Aplikacije za chat - Pronađite djevojku

nedjelja , 23.12.2018.

Mob&IT










Click here: Aplikacije za chat






Razumete se u racunare i zbog toga cesto imate potrebu da ga nekome namestite:. Daljinski ga možete zaključati i izbrisati sve podatke.



aplikacije za chat

Wink poruke nikako nije moguće sačuvati, čak se sadržaj poruka ne može videti pre nego što se klikne na Wink logo. Ono što WeChat omogućava kineskim startupima jest brzo testiranje poslovnog modela bez potrebe za razvojem samostojeće aplikacije. Iako se počela naplaćivati, sama je aplikacija i dalje vrlo dobar izbor za korisnike koju često šalju SMS poruke.



aplikacije za chat

Najboljih 5 aplikacija za dopisivanje - Zanimljivo, Pošta ima i kompas, vjerojatno kako biste što lakše pronašli poštu. C i još dvoje suosnivača tvrtke odlučili su zasad ostati anonimni.



aplikacije za chat

Neko od vas se možda nekad upita da li postoji neka dobra aplikacija preko koje biste ušli na IRC preko vašeg mobilnog Android ili iPhone telefona. U ovom članku daćemo vam odgovor na vaše pitanje. Preuzimanje aplikacije Na vašem telefonu otiđite u Google Play za Android ili iTunes za iOS. U Google Play pretragu ukucajte naziv aplikacije, preporučujemo AndroIRC, a na iTunes u pretragu ukucajte naziv aplikacije TurboIRC. Nakon preuzimanja i instalacije aplikacije pokrenite aplikaciju. AndroIRC Nakon pokretanja aplikacije AndroIRC, početna strana će izgledati ovako: Da biste pokrenuli chat i ušli na željeni kanal, morate izvršiti određena podešavanja same aplikacije. KORAK U gornjem desnom uglu kliknite na tri tačke 2. KORAK Otvoriće se padajući MENI, i izaberite PODEŠAVANJA 3. KORAK Kliknite na opciju SERVERI 4. KORAK U gornjem desnom uglu kliknite na tri tačke. KORAK Nakon sto ste kliknuli u padajućem meniju izaberite NOVI SERVER 6. KORAK Sledeće što treba da uradite je, da upišete naziv odnosno ime Servera. Kliknite na IME i upišite Chat i potvrdite promenu. KORAK Sledeće što treba da uradite jeste da, upišete ADRESU IRC host ili IP adresa. Kliknite i upište irc. Nakon što ste potvrdili Adresu servera, sledeća stavka je PORT i njega ne menjajte 6667. Polje za ŠIIFRU ostavite prazno. U polje NADIMAK, odnosno NICK stavite ime sa kojim ćete biti konektovani na chat. KORAK Nakon što smo uradili osnovna podešavanja, vratite se na POČETNU STRANU da biste se konektovali na chat. U gornjem desnom uglu, kliknite na + 9. KORAK U meniju IZABERITE SERVER, na dnu ćete videti Server koji smo napravili u koraku broj 6, odnosno Chat. Kliknite na njega Chat. KORAK Nakon što ste kliknuli na Chat, pokrenuće se konektovanje i to bi trebalo da izgleda ovako: 11. KORAK Ukoliko je konektovanje uspešno, dobićete prozor kao na sledećoj slici: 12. KORAK Sledeće što je potrebno da uradite jeste, da u gornjem desnom uglu kliknete na strelicu, i dobićete padajući meni. Iz padajućeg menija izaberite UĐI U KANAL. Za ime kanala upište gay-serbia ili gayserbia-lesbians. KORAK Kliknite na SETTING 2. KORAK U meniju SERVER LIST kliknite na New Server i podesite parametre kao što je opisano u koracima za aplikaciju AndroIRC.



10 omiljenih aplikacija za ANDROID
PlentyOfFish Postoji još mnogo riba u moru. Mene još uvijek zabavlja. You can share various kinds of multimedia contents such as Anicon to express emotions, MS Office, animation message etc. Nisam neki ljubitelj Skypea niti ga koristim, ali i meni je jasno da njihovo iPhone izdanje valja uvrstiti u vrh ponude besplatnih aplikacija. Prema nekim saznanjima, veruje se da Snapchat ima preko 100 miliona korisnika.

[Oglas za posao zenica|Afrodizijak za muskarce|Matorke gole]






Oznake: chat, uputstvo, za, povezivanje, preko, mobilnih, telefona

Index osobni kontakti - Datiranje za seks

Sex SMS Oglasi - BESPLATNI osobni kontakti Hrvatske










Click here: Index osobni kontakti






Što se tiče interneta Hrvatska je napokon u koraku s Europom! Podrazumijeva se da će svi osobni kontakti, tj. Upoznavanje preko interneta je sve popularnije iz razloga što je sve pojednostavljeno, brzo, lako i jamči potpunu anonimnost i diskreciju.



index osobni kontakti

Žene UKLJUČI SE I UŽIVAJ SA ATRAKTIVN... Pitate se zašto koristiti baš ovaj način upoznavanja?



index osobni kontakti

Sex SMS Oglasi - BESPLATNI osobni kontakti Hrvatske - Podrazumijeva se da će svi osobni kontakti, tj.



index osobni kontakti

Sex SMS Oglasi - BESPLATNI osobni kontakti Hrvatske Sex oglasi Hrvatske su jedini sigurni osobni kontakti Svi poslani sex oglasi podrazumijevaju Vaše prethodno prihvaćanje stranice Sex SMS Oglasi. Podrazumijeva se da će svi osobni kontakti, tj. Sex oglasi koje pošaljete moraju biti u skladu s našim pravilnikom, što isključuje reklamiranje seksualnih usluga za novac, traženje dopuna za telefon, ili bilo čega drugog što nije u skladu sa Zakonima Republike Hrvatske. Osobni oglasi se postavljaju odmah - bez registracije i čekanja Osobni oglasi se postavljaju vrlo lako. Sve što trebate napraviti jest poslati poruku na naš broj telefona. Erotski oglasi koje pošaljete su svim našim posjetiteljima vidljivi kao potpuno besplatni osobni kontakti. Budite sigurni da ćete ovim putem ostvariti intimnu vezu koju želite. POZOR: U tekst Vaših poruka OBAVEZNO upišite broj telefona kako bi ljubavni oglasi koje pošaljete bili vidljivi na sajtu. Operator usluge: IPT d. Vlasnici ovog sajta ne odgovoraju za sadržaj ili istinitost postavljenih oglasa, niti su dužni da provjeravaju istinitost teksta koji je sadržan u pristiglim sms porukama.



Sexy auto stoperica
Žene Rastavljena, vrlo njegovana crnk... Iz jednostavnog razloga što svakim danom sve više i više raste broj internet korisnika u Hrvatskoj koristeći ga u različite svrhe, pa tako i za upoznavanje, druženje, muvanje, sex... Vlasnici ovog sajta ne odgovoraju za sadržaj ili istinitost postavljenih oglasa, niti su dužni da provjeravaju istinitost teksta koji je sadržan u pristiglim sms porukama. Žene Gospoda iz zemlje i inostranstva... Žene Stroga i zahtjevna gospodarica č... Žene 57g, dominantna i neukrotiva, tr... Upoznavanje preko interneta je sve popularnije iz razloga što je sve pojednostavljeno, brzo, lako i jamči potpunu anonimnost i diskreciju. Ljudi često ostavljaju svoj osobni oglas na internet stranicama u kojima je to tek sporedna kategorija. Na našem dating servisu OsobniOglasi. Pitate se zašto koristiti baš ovaj način upoznavanja? Žene halo i kako si mi zasto nebi bas... Žene Za zaigrane i maštovite muškarce...

[Trazim decka rijeka|Aplikacije za chat|Osobni kontakti zene rijeka]






Oznake: sex, SMS, oglasi, &, besplatni, osobni, kontakti, hrvatske

Prvi sexualni odnos kod žena krv - Stvarne djevojke

Forum Klix.ba










Click here: Prvi sexualni odnos kod žena krv






Međutim, napravila sam jednu pogrešku zbog koje ni ne znam je li mi krivo ili ne. U svakom je slučaju važno da se u prvi seks upustite trijezni, a ne pod utjecajem alkohola ili neke droge. Najbolje, onda, kupi dva litra, npr.



prvi sexualni odnos kod žena krv

Tako da je moguce da zenska laze. Bilo je to nekoliko tjedana pakla! Ali ja i dalje imam problem!



prvi sexualni odnos kod žena krv

Krvarenje tokom spolnog odnosa - Da, ali što je s onima koji bi u međuvremenu radili djecu, suprotno preporuci tog zamišljenog savjetnika?



prvi sexualni odnos kod žena krv

U većini slučajeva, kada se žena požali na bolan seks - uzrok je nedovoljna vlažnost. Ovakav bol je i najlakše rešiti tako što će partner biti dovoljno strpljiv i napaliti partnerku, a tu si lubrikanti koji su najbolji saveznici u ovom slučaju. Ukoliko ovo navedeno nije vaš problem i nakon dobre predigre i lubrikanta osetite bol, možda je u pitanju jedna od sledećih stvari: Vaginizam Vaginizam je seksualni poremećaj, koji izaziva vaginalnih mišića i onemogućava vaginalnu penetraciju, stavljanje tampona i ginekološki pregled. Lečenje vrši seksualni terapeut ili bihevioralni terapeut koji otrkiva okidače koji su uzrok problema. Iako se ovaj poremećaj ne može u potpunosti izlečiti, može značajno da se ublaži. Uzrok zatezanja može biti i sam strah. Seks je tada ili bolan i neprijatan ili nemoguć. VIŠE: Vaginalne infekcije Vaginalna gljivična infekcija je vrlo uporan zdravstveni problem, koji pogađa veliki broj žena, a javlja se kao posledica upotrebe antibiotika, nošenja mokrih kupaćih kostima preko leta i korišćenja agresivnih sredstava za intimnu negu. VIŠE: Problemi sa grlićem materice Pri dubokoj penetraciji penis može dohvatati grlić materice, a ukoliko je neka infekcija zahvatila ovaj deo, može se javiti jak bol. VIŠE: Problemi sa matericom Miomi na materici mogu izazvati izuetno jak bol prilikom seksualnog odnosa. Redovni ginekološki pregled su najbolja prevencija, uostalo miomi nekada nisu bezopasni Endometrioza Ukoliko imate izuzetno bolne menstruacije, ali i seks, obavezno poseetite ginekologa jer je možda u pitanju bolest endometrioza. Oboljenje kod kojeg tkivo umesto u materici raste izvan može izazvati dosta nelagoda kako u seksu tako u svakodnevnom životu. Ne brinite, postoji rešenje koje će ublažiti probleme. Problemi sa jajnicima Ciste na jednom ili oba jajnika mogu prouzrokovati bol tokom seksa. Osim što stvaraju nelagodu i manjak uživanja tokom odnosa, ciste opasne jer mogu nagovestiti nastanak kancerogenih ćelija. Zapaljenje male karlice PID PID je upala gornjeg reproduktivnog trakta žene materice, jajovoda i jajnika, kao i okolnih organa. Do upale organa male karlice dolazi kada se infekcija širi od vagine, grlića materice do materice, jajovoda i jajnika. Često menjanje partnera ili kontracepcija mogu biti uzorok. Osim što osoba ne može potpuno uživati u seksu, postoji rizik od neplodnosti ako se na vreme ne leči. Vanmaterična Ektopična ili vanmaterična je svaka trudnoća koja nastaje nasađivanjem oplođenog jajašca u tkivo izvan materici. Osim bolnog odnosa, izuetno je opasno i po život od rizika unutršanjeg krvarenja. Menopauza U menopauzi je sasvim normalna pojava da se javi manja želja za seksom ili suvoća vagine, a samim tim i bolni odnosi. Seksualno prenosive bolesti Herpes, humani papiloma virusi i ostale bolesti koje srenose seksualnim putem upravo mogu biti i uzročnik bolnog seksa. Kako rešiti problem bolnog seksa Neki tretmani ne moraju biti medicinski. Na primer, nakon porođaja mora se sačekati bar 6 nedelja i nakon toga odnos mora u početku biti nežan. Lubrikant je uvek dobro rešenje, ali ukoliko se bol nastavi više od jednog puta, obavezno posetite ginekologa!



PRVO SEKSUALNO ISKUSTVO Pogledajte kako su zvezde reagovale na naše direktno pitanje
Polako je skidajte, dio po dio, rukama ne gnječite, već milujte. A ti slucajevi da ona ne moze doziviti vrhunac, da je prozivila traume, mislim smijesno mi je to, ako ima i 1 od 20 da vuce neke traume zbog prvog seksa u svim sljedecim, onda ja zivim u nekom paralelnom svijetu... Kada dođe do seksa, nikako se nemojte pretvarati da imate više iskustava nego što ih imate. Zahvalna za moju strpljivost, pažnju... Poanta cijele ove priče je da se u zadnje vrijeme osjeća velika napetost između nas dvoje u seksualnom smislu, napaljujemo se, ali to nikad ne ode dalje jer nismo na prikladnom mjestu. Dakle, takozvana je verovatno samo nekontrolisanjo ispuštanje manjih količina urina koje se događa usled prevelike uzbuđenosti. Hvala svima i budite ozbiljni. Tokom odnosa je krvarila što bih rekao da je najvjerovatnije zbog pucanja himena i žalila se na umjerenu do jaku bol. Naime, ne smijete pretpostavljati da će vaš ljubavnik, koji je po svoj prilici isto tako još uvijek nevin, ili barem nevješt, do potankosti poznati anatomiju ženskih genitalija.

[Zene za sevu|Seksi chat preko web kamere|Chat u bosni i hercegovini]






Oznake: kako, se, prvi, put, upustiti, u, seks

Licni oglasi u crnoj gori - Pronađi pratnju










Click here: Licni oglasi u crnoj gori






Zato se i kaže maternji jezik. Uostalom, malo ko na tome insistira među mladoženjama, kaže Dedaj. Neke albanske porodice žive čak i bez struje, ali ih to ne sprečava da ostanu patrijarhalni, kakvi uglavnom jesu oni koji žive na selu.



licni oglasi u crnoj gori

Javno savjetujem svima koji odluče da se žene iz Albanije da se klone izvjesne Vere iz Skadra, koja je klasični prevarant i pljačkaš. Grad: Paracin, Datum: 7. Izuzetno poreklo i kvalitet.



licni oglasi u crnoj gori

- Redakcija zadržava pravo da ne objavi ili da obriše komentare bez objašnjenja, ukoliko se u njima krše pravila civilizovane komunikacije.



