Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

1. kolo kupa Istre i Kvarnera ...

Kao što vjerojatno znate, prošlotjedno 3. kolo zimske lige, bodovalo se i kao 1. kolo 3. kupa Istre i Kvarnera 2009/2010. natjecanja koje je zamišljeno u svrhu druženja trkača i ljubitelja sličnih sportova sa obje strane Učke. Na žalost, odaziv je bio vrlo mali, svega se 10 trkača ispravno prijavilo i uplatilo kotizaciju od 10 kuna.


Vjerujem da ima i dosta onih koji nisu baš u potpunosti shvatili pravila igre pa ću ponoviti još jednom.

Kotizacija za riječku zimsku ligu iznosi 50 kuna za sve utrke ili 10 kuna za svaku, ako se plaća pojedinačno. Kotizacija za kup Istre i Kvarnera iznosi 10 kuna za svaku utrku. Dakle, oni koji su platili za cijelu zimsku ligu, moraju posebno još platiti 10 kuna na utrci koja se boduje za kup, ako žele sudjelovati. Isto tako, oni koji plaćaju zimsku ligu pojedinačno, svaku utrku, moraju platiti na utrci koja se boduje za kup 20 kuna, ako žele sudjelovati.

U rezultate prvog kola ubacio sam i one koji se nisu prijavili, ali su sudjelovali ranijih godina, pa mislim da se nisu prijavili zabunom, ili ih volonterke na prijavama nisu shvatile. One zapravo do pred samu utrku nisu ni znale za kup, pa je vjerojatno bilo i zabuna. U svakom slučaju, vi dobro pogledajte rezultate, pa ako ste izostavljeni, iz bilo kojeg razloga,
ništa nije gotovo, prijaviti i uplatiti kotizaciju uvijek možete i naknadno. Na rezultatima je vidljivo tko je, a tko nije uplatio, ne da bih vas špotao, nego da znate kako je evidentirano.
Moguće je da je netko tko je već platio za zimsku ligu, platio za kup, ali su cure upisale da je to za ligu. Ja to nisam stigao kontrolirati.





Post je objavljen 17.12.2009. u 12:03 sati.