Triatlon i dugoprugaško trčanje

< prosinac, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
O trčanju i triatlonu plivanju i bicikliranju.
O zdravom načinu života, zdravoj prehrani i vitkoj liniji.
O načinu treninga, treninzima i utrkama.
Sve što vas zanima slobodno pitajte !

Moj osobni maill!
Službeni mail ZL!

Korisni tekstovi :

Tajne života i zdravlja
Srce od litre i pol
Najbolja investicija
Programi trčanja
Trčanje i ozljede
50.000 kilometara
Duhovnost i trčanje
Tablica hrane
Kako podesiti bicikl
Kalkulator trčanja

Forumi :

Atletski forum
Maraton na forumu

Strani linkovi :

IAAF
Triatlon savezi
Svjetski maratoni
Marathonguide
Runnersweb
Tekaški forum

Maratonac
(Časopis)

Linkovi
Moj osobni mail
Službeni mail ZL


Rezultati zimske lige


2.kolo 07/08. fotke

Blog.hr
Forum.hr

Moj drugi blog

Friške vijesti
Glas Istre
Novi list

Vrijeme danas
Vrijeme sutra
7 dana

Triatlon klubovi :
TK Rival
TK Zrinski
TK Zagreb
TK Split
Triatlon savez

Triatlonci :
Iva Tomić
Dejan Patrčević
Željka Šaban
Andrej Vištica
Matija Milovan
IRON ije
Tijardović
Lima
Ironmoon

Trkački klubovi :
KCBT Bribir 1288
AK Sljeme
AK Sinj
Marathon 95
Kastav maraton
MK Umag

Sportske stranice :
Utrke.net
Adventure sport
Hermes
Utrke
Trickeri
Erik Brec

Sportski blogeri :
Forrest Gump
Profesor
Kizo
Big river
Run to hills
TK Rival blog
Saša
MTB Planet
Welcome2
Zgubidanije
Gogo
Murinjo
HR atletika
Miško

Ostali blogeri :
engleska keramika
Matejac
Eurosmijeh
Nostalgični
Borut
Brod u boci

Planinari :
Sveti Ilija
Da_vinci
šumarKA

Radio maximumRadio maximum4. koloEkipe

Rezultati :
Duatlon liga

Od 15.12.2005.

Free Web Counter



Moje utrke
(arhiva postova)


6. Riječki polumaraton
Plivački maraton Rabac
Novigradski triatlon
Kastafski kros 2007.
22. Plitvički maraton
Rovinjski polumaraton
3. Zekina utrka
Turopoljska trka
Uljanik 2006.
Mošćenička draga
Ekipni triatlon Rabac
Triatlon Rovinj
Pazin Učka
Miting veterana
Aquatlon Pula
Rabac
Učka
Kastafski kros
Bribir
4.kolo duatlon lige
Mihanović kup

19.12.2009., subota

Odgađa se 4. kolo zimske lige !!!

Na žalost, sada je 07:10, u centru grada je sniježna mećava, na ulici nema niti jednog jedinog auta, a zimskoj službi, ako tako nešto uopće postoji kod nas, niti ne pada na pamet izaći na ulice ! U ovakvim uvjetima ne znam kako bi se uopće probili do Kastva, po onim uzbrdicama.

Ako bi i uspjeli, postoji ozbiljna mogućnost da zaglavimo gore, pa mislim da je ipak bolje da niti ne pokušavamo! Molim vas za razumijevanje, i također da proslijedite ovu vijest svima koje znate !


- 07:14 - Komentari (18) - Isprintaj - #

18.12.2009., petak

4. kolo riječke zimske lige 2009/10.

Na rasporedu je sutra, start i cilj Kastav-Crekvina, okretište na križanju Zvirić kod lovačke kućice. Ukupna dužina staze iznosi 5,6 km, okretište je na cca 100 metara većoj nadmorskoj visini od cilja...

