Madonna oduševila Njujorčane na drugoj večeri!

Još jedna rasprodana noć u Madison Square Gardenu! Bila je pažljivija s vremenom i otvorila je show u 21:30h. Iako nije bila pričljiva kao na prvom njujorškom koncertu, ostala je ista energija i raspoloženje!

Amy Schumer prije koncerta zabavljala je prisutne s komičnim skečom.

Osjetili su se problemi s tonom od Bitch I'm Madonna do Body Shop. Madonna očito radi neke promjene na set listi, pa je Everybody ostao van 80s mashupa i na ovom koncertu. Novu stvar Rebel Heart posvetila je svom buntovnom sinu Roccu. Vatrena obožavateljica Ariana Grande nije propustila ni sinoćnji show! Na koncertu su viđeni i Chris Rock, Alicia Keys, Thalia. Najveću pozornost među publikom privukao je Madonnin bivši suprug, američki glumac Sean Penn. Fanovi su zabilježili njegovu reakciju tijekom izvedbe True Blue, jer je ovaj pop klasik posvećen upravo njemu. Sean Penn nije sakrivao osmijeh na licu.

Obratila se kratko publici i prorazgovorila o braku. Rekla je kako je ženama brak sinonim za sprovod u grčkoj mitologiji i da joj to zapravo ima smisla, jer žena u bijelom šeta do oltara i na kraju ugleda muškarca koji misli da je bog. Za vrijeme Unapologetic Bitch izvela je na scenu obožavatelja Davida.

Pogledajte videa: https://www.youtube.com/user/Qu4ttroTube/videos



18.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #