Tender oglasi crna gora kontakt - Pronađi pratnju

utorak , 25.12.2018.

tender oglasi crna gora










Click here: Tender oglasi crna gora kontakt






Cena je po dogovoru, u zavisnosti od termina. Dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Uredno servisiran, bez ulaganja, felne od M5, nove gume.



tender oglasi crna gora kontakt

Nebitno stanje vozila mogu i stranci i za rashod ,dolazak na lice mjesta. Use our online tools to find owner and admin contact info. Kuća u izgradnji se nalazi na 300m.



tender oglasi crna gora kontakt

tender oglasi crna gora - Novi besplatni DETALJNIJE Danilovgrad Prodaja-NEKRETNINE prodajem plac povr? Ispravna havarisana i stranci.



tender oglasi crna gora kontakt

Kuća u izgradnji se nalazi na 300m. Kuća je građena u par faza, prva iskop brda i izgradnja temljnih radova kao i igradnja prizemnog dela. Druga faza izgradnje bila je 2011. Kuca je sagradjena posle zemljotresa 1980. Ima 3 etaze-suteren i dva sprata i mogucnost izgradnje visokog potkrovlja ili nadogradnje veceg objekta. Ukupna korisna povrsins kuce je 285+terase 40 m2. Dimenzije kuce:suteren 11x10,10m; Prvi sprat 11x11,70m; Drugi sprat 11x11,70m. Svaki od spratova ima dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom i 4 spavace sobe, terasu. Plac na kome je sagradjena kuca ima 698m2 i nalazi se samo 20m od glavnog magistralnog puta, i preko puta... Prodajem Kuću u Podgorici, naselje Zagorič, neposredna blizina novog naselja SITI KEY uz sam kanjon rijeke Morača, udaljenu od centra grada 1,5 km. Kuća je veličine 280m2 korisne površine-400m2 sat terasama i stazama, na parceli od 600m2 sa izlazom na dve ulice. Poseduje gradsku kanalizaciju, dve odvojene 4. Postoji mogućnost zamene za drugu nepokretnost prednost u... Na prodaju kuca u Susnju,nalazi se u blizini hotela Adria 300m i u svom okruzenju od 600m ima prodavnice,apoteku,skolu.. Prostran, dvosoban stan sa odličnim rasporedom prostorija. Karakteriše ga predivan pogled sa obe terase. Stan je površine 75m2, pozicioniran na šestom spratu. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila, hodnika, 2 spavaće sobe, 2 terase. Sa jedne terase se pruža otvoreni pogled na TQ Plazu i park, a sa druge ćete imati pogled na hotel Budvu i na more, kao i na park ispred zgrade. Zgrada je sa još 3 koje čine kompleks završena 2017.



PEDSJEDNICKI IZBORI CG
Uredno servisiran, bez ulaganja, felne od M5, nove gume. Prodajem Kuću u Podgorici, naselje Zagorič, neposredna blizina novog naselja SITI KEY uz sam kanjon rijeke Morača, udaljenu od centra grada 1,5 km. Dolazak na lice mjesta, isplata odmah. Imate pun mir, komoditet i ugodjaj Vašeg doma na moru. Futrole Crna Gora za samsung Note 2 U ponudi imamo veliki izbor kvalitetne dodatne opreme I rezervnih delova za sve modele mobilnih telefona I tableta. Detaljnije Podgorica - Ponuda majstor Novo!

[Matorke se jebu @ Open Orgasm|Transice|Sličice zabibuška]






Oznake: tender, oglasi, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.