Ovo nisam mjerio, nego je to po odokativno-šacometrijskoj metodi. Očekuje se još hladnije vrijeme nego danas, a meteorolozi najavljuju i snijeg. Moglo bi se dogoditi da po prvi put, otkad je zimske lige, trčimo u zaista zimskim uvjetima. Neka vas to ne obeshrabri, takve se stvari jednog dana pričaju unucima, kao u onom vicu kad je Deda s ekipom rasturio Trst ... rezultati su napokon kompletno obrađeni i ažurirani, ali ih server još uvijek drži u nekom svom međuspremniku, pojavit će se uskoro, nadam se.

Ako ima koji dobrovoljac za okretište neka se javi što prije, a ako ne nađemo nikoga onda ćemo trčati tako da prvi koji stigne na okret čeka drugoga, kad drugi dođe prvi krene dalje a drugi čeka trećega itd ... i to bi moglo biti zanimljivo ... nadam se samo da roler neće opet pomisliti da je to zaozbiljno, kao prošli put kad je mislio da ćemo trčati uz more ...


- 10:17 - Komentari (12) - Isprintaj - #

17.12.2009., četvrtak

1. kolo kupa Istre i Kvarnera ...

Kao što vjerojatno znate, prošlotjedno 3. kolo zimske lige, bodovalo se i kao 1. kolo 3. kupa Istre i Kvarnera 2009/2010. natjecanja koje je zamišljeno u svrhu druženja trkača i ljubitelja sličnih sportova sa obje strane Učke. Na žalost, odaziv je bio vrlo mali, svega se 10 trkača ispravno prijavilo i uplatilo kotizaciju od 10 kuna.


Vjerujem da ima i dosta onih koji nisu baš u potpunosti shvatili pravila igre pa ću ponoviti još jednom.

Kotizacija za riječku zimsku ligu iznosi 50 kuna za sve utrke ili 10 kuna za svaku, ako se plaća pojedinačno. Kotizacija za kup Istre i Kvarnera iznosi 10 kuna za svaku utrku. Dakle, oni koji su platili za cijelu zimsku ligu, moraju posebno još platiti 10 kuna na utrci koja se boduje za kup, ako žele sudjelovati. Isto tako, oni koji plaćaju zimsku ligu pojedinačno, svaku utrku, moraju platiti na utrci koja se boduje za kup 20 kuna, ako žele sudjelovati.

U rezultate prvog kola ubacio sam i one koji se nisu prijavili, ali su sudjelovali ranijih godina, pa mislim da se nisu prijavili zabunom, ili ih volonterke na prijavama nisu shvatile. One zapravo do pred samu utrku nisu ni znale za kup, pa je vjerojatno bilo i zabuna. U svakom slučaju, vi dobro pogledajte rezultate, pa ako ste izostavljeni, iz bilo kojeg razloga,
ništa nije gotovo, prijaviti i uplatiti kotizaciju uvijek možete i naknadno. Na rezultatima je vidljivo tko je, a tko nije uplatio, ne da bih vas špotao, nego da znate kako je evidentirano.
Moguće je da je netko tko je već platio za zimsku ligu, platio za kup, ali su cure upisale da je to za ligu. Ja to nisam stigao kontrolirati.




- 12:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.12.2009., subota

Privremeni i neslužbeni rezultati 3. kola riječke zimske lige ...

Još je jedno kolo zimske lige iza nas ! Po prohladnom i vjetrovitom, iako sunčanom vremenu, skupilo nas se 62 fanatika, koji iz nekih, samo nama znanih razloga, mislimo da je subotnje jutro pametnije provesti trčeći, i mučeći se, nego doma se izležavati u krevetu ... ali, kako kaže stara izreka, svaka budala ima svoje veselje, a nama je očito dobro ovako ...

Danas je, napokon, sve štimalo, policija je stigla na vrijeme, suci su bili na broju i na mjestu, rezultati su savršeno točno obrađeni, jedino su trkači obilato podbacili u rezultatskom smislu ... gotovi svi ste trčali pola minute do minutu slabije nego u prvom kolu! Da li je razlog tome što smo trčali punu dužinu, kako treba, okolo parkirališta, ili ste svi jučer lumpali i pijančevali, ne znam ? Ja sam lumpao i pijančevao, pa sam svejedno istrčao pola minute brže nego u prvom kolu. Osim toga, do 3 ujutro sam plesao indijanski ples koji tjera kišu, jer je ekipa iz IB zaželjela lijepo i sunčano vrijeme, jer, kako kažu, kiše imaju i doma!
Molim još jednom svih da ne zamjere ako je nešto krivo u rezultatima, ovo su privremeni rezultati, nisam imao doma ažurirani predložak, pa ne štimaju ekipe, sve ću to srediti u ponedjeljak ili utorak. Također, molim svih koji se nisu prijavili za kup Istre i Kvarnera, da učine to naknadno, mailom, mobitelom, golubom listonošom, bilo kako, sve se prihvaća.
Na lijevoj strani, ispod kalendara, imate moju e-mail adresu, pa mi javite godište rođenja svi vi koji imate ? umjesto godina, naravno, ako čitate moj blog. Ako ga ne čitate, nemojte mi javiti ništa, ali, znajte da griješite, jer posjećenost je zadnjih dva mjeseca probila brojku od 3000 mjesečno, što nije baš zanemarivo ...


Privremeni i neslužbeni rezultati 3. kola ZL




- 19:52 - Komentari (8) - Isprintaj - #

04.12.2009., petak

3. kolo zimske lige ...

Sutra je na rasporedu 3. kolo ovogodišnje zimske lige ! Lokacija Kostrena, parkiralište kod sidra na početku šetališta kostrenskih pomoraca ...

Zašto šetalište ? Zašto ne trkalište ? Većina ljudi ipak trči ovim šetalištem. Ova utrka boduje se i kao 1. kolo zimskog kupa Istre i Kvarnera. Svi koji se žele uključiti u ovo natjecanje moraju se dodatno prijaviti i platiti dodatnih 10 kuna startnine. Nema ništa badava!


Update !

Traže se dobrovoljci za sutra ! Ako ima takvih neka mi se jave na mob: 091/460 70 24
- 09:35 - Komentari (10) - Isprintaj - #

01.12.2009., utorak

Zimski kup Istre i Kvarnera !

I ove cemo sezone pojedine utrke Istarske i Rijecke zimske lige bodovati za Kup.

Za Zimski kup Istre i Kvarnera boduju se:

1. kolo: 5.12. Kostrena
2. kolo: 20.12. Kastelir
3. kolo: 30.01. Kastav
4. kolo: 21.2. Tupljak

Startnina za Kup je 10 kn, boduju se 3 najbolja rezultata. Proglasenje Kupa bit ce
28.2. na zadnjem kolu Rijecke zimske lige.

Bodovanje u Kupu je klasicno, pobjednik utrke dobit ce 100 bodova, ostali u
postotku u odnosu na pobjednicko vrijeme.

Preuzeto sa stranica Trickera !



- 08:29 - Komentari (5) - Isprintaj - #

2. kolo Rival male lige u Bakru ...

Nastupilo je samo troje delfina, što zbog gripe, što zbog nerealnog straha od kiše, a dvoje ih je odustalo neposredno prije samog starta ...

No, unatoč činjenici da nije bilo ni pobjednice iz prvog kola, Lucije, kao ni trećeplasirane Dorotee, delfini su opet dobili pobjednicu u kategoriji trećih i četvrtih razreda, a to je ovaj put bila odlična Dora Lušić, koja se pokazala i kao odlična taktičarka. Njeno vrijeme od 4:40 na 1 km. i to po jako nezgodnoj stazi vrijedno je respekta. Osim toga, pokazala je da za pobjedu treba imati i glavu, a ne samo srce i noge. Druga je bila, kao i prošli put, Nana Šimičić, a treća još jedna delfinica Chiara Gruber. Sve tri su inače članice TK Rivala.
Utrka je bila odlično organizirana od strane TK Rivala, a umjesto krafni, ovaj put su se masovno uništavali čuveni bakarski baškoti.

Rezultate imate na stranicama TK Rivala, a evo i fotogalerije


- 08:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #