11

ponedjeljak

ožujak

2024

Predosjećaj

Često na poslu kažem da imam loš predosjećaj u vezi nečega. Svi mi kažu da umišljam, a onda se moj predosjećaj ostvari. Sada svi vjeruju mom predosjećaju. Predosjećam razne stvari: gužvu u hitnoj, komplikacije kod pacijenta, problematičnu operaciju...

Nakon nekoliko slobodnih dana koje sam provela u krugu obitelji bez razmišljanja o poslu, probudila sam se prije druge smjene s nekim neodređenim predosjećajem. Čeka me nekoliko tjedana rada bez slobodnog vikenda i ako se moj predosjećaj ostvari, bit će to jako naporni tjedni.

Ovaj predosjećaj je čudan. Tjeskoban. Ovaj posao je praćen razdobljima. Razdoblja kad se osjećam kao najbolji kirurg koji može sve i razdoblja kad se osjećam kao da mi ništa ne ide. Trenutno sam najbolji kirurg, bojim se da ću postati ovaj drugi ako je predosjećaj točan.

Objašnjavam suprugu da ću spakirati još jedne rezervne čarape samo zbog predosjećaja. Kaže mi da je još bolja ideja spakirati barem još neke krekere u slučaju da se zadržim. Uvijek se ljuti što malo jedem u smjeni. Kažem mu da se samo nadam da ću doći kući na vrijeme. Odgovara da je najvažnije da budem smirena, a drugo ćemo lako.

Poželite mi sreću!

HD-wallpaper-dark-woods-aesthetic-ultra-nature-forests-dark-landscape-scenery-trees-morning-forest-c

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.