math_baby's blog

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
math_baby's blog
Razmisljanja o svijetu softvera

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Internet Monitor

Sorry, your browser is not Java enabled, you will not be able to chat.

11.02.2006., subota

Opensorsasi, ljubitelji "nevinog" Googlea, PATITE: Google Desktop krade vase fajlove s hard diska i salje ih na Google servere!!!! HAHAHAHHAHAHAHA, koje budale su oni koji smatraju kako je Google "cool" i "super" a kako Microsoft "sucks"!

Oduvijek sam itekako osjecala da je Google firma kojoj je osnovna preokupacija dokopati se sto vise podataka o vama, vasim navikama surfanja i svemu ostalome o vama.

Posljednja potvrda ove moje teze je i cinjenica da aplikacija Google Desktop salje vase podatke s hard diska ravno u ruke Googleu, toj "veliki brat korporaciji" koja tada s njima onda moze raditi sto god zeli! Ovo je zaista katastrofa i najveci security breach u povijesti racunalne industrije, koji jasno pokazuje prljave namjere Googlea koji se od "nevine trazilice" prometnuo u nesto zaista opasno i nakaradno!

Evo i linka na kojem vam sve ovo o kopiranju vasih fajlova na gooleove servere jasno i glasno pise, da ne biste mislili da je sve ovo proizvod moje (po vama bolesne) psihe: http://www.eff.org/news/archives/2006_02.php#004400

Da je kojim slucajem Microsoft ovo napravio, mislim da bi linux-fanatici proglasili "vjerski rat" nalik na onaj koji se ovih dana vodi zbog onih karikatura i palili bi Microsoftova sjedista itd!

Ali, naravno: kako se cijela ova frka dogadja sa Googleom, opensoursasima oduvijek omiljenom, najdrazom i bezgresnom firmicom, najboljom i najplemenitijom, najnevinijom, najpostenijom, bez ijedne mane, ocekujem da ce isti po stoti put i sada iznalaziti razna "opravdanja" za ovaj Googleov necasni podhvat i braniti ovu skandaloznu Googleovu politiku! U tome im zelim puno uspjeha, jer je unaprijed jasno: ovo sto je napravio Google je neobranjivo i nedopustivo!

Dragi "googlasi", jednu slatku pusu salje vam vasa najdraza
math_babyrolleyes

- 21:36 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>