licni oglasi u crnoj gori

Ali ne samo to, već i činjenica da je odnos žena prema muškarcima pet prema jedan. Tolika razlika u korist ljepšeg pola je produkt masovnog iseljavanja muškaraca za zemlje Zapadne Evrope, otkako je nedavno dozvoljeno putovanje albanskim pasošem bez viza. Mladići odlaze, a djevojke većinom ostaju jer im patrijarhat na neki način to nalaže. Pitamo ga za proceduru postupka upoznavanja djevojaka iz Albanije sa momcima iz drugih država. Ukoliko se mlada i mladoženja dopadnu jedno drugom, odlazi se kod mladine kuće, gdje ona traži saglasnost roditelja za vjeridbu. Sagovornik našeg portala objašnjava da se često dešava i da se upoznavanje vrši direktno kod mladine kuće, ukoliko to traži njena porodica. Najčešće roditelji mlade prije nego se cijela stvar okonča zahtjevaju da se uvjere u imovno stanje budućeg zeta. Insistiraju da pođu i vide kako mladoženja živi i gdje mu je kuća. Taj trošak puta i trošak vađenja pasoša, koji najčešće nemaju ni mlada ni njeni roditelji snosi mladoženja. Ipak, naglašava Dedaj, dolazak mladine porodice u obilazak mladoženje je uglavnom čista formalnost, jer je glavna stvar da su se djevojka i momak dopali jedno drugom, i da je sa obe strane saopštena istina o porodičnom i imovnom stanju, koje ne mora biti naročito sjajno da bi mlada pristala da se uda, jer Albanke u ruralnijim krajevima žive izuzetno teško. Neke albanske porodice žive čak i bez struje, ali ih to ne sprečava da ostanu patrijarhalni, kakvi uglavnom jesu oni koji žive na selu. Čitav posao, ističe Dedaj, završava se za dvadesetak dana. Nekada ranije, ako mlada ima pasoš, a nekada i koji dan duže ako ga nema, jer procedura regulisanja pasoša traje od 4 do 20 dana, zavisno od toga da li je zatražen onaj koji se dobija urgentno i košta nešto više, ili pak u standardnoj proceduri. Usluga agencije koja posreduje košta između 2. Mladoženja, po običaju koji važi u Albaniji, prije nego izvede mladu iz kuće njenih roditelja ostavlja i čast roditeljima, na tacni od kafe. To je najčešće 100 do 200 evra, priča nam Dedaj, čija agencija je do sada sklopila preko 300 brakova između Albanki i državljana Srbije i Crne Gore. Podrazumijeva se da mladoženja donosi prsten, uz neko lanče ili narukvicu još za mladu, a obavezan je i da joj kupi jedan odevni komplet u kome izlazi iz kuće. Dedaj: Kloniti se prevaranata Dedaj upozorava da je puno prevaranata u ovom poslu. Javno savjetujem svima koji odluče da se žene iz Albanije da se klone izvjesne Vere iz Skadra, koja je klasični prevarant i pljačkaš. Ona je, tvrdi naš sagovornik, do sada prevarila na stotine mladića podmetanjem kojekakvih prostitutki i konobarica, koje odmah na granici pobjegnu od mladoženje nazad, a ona istog trenutka promijeni broj telefona. Više puta je bila u zatvoru ta Vera, i uprkos tome ponovo se bavi prevarama, kaže Dedaj. Sve je manje Albanki za udaju Dedaj takođe kaže da je primjetan trend opadanja interesovanja mladih za udaju prema Srbiji i Crnoj Gori, jer polako i djevojke odlaze iz Albanije prema Zapadnoj Evropi. Momke do najviše 43 godine, recimo, dosta lako oženimo, ali one starije sve teže i teže, jer ni Albanke ne pristaju više baš na veliku razliku u godinama sa supružnikom. Nedavno su dobili i sina iz tog braka. Za opciju preko fejsbuka zasnao sam od jednog poznanika iz sela koje je susednom mom, jer se on prije mene tako oženio. I kod njih je, kaže Ivica, prinova na putu. Ivica kaže da je veoma zahvalan i izvjesnom Saši iz Niša koji ga je ustvari i spojio sa provoddžijama iz Sutomora i Tirane. Albanke koje se udaju za građane Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, uglavnom su katoličke i islamske vjere. Pravoslavne Albanke žive na Jugu i one uglavnom nisu u nuždi za udajom van Albanije. Eventualno se udaju u Grčkoj, ako ne u svom kraju. Međutim, gotovo nijedna katolkinja ili muslimanka ne pravi pitanje ako suprug predloži da ona primi pravoslavlje i vjenča se u pravoslavnoj crkvi. Uostalom, malo ko na tome insistira među mladoženjama, kaže Dedaj. Naš sagovornik ističe da prvi put govori za medije na ovu temu, jer, kaže, ne voli samoreklamiranje. O njegovoj korektnosti i korektnosti njegovih partnera sa kojima sarađuje, veli, govore stotine uspješnih brakova i nijedna primjedba srpsko-albanskih i crnogorsko-albanskih parova. Predrasude i gluposti Dedaj kaže da su najveće gluposti i predrasude priče o tome kako Albanci preko žena žele da pojačaju svoj uticaj u Srbiji i Crnoj Gori. Takve priče su najobičnija propaganda, laž i neznanje. Upravo neki mediji koje kontrolišu kosovski biznismeni u Tirani vode snažnu kampanju da se prekine udaja Albanki za Srbe i Crnogorce. Nažalost ta kampanja je dosta uspješna, jer kod jednog broja djevojaka su uspjeli da omrznu Srbe i Crnogorce. Ti mediji vaše sunarodnike predstavljaju kao albanske krvnike i zato je po njima strašno što im vi na neki način uzimate njihove sunordnice koje umjesto da rađaju Albance rađaju Srbe. Ogromna je razlika između Albanaca iz Albanije i onih sa Kosova i Metohije, priča Dedaj. Mi čak Albancima sa Kosova ne damo naše djevojke jer ih smatramo prevarantima u najvećem broju, dok Srbe i Crnogorce doživljavamo na mnogo pozitivniji način. I to je fenomen, ali je tako — kaže Dedaj. Albanke su prave zene za kucu i porodicu. Moj brat Zdravko je presrecan sa svojom izabranicom iz Kukesa i zato preporucujem agenciju Dionis i Miska Jovanovica. Njihov broj je 00 382 68 124 150 i viber 00382 68 697 375. A ima ih i na fejsbuku Dionis agencija za bracn posredovanje ili Provodadzija Skadar, svejedno ista je agencija Katastrofa! Mešoviti brakovi su oduvek bili jedan od načina na koji nestaje srpski narod. Dete pripada pre svega majci. Ono uvek — ali baš uvek — nauči majčin jezik. Zato se i kaže maternji jezik. Obrnuti primeri su vrlo retki. Pre pola godine reagovao sam na istu ovakvu vest jer se odnosila na moj rodni kraj oko Zapadne Morave Napali su me, doduše ne svi, s argumentacijom da je svako prožimanje kultura poželjno!!! Ako već nestajemo, ne bi trebalo da to budo ni glupo a još manje dobrovoljno. Redakcija zadržava pravo da ne objavi ili da obriše komentare bez objašnjenja, ukoliko se u njima krše pravila civilizovane komunikacije. Lažno predstavljanje prilikom ostavljanja podataka u poljima za slanje komentara nije dopušteno. Nikola Janić, osnivač i odgovorni urednik.



livecam.byethost5.com/ljubavnioglasi.html Ljubavni oglasi Licni oglasi ljubavnioglasi.wmv
Ipak, naglašava Dedaj, dolazak mladine porodice u obilazak mladoženje je uglavnom čista formalnost, jer je glavna stvar da su se djevojka i momak dopali jedno drugom, i da je sa obe strane saopštena istina o porodičnom i imovnom stanju, koje ne mora biti naročito sjajno da bi mlada pristala da se uda, jer Albanke u ruralnijim krajevima žive izuzetno teško. Iskoristite i Vi pogodnosti internet oglašavanja i postavite svoje oglase besplatno, bilo da kupujete, prodajete ili pružate usluge. Odaberite rubriku besplatnih malih oglasa, registrujte se u njoj i postavite oglase. U našim pansionima za pse dobijate odličan smeštaj, nadzor i negu. Grad: Boljevci, Datum: 7. Pored prostranih boksova, imamo i veliki travnati deo... Sagovornik našeg portala objašnjava da se često dešava i da se upoznavanje vrši direktno kod mladine kuće, ukoliko to traži njena porodica. Ivica kaže da je veoma zahvalan i izvjesnom Saši iz Niša koji ga je ustvari i spojio sa provoddžijama iz Sutomora i Tirane. Apartmani su opremljeni sa klimom, LCD TV, kuhinjom, imaju dve spavace sobe i dnevnu sobu sa velikom terasom i pogledom na ostrvo Mamula, voda non-stop, parking, krovna terasa se koristi.

[Sex shop izazov|Napaljene gospodje|Dame za jednu noć bih]






Kako pronaći prijatelje - Pronađi pratnju

Napravite ova tri koraka i pronaći ćete ljubav svog života!










Click here: Kako pronaći prijatelje






Ne moraš se pretvoriti u nekoga tko puno priča i uvijek je u centru pažnje. Nemojte ništa forsirati i pustite da se stvari odvijaju mirnim tokom. U čemu je problem?



Kako pronaći prijatelje

Taj put na kraju vodi u porok. Kad si okružen osobama koje se po svojim interesima ili sposobnostima razlikuju od tebe, možda imaš osjećaj da se nikako ne uklapaš u to društvo i da si čudan. Moraš se i sam malo potruditi. Ne moraš se pretvoriti u nekoga tko puno priča i uvijek je u centru pažnje.



Kako pronaći prijatelje

Napravite ova tri koraka i pronaći ćete ljubav svog života! - Međutim, postoje i osobe kojima, iz kojeg god razloga — nije lako sklapati prijateljstva ili pak su zbog životnih okolnosti preseljenje, odlazak na novi posao, rođenje djeteta ostali bez prijatelja i sada čeznu za društvom. Naprotiv, to mogu biti vrlo pametne osobe i čak odlični učenici.



Kako pronaći prijatelje

Većina ljudi ljubav traži u spoljnom svetu, pokušavajući da pridobiju svaku osobu koja im se svidi, verujući da će ih to učiniti srećnim. Međutim, čak i ako ostvare neki vid uspeha, on će samo izneti na videlo potisnutu bedu i nesreću. Zato treba prvo zaceliti svoje srce pa tek onda krenuti dalje. Ne pokušavajte da ugrabite sve što vam padne pod ruku, jer možda nije za vas, a ako to radite, to samo znači da ste duboko nezadovoljni i zato pokušavate da ispunite sebe besmislenim seksom, ili tek bilo kako. Taj put na kraju vodi u porok. Priznajte sebi sve svoje nedostatke, ne bi trebalo da bude teško. Bliski ljudi vam mogu pomoći u tome. Preispitajte sebe, tražite od prijatelja iskrene odgovore i savete, a među njima će biti i lek za vaše slomljeno srce. Zato, da biste kroz život išli uzdignute glave, , što je neophodno da biste privukli pravu osobu, morate imati jasno određene ciljeve. Naravno pre toga morate doći u stanje u kom se osećate dobro, jer čovek koji pati ima samo jedan cilj - da prestane da pati. Ako osećate da ste spremni, napravite listu ciljeva koje želite da dostignete. Možete napraviti i listu nezadovoljenih potreba, ako će to pomoći da definišete ciljeve. Ciljevi treba da budu realni i dostižni i, ma koliko bili mali, oni će pokrenuti lavinu pozitivnih događaja. Foto-ilustracija: Profimedia Samospoznaja Da biste na pravi način svoj život učinili celovitim, morate dobro upoznati sebe. Ovo je možda i najteži zadatak, jer svaki čovek misli da sebe odlično poznaje, međutim nije tako. Ako stvarno hoćete da upoznate sebe, morate posmatrati svoj život kao da se događa nekom drugom, odnosno, sa strane. Ova praksa može malo da zapne u početku i u tom slučaju se treba vratiti na prethodne korake pa posle nekog vremena pokušati ponovo.



Kako sam naučila da kažem NE ( tri koraka): Moja priča- Divna Milovanović
Ako radite u istoj firmi ili imate sličan posao, onda već imate nešto zajedničko — a istraživanja su pokazala da imati barem jednog prijatelja na poslu značajno smanjuje razinu stresa i povećava produktivnost. Da manje zavidimo jedna drugoj i da smo opustenije mozda bi i lakse sklapale prijateljstva. Dobro je to sto oni imaju novo drustvo, tako mozes upoznati jos ljudi. Sto se tice prijatelje iz osnovne i srednje skole pa i fakulteta ostala u kontaktu samo sa drugovima. Ciljevi treba da budu realni i dostižni i, ma koliko bili mali, oni će pokrenuti lavinu pozitivnih događaja.

[Badoo nova registracija|Prevedene erotske price|Ljubavni kontakti.mk]






Oznake: Usamljeni, ste, Prizovite, i, zadržite, nove, prijatelje

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.