Maslina je neobrana

29.08.2007., srijeda

Snjeguljica i 7 Hercegovaca

1. dio


Nekada davno, još za vrijeme domovinskog rata, u zemlji zvanoj Hercegovina, živjela je djevojka po imenu Snjeguljicabang. Pošto joj je stara umrla još za vrijeme Juge, njezin otac oženio se srbijankom po imenu Fuadalud.
Fuada je bila najljepša žena na svijetu upravo zato jer je svaku ženu koja je bila ljepša od nje ubila na najokrutnije načine. Po tom je zadatku stigla i u Hercegovinu. Htjela je ubiti Snjeguljicu, samo zato jer je bila ljepša od nje!
Znala je da joj Snjeguljičin otac, harambaša Sokolović, to neće dozvoliti pa je odlučila najprije ubiti njega. Bilo je to u noći punog mjeseca, odvukla ga je u krevet i nakon burnih 5 minuta, harambaša Sokolović je premoren pao na pod, a dalje je sve bila čista klasika.
Kada se rješila harambaše Sokolovića krenula je dalje. Bio je to njezin brat Tifa.
On je živio na seoskoj farmi pokraj Mostara u selu Radovanovci. Ponovno je izabral noć punog mjeseca da krene u akciju. Dok je Tifa mirno spavao u krevetu sa svojom voljenom ženicom i devetero djecethumbup ona je samozatajno uzela nož u svoje prljave ruke i odsjekla Tifi najosjetljiviji dio tijela (da budem pristojan). Tifa nije mogao izdržati takvu sramotu pa je odlučio okončati svoj život bacivši se s Mostarskog mosta. bang
Bili su to teški udarci za Snjeguljicu. Znala je da je to učinila ona, zla i pokvarena Fuada koja je došla iz najcrnije rupe, Srbije!
Odlučila je zatražiti pomoć. Jedino su njezinih 7 prijatelja iz srednje mogli pružiti pomoć. Bili su to 7 Hercegovacakoji su živjeli preko 7 brda i preko 7 dolina i preko 7 šuma, upravo u Podhumu, u tom internacionalnom selu u koje su se 7 hercegovaca doselilipočetkom rata bježeći pred Srbima.
To be continue...wave

U sljedećem nastavku doznajte imena 7 Hercegovaca, doznajte što će Snjeguljica uraditi kako bi izbjegla sigurnu smrt...POGLEDAJTE!...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.