Aplikacije za chat - Pronađite djevojku

nedjelja , 23.12.2018.

Mob&IT










Click here: Aplikacije za chat






Razumete se u racunare i zbog toga cesto imate potrebu da ga nekome namestite:. Daljinski ga možete zaključati i izbrisati sve podatke.



aplikacije za chat

Wink poruke nikako nije moguće sačuvati, čak se sadržaj poruka ne može videti pre nego što se klikne na Wink logo. Ono što WeChat omogućava kineskim startupima jest brzo testiranje poslovnog modela bez potrebe za razvojem samostojeće aplikacije. Iako se počela naplaćivati, sama je aplikacija i dalje vrlo dobar izbor za korisnike koju često šalju SMS poruke.



aplikacije za chat

Najboljih 5 aplikacija za dopisivanje - Zanimljivo, Pošta ima i kompas, vjerojatno kako biste što lakše pronašli poštu. C i još dvoje suosnivača tvrtke odlučili su zasad ostati anonimni.



aplikacije za chat

Neko od vas se možda nekad upita da li postoji neka dobra aplikacija preko koje biste ušli na IRC preko vašeg mobilnog Android ili iPhone telefona. U ovom članku daćemo vam odgovor na vaše pitanje. Preuzimanje aplikacije Na vašem telefonu otiđite u Google Play za Android ili iTunes za iOS. U Google Play pretragu ukucajte naziv aplikacije, preporučujemo AndroIRC, a na iTunes u pretragu ukucajte naziv aplikacije TurboIRC. Nakon preuzimanja i instalacije aplikacije pokrenite aplikaciju. AndroIRC Nakon pokretanja aplikacije AndroIRC, početna strana će izgledati ovako: Da biste pokrenuli chat i ušli na željeni kanal, morate izvršiti određena podešavanja same aplikacije. KORAK U gornjem desnom uglu kliknite na tri tačke 2. KORAK Otvoriće se padajući MENI, i izaberite PODEŠAVANJA 3. KORAK Kliknite na opciju SERVERI 4. KORAK U gornjem desnom uglu kliknite na tri tačke. KORAK Nakon sto ste kliknuli u padajućem meniju izaberite NOVI SERVER 6. KORAK Sledeće što treba da uradite je, da upišete naziv odnosno ime Servera. Kliknite na IME i upišite Chat i potvrdite promenu. KORAK Sledeće što treba da uradite jeste da, upišete ADRESU IRC host ili IP adresa. Kliknite i upište irc. Nakon što ste potvrdili Adresu servera, sledeća stavka je PORT i njega ne menjajte 6667. Polje za ŠIIFRU ostavite prazno. U polje NADIMAK, odnosno NICK stavite ime sa kojim ćete biti konektovani na chat. KORAK Nakon što smo uradili osnovna podešavanja, vratite se na POČETNU STRANU da biste se konektovali na chat. U gornjem desnom uglu, kliknite na + 9. KORAK U meniju IZABERITE SERVER, na dnu ćete videti Server koji smo napravili u koraku broj 6, odnosno Chat. Kliknite na njega Chat. KORAK Nakon što ste kliknuli na Chat, pokrenuće se konektovanje i to bi trebalo da izgleda ovako: 11. KORAK Ukoliko je konektovanje uspešno, dobićete prozor kao na sledećoj slici: 12. KORAK Sledeće što je potrebno da uradite jeste, da u gornjem desnom uglu kliknete na strelicu, i dobićete padajući meni. Iz padajućeg menija izaberite UĐI U KANAL. Za ime kanala upište gay-serbia ili gayserbia-lesbians. KORAK Kliknite na SETTING 2. KORAK U meniju SERVER LIST kliknite na New Server i podesite parametre kao što je opisano u koracima za aplikaciju AndroIRC.



10 omiljenih aplikacija za ANDROID
PlentyOfFish Postoji još mnogo riba u moru. Mene još uvijek zabavlja. You can share various kinds of multimedia contents such as Anicon to express emotions, MS Office, animation message etc. Nisam neki ljubitelj Skypea niti ga koristim, ali i meni je jasno da njihovo iPhone izdanje valja uvrstiti u vrh ponude besplatnih aplikacija. Prema nekim saznanjima, veruje se da Snapchat ima preko 100 miliona korisnika.

[Oglas za posao zenica|Afrodizijak za muskarce|Matorke gole]






Oznake: chat, uputstvo, za, povezivanje, preko, mobilnih, telefona

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.