Ja sam djevojka koju je udario muškarac...happy end

nedjelja , 11.10.2015.

Dobru večer vam želim društvance moje sretan
Nisam pisao jako dugo imam i opravdanje. Ljeto mi je bilo veoma radno i krenuo sam na drugi faks, išao na putovanje i tako to. Ali jako važna stvar o kojoj upravo pišem, jako puno vremena sam proveo s prijateljicom koja je bila žrtva nasilja, znaju oni koji su čitali.

Imam sretnu vijest. Otišla je. Napustila nasilnika.
Živi sada daleko od njega, jako sretna i mogu reći ponosna na sebe što je uspjela. Prema tom seljačini, dat ću si za pravo da ga tako nazovem, ne osjeća više ništa osim gađenja i prijezira.
Konačno joj je došlo u glavu da takav odnos nije ništa drugo nego bolestan i da tako ne može više. Tek nakon što je ona otišla od njega je shvatio koliko je pogriješio i ispričavao joj se milion puta, ali bezuspješno jer se ona podosta opametila. Svaka njegova poruka je za nju samo još jedan seen i ništa joj ne znači. Sve njegove prijetnje više nemaju efekta. Ona je krenula dalje u bolji život, jako je sretna, posvetila se sebi, svojim prijateljima i svemu što je zapostavila radi njega i uživa.


Toliko samo danas od mene, sada imam više vremena i družiti ćemo se više, nadam se. Drago mi je da bar jedna moja priča ima sretan kraj.

Oznake: happy ending

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.