Vrtoglave cijene ulaznica za azijski dio turneje

Kraljica popa iduće godine od 04.02. obilazi Aziju gdje će održati prvi koncert u Taipeiju, Tajvanu u dvorani Taipei Arena. Najjeftinija ulaznica za koncert u tajvanskoj prijestolnicai iznosi $24, dok najskuplja vrijedi $923. Prvi put će posjetiti i Tajland, Hong Kong, Macau i Filipine, a nakon deset godina vraća se u Japan.
Cijene ulaznica za koncert u Hong Kongu su u rasponu od $88 do VIP party paketa koji košta $2,179! Tamošnje medije više je privukla informacija o skupocjenim ulaznicama nego o Madonninom dolasku. Tajlandski show ima najpristupačnije cijene ulaznica. Kreću se od $55 do one najskuplje ispred glavne pozornice $882. Najskuplja ulaznica za koncert u Manili, na Filipinima iznosi $1,300.



Fanovi u Macau su zabrinuti oko održavanja koncerta u areni Studio City Event Center iz razloga što je to prostor koji broji samo 5,000 sjedišta! Madonna će nastupiti dvije večeri, ali bez obzira na to, vjerojatno će morati doći do promjene pozornice jer je prosto nemoguće postaviti veliku pozornicu u spomenutom koncertnom centru.

19.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #