ponedjeljak, 20.10.2008.

Bok svima, fala na komovima, ponajprije. Možda su neki od vas mislili da ja ne volim životinje. DA bih dokazala suprotno u ovom post sam vam zadala da se brinete za moje vlastite životinje. Prve životinje za koje se morate brinuti su kućne, no među njima se iskrao jedan vučić, no on kao da je domaća životinja, jer ga zaista neki ljudi drže kod sebe doma, nego krenite vi putem mojih životinja i dobro se brinite o njima, SRETNO











































A evo i nekih domaćih životinja:









































Evo još dvije kućne životinje















A evo i nekih divljih životinja:



























































Pošto ja svakih mjesec dana pišem post, sljedeći će bit 14.12, a vi nećete znati kakvo pismo pišem sv. Nikoli pa ovako

Dragi Sv. Nikola

Ja bih voljela jedan film od ova tri:Kraljević i ja, Sve što djevojka može poželjeti ili Princezini dnevnici. Donesi puno slatkiša, možda onu igicu drugi život u mojim rukama i možda iPhone I to je to, a možda i nove skije nezan suli mi satre dobre.


Tvoja Sandra



Moj pas Riki


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!


Eto brinite se za moje životinjice, kao da su prave, a do sljedećeg posta pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,i tebi Nikola pozzz
kizzzzzzzzzzzzzzzamahwave


18:26 | Komentari (142) | Print | ^ |

utorak, 14.10.2008.

Malo o mojim frendovima

prije nego vam nešto napišem o njima želim vam reći kako morate biti strpljivi sa njima i slušati ih i naravo opraštati im. A kao dokaz tome evo malo slika pa onda opisi


Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics




Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics



Glitterfy.com - Glitter Graphics


A sada moji frendovi: Frendovi iz razreda:

Josip: On je simpatičan. Koji put je tužibaba ali koji put zna biti dobar frend. Što reći o njemu nego da je ok frend i da pa mislim da voli putovati.

Mihaela: Ona je također simpatična. Dobra je frendica ako ste čitali nešto o meni, ona valjda znate što mi je ona. NIšta drugo nemam za reći o njoj.

Jasmin: On vam također vodi blog možete ga pronaći među linkovima. On je pa vrag pod odmorom, anđeo pod satom hahahahaha. Šalim se on je, pa, nemam riječi, samo znam da dobro igra nogač.

Viktoria: Ona živi dalje od nas svih ali ne znači da se ne spusti k nama u tako reć naš grad. Ona je dobra prijateljica. Prije je bila tiha i sramežljiva, ali sada se je napokon nekako opustila.

Franjo: Njega se morate pazit jer on van trenira kicg boxing. Šalim se. Ima neki stav ali je dobar katkad. Zapravo dobar je on.

Anamarija: Njezine usne ljube njenoga dragoga, ali ga ja neću imenovati. Ona trenira skijaško trčanje i svira klavir. Mora se priznati, sry..., ako ću ovo reć, ali zaista koji puta šefuješ. A inače si dobra

Filip: On vam trenira nogač i skijaško trčanje. Koji put je stvarno dosadan, a koji put zabavan. Ma kad se sve zbroji Filipe priznaj više da ju voliš i da želiš biti sa njom.

Ivana: A Ivana a što ću vam reći za nju. Trenira skijaško trčanje i svira klavir. Koji put mi zna ić na živac kada me zeza da sam zaljublena u Mateja, a zapravo je ona zaljubljena u nj. Ma ja znam što je istina pa me baš i ne sekira.

Matej: To je najodvratnije biće koje postoji. Kada smo se vraćali iz Rijeke njemu su iz nosa išli crni šmrklji, fuj. No inače je grozan, a rijetke su prilike kada je on dobar prijatelj. I on kao i ostali dječaci igra nogač.

Frendovi iz okolnih razreda:.

Luka: On vam je jednostavno takav tip da mu skoro sve odgovara. Trenira rukomet i nogač, pa nadamo se da će postati rukometaš, hahahahasretan, šalim se malo. ne nešalim se. Ma dosta više dobar je frend blablabla blablabla.

Neda mi se više nabrajati druge pa umjesto nabrajanja kraj posta pozzz do sljedećeg.mahwave


18:36 | Komentari (138) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.