Najluđe scene seksa starih domaćih filmova - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 17.12.2018.

Nasilje, politika i seks: Ovi filmovi su bili zabranjeni u Jugoslaviji










Click here: Najluđe scene seksa starih domaćih filmova






U Srbiji je prikazan na otvaranju obnovljene dvorane Kinoteke na današnji dan, 25. Nad jednom partizankom treba izvršiti smrtnu kaznu, pa pred nju izvode naoružanog zarobljenog Nijemca kako bi u času umiranja imala iluziju da je stradala od neprijateljskog metka.



Najluđe scene seksa starih domaćih filmova

Videćete kroz moju ponudjenu listu filmova da se radi o raznim žanrovima i malo koji film se može smatrati ljubavno erockim, ali svi u sebi poseduju kadrove koji su upravo takvi. Takođe, primetili ste da u poslednje vreme nije bilo novijih filmova.



Najluđe scene seksa starih domaćih filmova

Ovo su 50 NAJMOĆNIJIH ljudi u šoubiznisu u Srbiji - Žanr: komedija Trajanje: 86 min.



Najluđe scene seksa starih domaćih filmova

Ovi filmovi su klasici jugoslovenske kinematografije, a ostali su zapamćeni po čuvenim citatima, legendarnim glumcima, sjajnoj dramatizaciji i… scenama seksa! Iako je cenzura bila prisutna, a reditelji nisu mogli baš u potpunosti da puste mašti na volju, provokativnost i erotika ipak su bili prisutni. Većini ovih filmskih seksi scena zajedničko je sledeće: seks na otvorenom i voajerizam. Zanimljivo je i to da je glumac Slavko Štimac čak u tri scene seksa u filmovima: Ko to tamo peva, Sećaš li se Doli Bel, Varljivo leto 68. Evo liste izabranih naslova: 1. Maratonci trče počasni krug 2. Ko to tamo peva 3. Sećaš li se Doli Bel 4. Varljivo leto '68 5. Na putu za Katangu Izvor: Story.



Karanje je nauka - (Rane)
Tokom karijere je u više navrata bila na pozicijama izvršnog direktora u regionalnim, kao i u međunarodnim medijskim kompanijama. Biće još dva teksta o domaćim filmovima u narednom periodu. Video sam na vašem sajtu članak , pa ako može biti i ja bih dao doprinos toj lepoj temi. Iako je završila farmaciju, danas živi od mode. I u takvoj politici jedina velika uloga žene je da na svet donese naslednika. Malo šta je tu originalno. U Romeu i Juliji tragedija pokazuje besmisao sukoba. U principu i jesmo slabi naspram onog što su naši stari postigli i što su nam ostavili.

[Sutomore apartmani|Tražim ženu za vezu|Kupnja putem interneta carina]






Oznake: nasilje, politika, i, seks, ovi, filmovi, Su, bili, zabranjeni, u, Jugoslaviji

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.