24

četvrtak

rujan

2020

Dobila sam posao!

Ovih dana sam saznala da sam dobila onaj posao o kojem sam pisala i da se selim u taj mali gradić. Ne pada mi teško što ću tamo biti sama i prolaziti kroz stres zbog posla. Teško mi je zato što će mi nedostajati dečko i obitelj. Taj gradić nije predaleko od mog grada i svih ću viđati barem jednom tjedno, ali moram se na to naviknuti. A uostalom, ovo je samo privremeno dok ne dobijem specijalizaciju (nadam se u mom gradu).

Osim što će mi oni nedostajati, inače nemam problema sa samoćom. Jedinica sam i uvijek sam voljela čitati knjige i učiti. A sad ću svakako imati puno za naučiti.

Osjećam se kao da započinjem novi život i pokušavam ga vizualizirati. Vidim sebe kako nakon naporne smjene dolazim u mali stan te se uvučem u topli krevet i gledam tv dok vani pada kiša. Na slobodan dan, ako ne putujem kući, čitam stručnu literaturu uz kavu i čekam da me dečko dođe posjetiti.

Brine me i sam posao. I u smislu pacijenata (nikako ne želim nešto pogriješiti) i u smislu kolega (stvarno trebam da mi radna okolina bude ok, tako će sve biti lakše).

Inače, neprestano pada kiša (predivno). Zbog toga se ne mogu baš voziti biciklom ili trčati, ali barem imam dobar ugođaj za čitati. Čitam Anu Karenjinu. Pročitala sam je brzinski u srednjoj školi i jako mi se svidjela, a sad sam napokon pronašla vremena da je pročitam kako treba.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.