petak, 09.07.2021.

Doživjeti stotu...objavu

I eto došla ja od kraja studenog 2019. do sada do stote objave, pa da malo rezimiram:)) Bilo me u raznim inačicama od marival. Sad sam samo marival od motike na cromu i zločesta zmajica na Firefoxu i sada to funkcionira. I bilo je tu svašta, jer sam i u realnom životu često bila prisiljena raditi neke cirkuse, često biti bahata ( za razliku od mnogih za mene je bahatost sa pokrićem pozitivna osobina ). Kao predstavnik radnika i sindikalist često sam bila prisiljena svađati se: sa radnicima, sindikalnim vođama, premijerima, ministrima, saborskim zastupnicima….Pa se nekad „malo svađam“ i na blogu. Iako mnogi misle da bi blog trebao biti osmo čudo svijeta gdje će se samo poljupci i zagrljaji dijeliti:))


Imam svoje baš omiljene top blogere: kupus, Freš, Sarah iz trećeg be, Nisu – magneto, morsku, Viatrixa, Veliku Ve, Diabla, Kockavicu, Athropu….I rado čitam Zanimljivosti/Putovanja, Mecu , Literullu, modrinu, Konobaricu, pa redovno čitam smehotvorine, agavu, AnnaBonni, Luki, Čarapu i mnoge druge. Otvorim i pročitam svaki foto blog. Neke tek otkrivam ( Domenika npr.) jer baš nemam vremena ( osim zimi )…Sreća da malo komentiram, pa broj „neprijatelja“ nije ni približno onoliki koliki bi mogao biti:))


Imam i neomiljene. Na vrhu je @NF, a nisu daleko ni sjena, teuta, teatralni, andriano….pa ponekad zaobilazim i obožavatelje lika i djela gore navedenih. Dobro, andriana baš ne obožavaju, : )) Nekoga „uvrijedim“ namjerno, nekoga i nenamjerno… I zlopamtilo sam… Pa tako mi baš ne legne kad se neko divi pjesmi od sjene u kojoj me opisuje kao „ženu sa cvijećem koja ubija“ pa onda se divi i meni.


Na blogu svakako nije poželjno reći što misliš jer ćeš biti homofob, neempatičan i štajaznam šta sve ne. Eto ja znam da jesam empatična, ali ako napišem da bi kuće po Istri letjele zrakom poslije svake jače bure da su napravljene od naslaganih cigli povezanih sa nešto melte, više nisi empatičan, nego si nesimpatičan. Ljudima je teško izgubiti dom jer i drvena baraka može biti dom, ali postoje standardi da bi se nešto kućom moglo zvati. Ili ako za ove kod nas iz Bosne kažem da se vrate doma ako im kod nas nije dobro. Jer mnoge znam koji su u ranim tridesetim otišli u invalidsku mirovinu ( koja je dvostruko veća od moje ) jer nisu mogli dići pet kila, ali uredno i u šezdesetima kradu i prodaju drva iz tuđih privatnih šuma i dižu one trupce bolje od Popaja i Supermena zajedno… To što su većinom iz Bosne ipak nije moja krivica. Baš me zanima bi li i po Bosni tako krali i prodavali drva. Inače imam susjedu iz Bosne i u preko 35 godina si nismo ni jedan ružni pogled uputile, a uvijek možemo računati jedni na druge. Ili ako npr kažem da ne podržavam paradiranje duginih boja. Neka žive svoj život i steknu uvažavanje i razumijevanje okoline bez puno paradiranja. Jer sigurna sam da bi svoju djecu podržala u potpunosti da je to njihov izbor, kao što sam sigurna da zbog toga ne bi plesala na kiši od sreće.


I dalje mislim da osobe poput @ NF ne bi smjele neovlašteno hvatati i slikati gole ljude po plažama i jahtama. Neki od zadnjih bisera su na primjer i „Imam nastavu on line pa usput pišem blog“ Ili nešto u stilu „ Moji maturalci su na izletu imali noćno golo kupanje, ali slike neće staviti jer blogeri to ne zaslužuju“. Ne zato što to ne smije, nego zato jer nismo zaslužili. I dalje mislim da takve osobe ne bi smjele imati posla u našem obrazovnom sustavu.


A htjela sam u stvari samo reći da je meni blog.hr super mjesto za se malo zabaviti, malo ratovati…jer mi je normalno da su i negativci bogatstvo ovog mjesta ( da se razumijemo: i ja sam za @NF i kompani negativka i ne samo to:))). Da nema negativaca zbog koga bi Brus Vilis onoliko puta umirao muški. I doista se nadam da moji postovi neće završavati na naslovnicama, jer onda ipak ima više komentara na koje volim dati odgovor, a nemam baš puno vremena.

Eto….

- 06:02 -

Komentari (23) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2021 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Kolovoz 2021 (2)
Srpanj 2021 (4)
Lipanj 2021 (1)
Svibanj 2021 (1)
Veljača 2021 (2)
Siječanj 2021 (12)
Prosinac 2020 (6)
Studeni 2020 (4)
Listopad 2020 (3)
Rujan 2020 (2)
Studeni 2019 (3)

Opis bloga

Linkovi