Jeste li sa mnom?

Dodbrodošli na www.madonna-adria.com! Madonna Adria je novi dom za sve nas!

Vrijeme je za nešto novo. Moje vizije za vječni Madonnin fan klub nisu mogle oživjeti na blog.hr zbog ograničenih i siromašnih alata koje pruža dotični server. Blog stranica ostaje, kao i cijeli sadržaj. Madonna Adria će vam još bliže približiti svijet Madonne i dočekati vaše prijedloge na sva vrata. Siguran sam da ćemo izgraditi i ojačati skupa Madonna Adriu!

Tražio sam na svim mogućim mjestima i s desetine izvora uspio sam napraviti opširni pregled Madonnine dugogodišnje karijere. Tu su podstranice: bogata Diskografija, Turneje, Film, Kampanje, Knjige. Također sam istaknuo intervjue koje sam uradio s Madonninim bivšim suradnicima.

Madonna Adria makes the people come together! :)

Zahvaljujem se web dizajneru Vedadu Čoliću na izuzetnom radu i ideji, razumijevanju, dobrim živcima i ispunjenju mojih zahtjeva. Nisam mogao naići na kreativnijeg web dizajnera i čije bi ideje više odgovarale ovakvom tipu stranice.

Zahvaljujem se svima koji su pridonijeli stranici www.madonna.blog.hr, a oni koji će tek to isto učiniti, ja vas čekam! smile emoticon Svakako ako imate prijedloge, kritike ili želite podijeliti svoju Madonna priču/kolekciju, želite biti dio tima, pošaljite poruku na info@madonna-adria.com.

Radujem se dopisivanju s vama i novim druženjima! Bitches are you in my gang??? :)

www.madonna-adria.com

11.11.2015. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

...COMING SOON...

11.11.2015.

JESTE LI SPREMNI?

OSTANITE UZ BLOG.

BITCHES ARE YOU IN MY GANG?

10.11.2015. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Adele inspirirana Madonnom za album 25

Američka pjevačica Adele inspiraciju za svoj nadolazeći album "25" pronašala je u Madonninom "Ray Of Light".

"Znate zbog čega mi je jedinstven taj album? Taj album je snimila poslije rođenja prvog djeteta, to je njen najbolji rad. Bila sam u neredu poslije poroda. Nisam mogla pronaći umjetnički pravac. Nisam imala uzora koji bi pokazao izlaz iz toga." Kad je naišla na album "Ray Of Light", ukazala joj se velika inspiracija i konačno se hrabro držala u stvaranju pjesama. "Pjesma Frozen mi je povratila samopouzdanje i ohrabrila me."

05.11.2015. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Završena turneja u SAD-u

Koncertom u San Diegu Madonna je završila turneju u SAD-u.

Poslije medleya hitova iz 80-ih, bacila je prema plesačima markas zvečke i onaj tko ih uhvati, kraljica popa će isprašiti dupe. Dobro raspoložena kraljica popa nije skrivala oduševljenje s reakcijom publike, te ih je počastila hitom "Frozen"!

05.11.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Najveći Rebel Heart show!

Koncert u Los Angelesu održan je 27.10. u rasprodanoj dvorani Forum. Kraljica popa otvorila je show prilično kasno, u 22:20h. Koncert je privukao do sada neviđenu kremu svjetskih faca na turneji 'Rebel Heart'. Koncertu su prisustvovali Jeremy Scott, Billy Eichner, Madonnin bivši dečko Tony Ward, Karen Conrad, Donna De Lory, Salma Hayek, Katy Griffin, Backstreet Boys, Jesse Tyler Ferguson, Queen Latifah, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Beyonce, Jay Z, Darren Hayes, Fergie, Katy Perry i mnogi drugi.

Preskočila je 'Who's That Girl', ali je publiku iznenadila sa 'Secret' i 'Like A Prayer'! Htjela je nešto otpjevati posebno za publiku u Forumu. Oduševljena publika pjevala je uz Madonnu svaku riječ njenog velikog hita. Madonna je prilazila publici i rukovala se, bila je presretna!

Uporedila je svoju pozornicu s penisom. "Nisam to osmislila namjerno."

Poslije srceparaćujeg nastupa "Heartbreak City" i "Love Don't Live Here Anymore", Madonna se obratila publici: "Nitko se ne smije zajebavati s kraljicom!"

Šašava Katy Perry bila je odličan izbor za Unapologetic Bitch večeri!


04.11.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

People’s Choice Awards 2016: Glasujte za Madonnu!

Madonna je nominirana na ovogodišnjoj dodjeli nagrada People’s Choice Awards 2016 u dvije kategorije: Favorite Female Artist i Favorite Music Icon. Ceremonija će se održati 06.01. u Los Angelesu.

Favorite Music Icon
Madonna
Paul McCartney
Prince
Steven Tyler
Stevie Wonder

Favorite Female Artist
Demi Lovato
Lana Del Rey
Madonna
Selena Gomez
Taylor Swift

http://blog.peopleschoice.com/2015/11/03/peoples-choice-awards-2016-nominees/

04.11.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #