Poza misionarka - Stvarne djevojke

srijeda , 26.12.2018.

Ambiciozni vole od pozadi, a sebični? Saznajte šta omiljena seks-poza govori o vama!










Click here: Poza misionarka






Da biste uspešno izbegli oba, evo saveta — manje priče, više seksa! Još jedna dobra stvar kod misionarskog položaja je to što ne zahteva puno snage, barem za ženu.



poza misionarka

Foto: Profimedia Seksi makazice Ova poza je rezervisana za one koji vole divlji seks na stolu. Istina je da je potrebna praksa kako biste svaki put maksimalno uživali, i otkrili šta prija vašem partneru i Vama.



poza misionarka

9 poza u seksu koje morate isprobati - Obrnuta kaubojka Slično kao kod kaubojke, s tim što je ovde žena okrenuta leđima.



poza misionarka

Misionarska poza se smatra možda jednom od najprirodnijih. Podrazumeva da žena leži na leđima razdvojenih nogu, dok je muškarac na njoj. Sama tehnika ukazuje na dominantnost jačeg pola, koja se ogleda u tome što on u svakom trenutku diktira tempo, intenzitet i dubinu penetracije. Međutim, ukoliko vaš partner zauzme dobar ugao, i te kako može stimulisati vašu. Za intenzivniji , stavite jastuk ispod vas. Kako biste što više stimulisali klitoris, tokom ovog čina ruke su vam slobodne, pa pređite u akciju. Smatra se najboljom opcijom za prvo seksualno iskustvo jer je laka i prirodna. Za one romantičnije, ova klasična ljubavna igra omogućava gledanje oči u oči sa partnerom, što ostvaruje bliskost i poverenje. Dozvoljava i strasne, ali i nežne poljupce po licu, usnama, vratu i grudima. Vaše golo i usplamsalo telo jedino je što vaš muškarac u tom trenutku vidi, te ga takav pogled može dodatno uzbuditi. Još jedna dobra stvar kod misionarskog položaja je to što ne zahteva puno snage, barem za ženu. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Bićete zadovoljni onim što čujete. Povoljan je period i za sudske procese. Možete da se nadate srećnim okolnostima. Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Pred vama je povoljan... Veoma ste izričiti u svojim namerama i saradnici vam ukazuju poštovanje. Pred vama je period u kom možete postići dosta važnih stvari. Držite se svoje analitičnosti. Pred vama su važna dešavanja. Ovo polje vam je stabilno postavljeno, znate dobro na čemu ste i kakvo... Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dokažete svoje poslovne sposobnosti. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom... Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa. Posavetujte se s osobom od poverenja i rešićete sve svoje nedoumice. Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani.



Muškarci najviše vole ovu pozu, evo i zašto
Ako ste muškarac koji voli ovu pozu to znači da čeznete za vatrenom partnerkom uz koju možete da ostvarite sve svoje , a važno vam je i to da pored sebe imate ženu sa stavom. Opet se možete nasloniti rukama o pod, kako bi vam bilo lakše a ukoliko ste spretnije ruke možete držati i na nekom delu svog ili njegovog tela. Ovo pravi odličan ugao za cervikalnu stimulaciju uz duboku penetraciju koja može da dovede do intenzivnog vaginalnog ili materičnog orgazma. Čim se kaže Kama Sutra mnogi odmah pomisle na teško izvodljive poze. Nirvana Ovo je zapravo izmenjena misionarska poza. Opustite se i uživajte!

[Badoo bih|Upoznavanje balkanska iskrica|Seks orgije]






Oznake: „Misionarska“, je, zapravo, jedna, od, najopasnijih, seksualnih, POZA

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.