Pouzdan recept kako pronaći srodnu dušu - Brzog datiranja

subota , 29.12.2018.

Veliki godišnji horoskop za 2018. godinu










Click here: Pouzdan recept kako pronaći srodnu dušu






Ovako korišten bijeli luk neće proizvesti nikakav miris, rastvoriće se u vašem organizmu i donijeće vam najveći dio korisnih svojstava. Zalijepit će se za vas poput priljepka. Na kraju ručno umiješati snijeg od bjelanjaka.



Pouzdan recept kako pronaći srodnu dušu

Stoga, kao prvi korak, osvrnite se oko sebe i pogledajte u kakvim su vezama ljudi koji vas okružuju. Ovo se dešava zato što si idealista i vidiš samo ono što želiš da vidiš kod svog dečka. Shta joj smeta Ne podnosi nered i loshu organizaciju. On zeli zenu i neumoran je u potrazi za srecom, a to ukljucuje nova mesta i - nove zene.



Pouzdan recept kako pronaći srodnu dušu

Veliki godišnji horoskop za 2018. godinu - Volite grupni rad i najsrećniji ste u velikoj zajednici. Zbog toga ponekad možete djelovati naivno.



Pouzdan recept kako pronaći srodnu dušu

Šta će se desiti ako zaista odbijete da kumujete nekome, na venčanju ili krštenju? Kada kažemo kum, prva asocijacija koja većini pada na pamet je prijatelj za ceo život, koji vas nikada neće izdati, koji će uvek biti tu za vas kao deo porodice i na koga ćete moći da se oslonite u svakom trenutku. Kumstvo spada u duhovno srodstvo i može biti kum pri krštenju, kao duhovni otac detetu na primer i kum na venčanju, kao svedok stupanja dve osobe u brak. Za Srbe, kumstvo predstavlja svetinju, pa se tako smatraju kumovi najbližim porodici. Tako kum ima posebno mesto za stolom na svakoj slavi, na svadbi je najvađnija osoba i zauzima posebno mesto u životu jedne porodice. Veliki broj ljudi se pita zašto je to tako i šta će se desiti ako dođu u situaciju da odbiju kumstvo. Šta može da se desi ako odbijete kumstvo i došli smo do različitih verovanja koja se prenose kroz narod. Jedno od njih glasi da ako odbijete da budete kum na venčanju, kroz život će vas pratitti nesreća i nikada nećete pronaći svoju srodnu dušu, jer ste odbili da pred Bogom i ljudima svedočite o braku dvoje ljudi. Neki ljudi veruju da pored nesreće u ljudbavi, odbijanje kumstva donosi i usamljenost do kraja života, i da čovek koji je odbio kumstvo neće pored sebe imati pravog prijatelja. Drugim rečima, sam neće moći da ima decu i širi sopstvenu porodici, jer nije spreman da na sebe preuzme jednu veliku duhovnu obavezu. U potrazi za još nekim odgovorom, kontaktirali smo verskog analitičara, Živicu Tucića, koji nam je prvo objasnio ko bi trebalo da bude kum i šta bi on trebalo da predstavlja. Kum je osoba od poverenja. Ali sada je kumstvo dosta drugačije nego što je ranije bilo. Stara kumstva su bila održavanija i na neki način jača, dok se danas na ovakav čin više posmatra kroz nekakvu materijalnu prizmu. Ni venčanje ni krštenje se ne može obaviti bez kuma, jer je on taj koji svedoči ovom događaju. On nam je takođe naveo da se kum pri krštenju deteta zaklinje pred bogom da će brinuti o tom malenom životu, što bi, kako kaže, trebalo da znači da će on preuzeti svu odgovornost i brigu o detetu, ako se roditeljima nešto dogodi. Ukoliko se nešto desi, po hrišćanskom pravilu, on postaje staratelj tog deteta. Koliko su tačna narodna verovanja i šta će se desiti ako se kumstvo odbije. Bio sam jednoj osobi kum, pre trideset godina i nakon toga nisam više kumovao. Sujeverja poput nesreće, samoće i sličnog nisu istinita. Pogotovo što ljudi nekada zaista nisu u prilici da budu kumovi. Živica je rekao da u je zemljama kao što su Mađarska, Rumunija i Nemačka često slučaj da kum bude neko od rođaka. Na primer, to može biti stric, ujak, a neretko i brat. Kum je važan deo svake porodice i same tradicije našeg naroda i savetujemo vam da ga birate pažljivo, a kada ga izaberete, cenite ga, volite i poštujte kao člana porodice. Za podlogu sam umjesto kore koristila petit keks. Sastojci: Za posipanje kompot od visanja tegla 750ml 2 kasike gustina 5-6 kasika secera Ocijediti visnje iz kompota, pa u onu vodu od kompota dodati secer i kad provri dodati gustin kuhati uz stalno mijesanje dok se ne dobije fina glatka masa. Kad je kuhano dodati visnje i koristit kao posip s tim da ne dozvolite da se potpuno ohladi onako mlakasto sipajte. Skinuti i ohladiti prvo na sobnoj temepratupi zatim staviti u frizider i pustit da se zelatina stvrdne, vremenski odprilike 2-3 sata Kad se zelatina stvrdla, posebno izmiksati slatko vrhnje i dodati mu smjesu sa zelatinom, pa miksati jos jedno 15 minuta. Podijeliti smjesu na trii jednaka dijela, U serpukoju ste oblozili pvc folijom ili kalup za torte redati bjelu masu i dodati jedan dio posipa koju ste isto podijelila na tri dijela, i tako do kraja, na vrh ako je u pitanju serpa staviti petit keks, a ako je kalup onda na dvo. Ostavite u frizider najbolje je da prenoci, ali ako vam se zuri moze se izvaditi i nakom 3-4 sata. Izvadite toru iz kalupa i ukrasi Izvor: vasakuhinjica. Priprema: Dva veća lista oblande iseći na pola da se dobiju četiri manja. Tri manja isečena lista uviti u vlažnu krpu da omekšaju. Jedan veliki i ceo neisečen list, takođe umotati u vlažnu krpu da omekša. Za fil je potrebno sastaviti sitan sir, kiselu pavlaku i 300 g majoneza. Mešati dok masa ne postane glatka i kompaktna. Svaki od tri manja omekšala lista oblande namazati filom. Na jedan, do pola, staviti listove šunke i urolati. Na drugi listove čajne do pola i urolati i na treći seckanu šargarepu do pola i urolati. Na veliki list oblande naneti fil od sira. Staviti dva urolana rolata na sredinu velike oblande, naneti malo fila, pa preko staviti treći rolat da se dobije trougao. Rolate premazati ostatkom fila i preklopiti sa bočnim stranicama velike oblande. Ceo trougao premazati majonezom i posuti rendanim kačkavaljem. Sastojci: 500 g brašna, 40 g svežeg kvasca, 5 g šećera, 10 g soli, 2 dl ulja, 3 dl vode, 200 g posnog kačkavalja, 150 g konzervirane tunjevine u komadu, 50 g margarina. Priprema: Kvasac potopiti sa malo mlake vode i ostaviti da se otopi. U dublju posudu sipati brašno, te dodati šećer, so, ulje, otopljeni kvasac i zamesiti sa mlakom vodom srednje tvrdo testo. Ostaviti na toplom mestu da naraste. Tunjevinu i rendani kačkavalj sastaviti. Naraslo testo preručiti na radnu površinu, premesiti, stanjiti oklagijom u kocku, pa seći manje kvadrate 8x8 cm. Na svaku sredinu kocke staviti po malo fila i spojiti u trougao. Dve ivice trougla malo izvući i preklopiti jedan preko drugog. Svako napravljeno testo premazati otopljenim margarinom. Od zrna bibera napraviti oko, a sa makazama po testu blago zaseći da se dobiju krljušti. Peći na 250 stepeni dok testo ne porumeni. No, na mreži se nerijetko javljaju varijacije te dijete s brojnim pozitivnim reakcijama ljudi koji su dijetu isprobali. Kako navode, u svega tri dana ovom se dijetom mogu skinuti i do četiri kilograma. Djelovanje ove dijete temelji se na blagodatima probiotičkih jogurta koji potiču zdravlje crijevne flore. Hrana se zahvaljujući njima brže probavlja pa se tako i iz tijela izlučuju toksini. Kada se hrana temeljito probavi, poboljšava se i zdravlje crijeva te opće zdravlje organizma. Naime, crijevna je flora sastavljena od različitih bakterija koje žive u čovjekovu probavnom traktu koje imaju i ulogu zaštite organizma od infekcija. Takvih je bakterija od 400 do 500 vrsta, a većina na organizam utječe pozitivno, dok su ostale potencijalno štetne, osobito kada crijevna flora nije uravnotežena. Do neuravnoteženosti može doći zbog stresa, teže bolesti, uporabe antibiotika i loše prehrane. Preporučuje se popiti čak do 2 litre jogurta svakoga dan. One sa mališanima svojih braće ili sestara mogu razviti prisan i poseban odnos. Sjećanja na tetku uglavnom se odnose na zabavne trenutke, šale i igre. Tetka sme da pusti mašti na volju i da bude pravi zabavljač. Ona je pouzdan savjetnik Dijeca neretko sa tetkama mogu da razgovaraju o temama o kojima im je neprijatno da govore sa roditeljima. Ona daje odlične savjete bez predrasuda, čuva tajne i otvorenije govori o svojim iskustvima. Tetka može biti prava riznica savjeta. Tu je kada ostali nemaju vremena Ona će naći vrijeme da sašije haljinu za lutku, odvede dijete na predstavu ili koncert, ili se jednostavno poigra sa nećakom. Tetka može biti značajan dio životnog iskustva djeteta. Ona je tu baš kada je potrebna: prije polaska u školu, na rođendanu, na sportskim takmičenjima, na maturi, na venčanju… Dijeca se mogu osjećati izuzetno posebno u prisustvu tetke. Tetka je uzor U ovo moderno doba, više nego ikada, dijeca su pod uticajem medija i prijatelja koji nisu baš uvijek pozitivan uzor. Tetka može biti alternativni primjer porodice, karijere, odnosa, hobija ili vrednosti. Ona je porodica Naravno, ne bukvalno, ali kada su, na primjer, mama i tata zauzeti, ili su na putu, tetke mogu mnogo da pomognu pružajući pažnju i ljubav. Pored toga, tu je i praktična pomoć. Ako je mama odsutna, tetka može da pripremi obrok ili da pomogne oko domaćeg zadatka. Poslijeroditelja, tetka može da postane najbliža osoba detetu. Ako se dijete suoči sa neodobravanjem, tetka može uvijek da pronađe način da pruži ohrabrenje. Pošto je sklona dramatičnom doživljavanju svega u životu, uz nju vam je pozorište u kući zagarantovano. Takvoj ženi bi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu! Mesečni horoskop za mart 2015: Inostranstvo, brak, iznenadne komplikacije! Sve što radi za vas, ona radi celim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voleti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svetu. Kad zahteva, svaka njena želja za vas je zapovest. Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav. Ona se i za svoju decu bori poput lavice. Uvek će biti tu i na oprezu. Teško onom ko pokuša da im učini nažao, ili kaže nešto ružno. Od vas zahteva samo da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Sa njom svaki dan neosetno postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje. Ako ste takvu ženu uspeli da privučete, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda i bolje vidi nego što vi vidite samog sebe. Ona zna koliki ste čovek i koliko vredite. Daće sve od sebe da iz vas izvuče ono najbolje. Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Ona odgaja pobednike i vladare. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, a ona će vam rado pokazati kako, svojim primerom. Jednostavan je i brz i saznat ćete kako vam radi štitnjača. Prije pedeset godina dr. Broda Barnes otkrio je da je tjelesna temperatura indikator aktivnosti buđenja. Posebno je naglasio temperatura tijela odmah nakon buđenja. U svojoj knjizi objasnio je rad štitnjače kao i razne probleme i bolesti do kojih može doći u slučaju da štitnjača ne radi kako treba. Doktor Barnes je osmislio kućni test koji možete napraviti u toplini svojeg doma. Barnesov test