Moji stavovi...

ponedjeljak , 03.08.2015.

Kako sam i dobio savjete istaknuo sam svoje mišljenje. Rekao sam nešto što me zaista mući posljednjih par mjeseci jer završavam fakultet i planiram se zaposliti. Danas mi je rođendan, ulazim sada stvarno u ozbiljnije godine kada bih trebao krenuti svojim putem, osnovati obitelj i imati svoj život. Međutim me to mući, sva ta nezaposlenost, sve veća kriza u koju svi upadamo. Meni iskreno nije problem otići, raditi vani, imam za to priliku, ali imam sestru mlađu. Što s njom? Kako će se ona snaći?
U najtežim je godinama kada sve može krenuti krivim putem, i onda kada joj je najpotrebnija pomoć, otac joj je umro od raka, zbog nesposobnih doktora. (O toj temi sam također razmišljao ponešto napisati, jer sam čuo toliko primjera kako su ljudi umirali zbog njih, ali se još predomišljam jer cijelo vrijeme pišem samo o negativnim stvarima)
Jedino mi je žao otići zbog nje i ostaviti je tako s majkom koja joj ne može puno pomoći jer ona s njom ne razgovara puno, više je bila vezana za oca.

No, ne želim opet početi s temom politike i odlaska.

Kada sam napisao taj post oko politike i svega toga, naišao sam na neke osude. Znam da nemamo svi isto mišljenje i da se ne možemo slagati, ali me nitko nema pravo osuđivati jer ''svi mi zvijeri iste smo, stojimo pod istim nebom, od iste kiše kisnemo''
ali eto dokaži ti to nekom. Samo vam molim ovim putem da mi ne dolazite s osudama nego pametnim komentari, naravno recite svoje mišljenje, ja ga poštujem, ali tako i vi moje trebate poštivati. HVALA!

I sretan mi rođendan sretan

Oznake: mišljenje, osude

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.