Urnebesna Madonna nasmijavala publiku do suza

Gila River Arena, Glendale, AZ

Poslije "Who's That Girl" čavrljala je s fanovima iz prvih redova i prepoznala mnoga poznata lica s prošlih koncerata. Savjetovala ih je koje kostime trebaju nositi na idućim koncertima. Čak je ugrabila krunu iz publike i nosila je za vrijeme "Rebel Heart". Našalila se kako treba požuriti s ovim dijelom koncerta jer užasno mora ići na malu nuždu.

Tražila je među publikom kandidate za vjenčanje. Htjela je pokloniti buket onima koji se planiraju uzeti. Prvo je dobacila buket jednom dečku, ali par nije bio dovoljno uvjeren, stoga joj je morao vratiti natrag. Drugi put je bacila među istom publikom, ali buket je otišao u komadiće na sve strane. "To je loš početak za brak...", obratila im se. "Vjerujem u ljubav tako istinito. Jer ne možemo živjeti bez ljubavi...ili sa... Pjevat ću pjesmu na francuskom jeziku, tako da ćete svi biti zbunjeni."

Obožavatelj Eddie bio je te večeri "Unapologetic Bitch", skinuo je majicu i zaplesao pred Madonnom. Madonna je komentirala njegov izgled: "Imaš pjege po čitavom tijelu, osim na penisu, zar ne? Kako to znam, a tek sam te upoznala."





24.10.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #