Design:*Marija.* //Slika: *DeviantArt.*
< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Veljača 2012 (1)
Studeni 2009 (2)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (7)
Svibanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (3)
Veljača 2009 (11)
Siječanj 2009 (5)
Prosinac 2008 (7)
Studeni 2008 (19)
Listopad 2008 (25)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On / Off

Opis bloga

..







Glitter Graphics - GlitterLive.com


A evo i o meni nešto imam 18 godina zaljubljena do ušiju u sretnoj sam vezi već godinu i četiri mjeseca......
volim sve apsolutno u svemu nađem zabavi... Ništa ne radim za sada odmaram od škole koja je gotova napokon i tako..


zeka Pictures, Images and Photos



srce Pictures, Images and Photos

Linkovi

OVO SU NAJBOLJI BLOGOVI MENI......

DREAMS
blog

pogledaj pa češ vidjeti

MRAČNI

Valentina

Ako hoćete slike koje ja imam samo kliknite ispod njih žuta slova
i pojaviti će vam se stranica odakle skidam


Cute Pixel Graphics from Freeglitters.com

Myspace Comments



Cute Pixel Graphics from Freeglitters.com

Myspace Comments



Cute Pixel Graphics from Freeglitters.com

Myspace Comments



SVI STE DOBRO DOŠLI NA OVAJ BLOG....I DRAGO MI JE ŠTO STE DOŠLI I NADAM SE DA ĆETE I DOLAZITI....









Cute Dog Graphics
Myspace Comments


Cute Dog Graphics
Myspace Comments


Cute Dog Graphics
Myspace Comments


Cute Dog Graphics
Myspace Comments





ponedjeljak, 08.12.2008.

EVO PAR SAVIJETA ZA CURKE...........

Cilj ovoga posta je da onima koji imaju simpatiju ili dečka da ima dam par savijeta kako bi mogle osvojiti ga......

Put do njihova srca često zna biti dug. Simpatiju snova nije lako zavesti, a još je teže znati kako dečki razmišljaju.
I oni plaču, boje se, nesigurni su zbog izgleda, vole male nježnosti. No, ni to nije sve. Kao i ti, i oni su neiskusni u ljubljenju, osvajanju i zavođenju, a cure to često zaboravljaju. I onda im pristupaju kao da su sveznajući super junaci, očekuju od njih čuda, a istodobno često glume umišljene princeze. Ako si i ti jedna od njih moraš spustiti loptu, posebice želiš li ga imati na svojoj strani...



Glitter Graphics - GlitterLive.com


1. tajna: Ne opterećuju se nepotrebnim detaljima
Ne možeš izaći iz kuće ako nisi uspjela pronaći roze naušnice koje savršeno pristaju uz rozi topić i japanke? On tu sitnu nesavršenost sigurno neće primijetiti. Za razliku od cura, dečki se rijetko opterećuju sitnicama, ne analiziraju sve do beskonačnosti. Super caka: ako si prije spoja s dečkom u komi jer želiš isplanirati sve do detalja i sve predvidjeti, duboko udahni i zaboravi paniku. Dečki vole da je cura sređena, ali prirodna. Ne vole previše šminke i prenapadnost. To ih plaši.

2. tajna: Ne vole tračanje
Priznala ti to ili ne, cure doista puno tračaju. Riješi se te loše i ružne navike, pokušaj o povelikoj guzi svoje frendice pričati kao dečko, lepršavo, rasterećeno i bez pretjerane zavisti. Nije da dečki ne komentiraju, o da, itekako znaju raspravljati o svemu i svačemu, samo bez zlobe. Super caka: dođeš li u iskušenje da pred novim dečkom s gađenjem pričaš o bivšem, odmah stavi flaster na usta. Izbjegavaj se i hvalisaati svojim ljubavnim uspjesima, time ćeš ostaviti loš dojam.

3. tajna: Ne misle da je veza vječna
Jedan spoj koji završi poljupcem ne znači da trebaš početi smišljati imena vašoj djeci. I ni u ludilu mu ne daj do znanja da već sada očekuješ doživotnu ljubav i vjernost! Bilo vam je lijepo, tko zna što će biti dalje; opusti se i uživaj! Svaka ljubav je lijepa ma koliko trajala. Dečki se ne opterećuju trajanjem veze, probaj slijediti njihov primjer. Super caka: ako ste zabrijali na nekom tulumu, nemoj odmah drugi dan svima rastrubiti da ste dečko i cura. Pričekaj i vidi kako će se on ponašati, ne zalijeći se i ne srljaj. Za tjedan ili dva, sve će biti jasno.

4. tajna: Ne analiziraju previše
Misliš da si dečki razbijaju glavu analizirajući svaki pokret i svaku riječ koju cure izgovore? Pogodi koji je odgovor. Oni nekako brže i lakše prelaze preko takvih stvari, a zato im i ostaje više vremena za ono što žele i vole. Probaj i ti biti što spontanija i prirodnija, ima li on tremu tako će mu biti lakše. Super caka: ako si jedna od onih koje dečke seciraju prema onome kako su odjeveni, što govore, s kim se druže, odbaci predrasude. Ako ti se sviđa, najprije ga upoznaj pa tek onda donesi zaključak.

5. tajna: Nisu ovisni o najboljem frendu
Gola je istina da na svijetu ne postoji osoba koja s tobom želi provoditi baš toliko vremena koliko očekuješ od najbolje frendice. Za to će ti trebati vjerni psić. Dečki su tu puno fleksibilniji, ne mora jedna osoba s njima visjeti cijelo vrijeme; frend je frend. A i razočaranja su manja kad se manje očekuje od jedne osobe. Super caka: ako tvoj dečko ima najboljeg frenda, pokušaj biti s njim o.k., nemoj biti ljubomorna niti ga pokušavati odvojiti od društva. To će, vjeruj, znati cijeniti.

6. tajna: I oni se boje da će biti povrijeđeni
Misliš da si samo ti u komi kad te iznevjeri frendica, ostavi dečko tvojih snova, a nova simpatija uopće te ne primjećuje? Savim krivo. I dečki, baš kao i ti, pate zbog nesretnih ljubavi, loših ocjena, dosadnih staraca. Stoga nemoj biti kruta i bahata, već znaj da i oni imaju osjećaje. Super caka: ako ti dečko pokaže svoju nježnu stranu, pokloni cvijet ili napiše pjesmu, nemoj misliti da je papak i nemoj mu se izrugivati. Cijeni što ti je pokazao svoje drugo ja.

7. tajna: Vole biti zavedeni
Mnoge cure misle kako je na dečkima da ih osvajaju, zavode, smišljaju izlaske, provod, iznenađuju sitnicama. E, pa nismo u 19. stoljeću! Modernim curama uopće nije frka otkriti karte, ispipati teren i simpatiji pokazati da iskre frcaju. Stoga, ako primjećuješ da te pogledava a ništa ne poduzima, preuzmi inicijativu u svoje ruke. Dečko se vjerojatno samo srami... Super caka: ako ste prohodali i vidiš da veza ima budućnost, slobodno ga iznenadi pozivom na picu (koju ćeš ti platiti), organiziraj izlazak sa svojim društvom i sl. Sigurno će se oduševiti.

- 13:37 - Komentari (40) - Print - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.