Signali života

15.09.2006., petak

Užas je naša furka

Evo vidim da se svađate po blogu pa ću vam objasnit neke stvari. Onaj blog kojem su bit slike koje nisu u službi teksta i koji8 koriste izlizane fore i forice me ne zanimaju i molio bi kreatore takvih blogova da ne ostavljaju komentare ne mom blogu jer će ubuduće biti brisani.

Sada da objasnim svoj blog. Ne stavljam slike na blog jer bit mog bloga nije estetika i prepričavanje događaja iz mog života tipa došao sam, bio sam, uradio sam to, otišao i bilo je cool. Za mene su takvi blogovi rak i ne čitam ih. Toliko o tome.

09.09.2006., subota

Big brother, treći puta

Na ekrane se vratila svima omiljena emisija u kojoj je prezentirano da će ljudi učiniti sve za novac pa čak slušati i neki glas zatvoreni u 100 kvadrata. Sinoć sam gledao
ulazak stanara i vidim da se selekcija sad svela totalno na izgled, bar što se tiče ženske strane, jer mušku ne želim komentirat s te strane iako vidim da sus e i tamo uvukli neki šminkeri. Naravno kao i svaki muškarac pomislio sam biti će svašta ove sezone. A onda kad sam malo bolje razmislio i vidio ono stvorenje koje će kažnjavati stanare ovisno o njihovom ponašanju kroz glavu su mi prošli Azrini stihovi ''Ne ljuti Velikog Brata, nasmiješi mu se iz potaje''. Sve što se dalje ide u sezone sve se više kontrolira ljude u kući i naređuje im se. Pretpostavljam da će u nekoj od idućih sezona ubaciti u kuću 6 kraljica noći i 6 napaljenih balavaca samo kako bi digli gledanost. Vjerojatno će i u ovoj sezoni pustiti onog stvora na ekranu koji negoduje a Veliki brat će reći ''Danas nije bilo seksa, nećete jesti.''

Usput, pozdrav voditeljici Antoniji nepodogi, nepodogi, ovaj ne-po-do-gi. lol!!

08.09.2006., petak

Pogodi tko je

Evo nakon duge stanke i nepisanja gotovo 4 mjeseca udlučio sam napisati post tek da vam kažem što sam radio svo ovo vrijeme dok me nije bilo. Vjerojatno se pitate zašto nisam pisao. Ne znam, nije mi se dalo, nisam imao šta. Ljeto je inače razdoblje odmora ali i razdoblje monotonosti koja se sve više javlja što se godina bliži kraju. Ustani, jedi, lezi, jedi, lezi, jedi, lezi i onda opet. E, ali moje ljeto nije bil baš takvo. Neću vam sad opisivat što mi se sve događalo ali evo nekoliko zanimljivih stvari u koje ne treba duboko ulazit. Počeo sam svirat gitaru i u tom uživam, počeo sam slušat EKV, Azru, GTŽ (Grupa tvog života), pomalo Rundeka i još uvijek tražim njegov novi cd i ne mogu ih se zasititi, pogotovo prva dva benda i još nisam krenuo u školu, a ne znam ni kad ću. Škola nam se renovira, a majstori unutra sjede i zapijaju, te proučavaju novu teoriju autoregenerativnih objekata. To bi bilo to. Službeno otvaram sezonu postova na maryo.blog.hr!!!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>