marko zeljko

subota, 02.01.2010.

Novi kompaktni igrač

Sa malim zakašnjenjem želim konačno predstaviti jednu kakvu takvu automobilističku temu. Na atraktivnoj lokaciji, u zagrebačkoj Areni 17.12. u organizaciji Opel Hrvatska, predstavljena je nova četvrta generacija Opel Astre, jednog od omiljenijih i viđenijih automobila u Hrvatskoj. Tom auto-spektaklu su mogli prisustovati samo ljudi s pozivnicom, među koje se ubrajaju vjerni Opelovi kupci, a isto tako i članovi Opel kluba i foruma (oko 10 tisuća posjetitelja).

Ovo je ipak nije bez značaja jer se Opel oduvijek, a pogotovo u ovom velikom rastu prodaje novih auta od 2000. godine profilirao među minimalno top 5 marki po prodajnim rezultatima u Hrvatskoj. Astra, kao neka sredina ponude, tu je imala glavno mjesto. Samo što će u ,nazovimo, kriznim vremenima trebati uložiti više truda i vještine za postizanje prošlih solidnih brojki. S početkom u 19h event su vodili Igor Mešin i Mila Elegović. Na početku su pjevale i dizale atmosferu i ostale popularne glumačke ličnosti kao Goran Navojec, uz nastupe Colonije, Miroslava Škore i dr.

Posebno je zanimljivo i nostalgično bilo vidjeti iz čega je nastala današnja Astra, jer su uz nju bile izložene sve ostale generacije kojima početak seže u kraj šezdesetih, uz jednu promjenu imena iz Kaddet u Astra. Veliku publiku je privukla i vrijedna nagrada, a to je nova Astra osobno. Saznali smo da je Opel klub Hrvatska uložio truda da pronađe originalne i očuvane primjerke starih modela, koji su inače poželjni restauratorski materijal. Po ovom glazbeno-scenskom događaju se vidi da kompanije ništa više ne žele prepustiti slučaju, jer se malo kad bilo teže izboriti za svoje mjesto kod kupaca. Zato će, čini se, opstati samo oni koji traže maksimum od kvalitete proizvoda pa do odnosa sa javnošću.

javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.'); u 19:36 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2010  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Siječanj 2010 (2)
Prosinac 2009 (4)
Studeni 2009 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Kolegij "Konvergencija medija".
Svaki je student, za prolaznu ocjenu na ispitu, obvezan objaviti na blogu najmanje deset postova.

..moj opskurni blog..

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Sportnet.hr


For more widgets please visit www.yourminis.com