Prije spavanja uzmite toplomjer koji ste dobro stresli. Temperatura na njemu mora biti 35°. Nakon što ste se probudili odmah stavite toplomjer ispod pazuha. Toplomjer držite deset minuta. Kad očitate rezultat zapišite ga. Normalna temperatura je između 36. Imajte na umu da vam zbog infektivnih bolesti i kod žena koje imaju menstruaciju temperatura može varirati. Test radite kada se potpuno zdravi. Rezultati testa Štinjača vam radi normalno ako vam je temperatura između 36. U slučaju da vam je temperatura niža od 36. Imajte na umu da su depresija, nedostatak energije, umor, infekcije, kronična glavobolja, nedostatak pamćenja i koncentracije, gubitak kose simptomi smanjenog rada štitnjače. Ako je temperatura viša od 36. Ovaj test se preporuča raditi tri dana za redom ako želite točne rezultate ispita. U slučaju da vam je temperatura iznad ili ispod granica normale obratite se svom liječniku. Za dobar rad štitnjače veoma su važni dobar rad jetre, život bez stresa, selen, vitamin A, kortizol, magnezij i vitamin B. Sastojci : 500 g brašna, 2 jajeta, Sveži kvasac, 100 ml ulja, 300 ml mleka, 2 kašičice soli, 1 kašičica šećera 500 g brašna, 2 jajeta, 1 Sveži kvasac, 100 ml ulja, 300 ml mleka, 1 kašičica soli, 5 kašičica šećera, 1 vanilin šećer, narendana korica narandže ili limuna, ulje za prženje, šećer u prahu za posipanje Priprema : Brašno ubaciti u dublji sud vanglu pa ubaciti jaje, ulje, mleko, so, šećer, vanilin šećer, koricu narandže i izmrvljen kvasac. Sve dobro izmešati i umesiti kompaktno mekše testo. Ako vam je previše retko dodajte još malo brašna ili ako je tvrdo dodajte još malo mleka. Testo treba da se odvaja od zidova posude i da se ne lepi za prste. Prekriti testo za krofne čistom krpom i ostaviti da nadođe oko 45min zavisi gde vam stoji, ako je na toplom i brže će nadoći. Kada je testo nadošlo izvaditi ga na radnu površinu na koju ste predhodno posuli brašno i podeliti ga na dva dela. Rastanjiti jedan deo oklagijom i modlom ili ako nemate možete i čašom vaditi krugove za krofne. Ponoviti postupak i sa drugom polovinom testa pa ostaviti krofne da osdtoje jos petnaestak minuta na brašnjavoj površini da se ne bi zalepile. U dubljoj šerpi zagrejati veću količinu ulja i polako ubacivati krofne da se prže. Nemojte ih pržiti na najvećoj temperaturi već smanjite na srednje. Dovoljno je po par minuta sa obe strane. Gotove krofne lepo ocediti kod Kineza možete pronaći jednu vrlo korisnu spravicu sa mrežicom za vađenje i ceđenje krofnica i stavljati ih na salvetu da upije višak ulja. Krofne posuti šećerom u prahu, vanilim šećerom ili premazati domaćim džemom : Prijatno! Odgore stavite red plazma keksa namočenog u mlijeko. Zatvorite ivice kese i stavite u frižider na par sati. Izvadite, otvorite kesu, poklopite tacnom pa okrenite. Vaša Milka torta biće idealnog oblika. Pogledajte brojne ideje kako koristiti pastu za zube, umjesto da bespotrebno trošite novac. Ukoliko vam se zaglavila žvaka u kosi, pasta za zube će vam je učinkovito otkloniti. Čisti kamenac i odvode u kupaonici. Sa kože vam može otkloniti mrlje od boje za kosu. Sa tkanine može ukloniti mrlje. Sa zubnom pastom možete popuniti manje rupe na zidu. Čisti plastični namještaj, poput vrtnih stolica i stolova, ali i prljavštinu sapuna na kadi, nakit, platnene tenisice, farove automobila i stakla naočala. Sa pastom za zube možete polirati srebr. Pa čak možete i zalijepiti poster u dječjoj sobi. Puter otopite i dodajte keksu. Dodajte i 2-3 kasike mlijeka pa sve to izmjesajte. Keks istresite u tepsiju i fino rasporedite. Krem sir omeksajte na sobnoj temperaturi i dodajte mu,pudinge od vanilije,2 kasike secera i 450 ml. Sve to dobro izmutite i istresite preko keksa. Izmutite puding od cokolade sa 250 ml. Izmucen puding istresite u vrecicu,osjecite vrh i pravite linije preko kolaca. Žumanjke dobro istući s šećerom dok ne postanu pjenasti , tada postepeno dodavati vrelu vodu,žlicu po žlicu. Dodavati žlicu po žlicu prosijanog brašna s praškom za pecivo i kakaom. Na kraju ručno umiješati snijeg od bjelanjaka. Peći u dvije kore ili možete odjednom , pa prerezati , kako vam je lakše. Staviti peći oko 15 minuta na 160°c. Dok se peče tamni biskvit, na isti način pripremite i žuti biskvit. Žuti biskvit staviti peći oko 8-10 minuta jer je tanji i ne treba ga prerezati. Pustiti biskvite da se hlade. Pripremiti kremu kao da kuhate puding. Ugrijte mlijeko, od ukupne količine oduzmite nekoliko žlica mlijeka da dobro umutite rižino brašno i šećer, te ukuhajte u vrelo mlijeko. Kad se zgusne , maknite s vatre , umiješajte maslac koji će se lijepo otopiti,te limunov sok i koricu. Neka vas ne brine što je mekano, krema se stisne u kalupu , kad se ohladi. Slaganje kolača: Na dno kalupa stavite tamnu koru. Natopite je pomoću žlice preljevom čaja i ruma. Neka ne bude premokro, jer će postati gnjecavo i nećete moći razmazati džem. Na tamnu koru namažite džem. Ja sam koristila pečeni domaći džem od šljiva bez dodanog šećera, a bilo bi jako fino i s aronijom. Slijedeći sloj je bijela krema- pola količine. U nju posložite i utisnite bananko u komadu. Na sloj kreme s banankom , položite žuti biskvit,te i njega lijepo namočite preljevom. Slijedeći je sloj opet džem , pa ostatak bijele kreme. Na kraju završite s drugim tamnim biskvitom. I njega obilno natopite , pospremite kolač u hladnjak da se sve dobro stisne i ohladi. Glazuru pripremite tako, da u mlijeku otopite čokoladu, dodajte grudicu maslaca ili 1-2 žlice ulja i tako tekuće izlijte na vrh ohlađenog kolača. Neka glazura ostane mekša, ljepše će se rezati. Pustite da se stisne , onda skinite obruč i režite. Sastojci: 4 manja krompira, 3 jajeta, 200 g stišnjene šunke, 200 g belog sira, 400 g milerama, 100 g majoneza. Priprema: Krompir obariti u ljusci i kada se ohladi izrendati na krupno rende. Mileram i majonez lagano promešati. Od ove smese odvojiti 1-2 kašike i umešati u krompir, malo posoliti i rasoprediti po dnu staklene posude. Jaja skuvati i oljuštiti, pa dva jajeta krupno narendati preko krompira. Premazati smesom od milerama i majoneza. Šunku sitno naseckati i rasporediti preko, premazati smesom od milerama. Sir krupno narendati preko, te naneti smesu sa mileramom. Naposletku krupno izrendati preostalo jaje i salatu do služenja držati u frižideru. Sastojci 30 g svežeg kvasca, 150 g šećera, 50 + 250 ml mleka, 500 g brašna, 50 g margarina, 2 jajeta, 350 g višanja, 1 kašičica cimeta. Priprema U malo mlakog mleka 50 ml otopiti kvasac. U činiji pomešati brašno, 50 g šećera, umućena jaja, otopljeni kvasac i sve zamesiti sa preosta­lim mlakim mlekom. Ostaviti testo na toplom da naraste. Izdinstati višnje na margarinu i dodati šećer. Mešati da se u filu istopi šećer i da se malo zgusne. Skloniti sa šporeta i dodati cimet. Naraslo testo izručiti na radnu površinu, premesiti, podeliti na dva jednaka dela, rastanjiti oklagijom u pravougaonik, premazati filom i uviti u štrudlu. Pecivo prebaciti u pleh, premazati uljem i ostaviti da još malo naraste. Peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, oko 35 minuta. Odvojiti belanca od žumanaca. Posebno umutiti žumanca i postepeno im dodavati prašak za pecivo, so, jogurt i brašno. Kada se sve dobro umuti umešati prethodno umućena belanca i sve sjediniti. Sipati u pleh i peći u rerni na 250 stepeni, oko 15 minuta. Pečenu koru preručiti na mokru krpu, urolati i ostaviti da se ohladi. Sastaviti 200 g krem sira, 200 g seckane šunke i 50 g susama, te naneti na ohlađenu koru. Urolati i ostaviti da se malo stegne, pa seći na rolate. Maria Layton 43 , majka dvoje djece, uočila je arachnide nakon što je otvorila vrećicu ovog voća kupljenog u dućanu Tesco u Južnom Walesu. Banane je kupio njen suprug. Voće je uvezeno iz Kostarike i bilo je inficirano jajima Brazilskog lutajućeg pauka, najsmrtonosnijeg na svijetu. Brzo je reagovala i ubacila banane u zamrzivač, a zatim pozvala službu Tescoa za odnose sa korisnicima. Ova vrsta pauka je vrlo opasna jer njegov otrov može ubiti čovjeka u samo dva sata. Zanimljivo je da doktori pokušavaju iskoristiti upravo otrov ovog pauka kako bi napravili lijek za erektilnu disfunkciju kod muškaraca. Inače, gospođa Laytonotvorila je vrećicu želeći dati voće svojoj najstarijoj kćerki Siri 6 , ali je onda uočila nešto neobično na jednoj strani banana — čahure pauka. Jaja umutiti sa šećerom i dodati sve ostale sirovine. Dobro sjediniti drvenom varjačom. Smjesu sipati u pleh obložen papirom za pečenje. Peći na 200 C oko 25-30 minuta. Dok se kora peče pripremiti fil. U šerpicu staviti tečnu pavlaku i čokoladu. Na tihoj vatri uz stalno miješanje istopiti čokoladu ali nesme da provre. Kad se čokolada istopila fil skloniti sa vatre i ostaviti da se ohladi. Ohlađenom filu dodati 2 šlag fiksa i dobro umutiti mikserom. Preko kore staviti fil. Ostaviti u frižider da se dobro stegne. Sve dobro izmešati i umesiti kompaktno mekše testo. Ako vam je previše retko dodajte još malo brašna ili ako je tvrdo dodajte još malo mleka. Testo treba da se odvaja od zidova posude i da se ne lepi za prste. Prekriti testo za krofne čistom krpom i ostaviti da nadođe oko 45min zavisi gde vam stoji, ako je na toplom i brže će nadoći. Kada je testo nadošlo izvaditi ga na radnu površinu na koju ste predhodno posuli brašno i podeliti ga na dva dela. Rastanjiti jedan deo oklagijom i modlom ili ako nemate možete i čašom vaditi krugove za krofne. Ponoviti postupak i sa drugom polovinom testa pa ostaviti krofne da osdtoje jos petnaestak minuta na brašnjavoj površini da se ne bi zalepile. U dubljoj šerpi zagrejati veću količinu ulja i polako ubacivati krofne da se prže. Nemojte ih pržiti na najvećoj temperaturi već smanjite na srednje. Dovoljno je po par minuta sa obe strane. Gotove krofne lepo ocediti kod Kineza možete pronaći jednu vrlo korisnu spravicu sa mrežicom za vađenje i ceđenje krofnica i stavljati ih na salvetu da upije višak ulja. Krofne posuti šećerom u prahu, vanilim šećerom ili premazati domaćim džemom : Prijatno! SASTOJCI 1l mlijeka 10 kašika šećera 3 pudinga od vanile 300 gr mliječne milka čokolade 100 gr bijele milka čokolade 500ml slatke pavlake plazma keksa koliko je dno obruča PRIPREMA Od litre mlijeka oduzmite malo mlijeka da razmutite pudinge i šećer. Ostalo mlijeko stavite da provri pa zakuhajte razmućen puding i šećer. Tako vruću smjesu podijelite na dva dijela pa u jedan stavite bijelu, a u drugi mliječnu čokoladu i miješajte dok se ne otopi. Ostavite da se ohladi. Uzmite obruč ili okruglu šerpu pa stavite kesu i izlijte bijeli krem, pa na njega stavite ostatak slatke pavlake polovinu koja je ostala i odgore tamni krem, sve radite lagano i pažljivo. Odgore stavite red plazma keksa namočenog u mlijeko. Zatvorite ivice kese i stavite u frižider na par sati. Izvadite, otvorite kesu, poklopite tacnom pa okrenite. Vaša Milka torta biće idealnog oblika.



Venera u Ribama-3.01.-3.02.017.-Kako privući srodnu dušu
Ako nam ne vjerujete probajte sami a upitajte nekog od ukućana da li se osjeti neprijatan zadah nakon korištenja. Ako idete iz krajnosti u krajnost, možete poremetiti ritam spavanja, povećati rizik depresije i otpornost na inzulin, navodi dr. U slučaju prekida, ne računajte s njime kao s prijateljem. Nezavisna je i prati svoj put, bez obzira na tuđa mišljenja. Vrlo je dragocjen i nije lagano do njega doći. Sumnja u svoju potrebu da se ozeni i cesto ne moze da se odluci izmedju dve ili vise zena. Ako vas jednom prihvati i zavoli, bice izuzetno odan i svaka naredna godina provedena sa njim bice sve lepsa i lepsa. VAGA - Samodopadni šminker Kako ga prepoznati: Šarmantnu i elegantnu Vagu najčešće ćete pronaći u šik restoranima i umjetničkim galerijama. Tada mu može pomoći aktivno preuzimanje kontrole nad vlastitim životom, pa mu se preporučuju neke od tehnika mentalnog programiranja kao što su Ekskalibur, te vježbe kreativne vizualizacije, kombinirane sa kreativnim terapijama. Voljen je, društven, zabavan, uživa veliku podršku i divljenje u krugu porodice i prijatelja; uživa u doterivanju i večernjim izlascima. Sastojci : 500 g brašna, 2 jajeta, Sveži kvasac, 100 ml ulja, 300 ml mleka, 2 kašičice soli, 1 kašičica šećera 500 g brašna, 2 jajeta, 1 Sveži kvasac, 100 ml ulja, 300 ml mleka, 1 kašičica soli, 5 kašičica šećera, 1 vanilin šećer, narendana korica narandže ili limuna, ulje za prženje, šećer u prahu za posipanje Priprema : Brašno ubaciti u dublji sud vanglu pa ubaciti jaje, ulje, mleko, so, šećer, vanilin šećer, koricu narandže i izmrvljen kvasac.

[Varazdin sex|Bela rotkva dajkon|Milfače u zagrebu]






Oznake: veliki, godišnji, horoskop, za, 2018., godinu!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.