Barack Obama odbio posjetiti Madonnin koncert

Poslije dva kanadska koncerta, Madonna je posjetila prvi grad u SAD-u. Nastupila je jučer u Washingtonu u dvorani Verizon Center. Kanadski DJ Sleepy Tom nastupio je kao predgrupa.

Te večeri se pokazala kao prava šaljivdžija. Zračila je pozitivnom energijom i nije se zaustavljala u komuniciranju s publikom.

Prije no što je započela s izvođenjem nove verzije 'Who's That Girl', ispričala se publici kako nije navikla na velike kostime i podigla haljinu kako bi sjela. Publici je priznala da ne vjeruje u bračnu zajednicu, ali podržava istospolni brak. "Kad ste u braku, vaš suprug želi samo da pripadate njemu." Prepoznala je mnoga poznata lica u publici, obožavatelje koji je prate tri desetljeća!

'La Vie en Rose' posvetila je Baracku Obami i kako se nada da će razumjeti francuski. "Pozvala sam ga, ali je odbio moj poziv. Vjerojatno sam previše provokativna. Ali nastojim biti jako dražesna na ovoj turneji." Na pozornicu je dovela djevojku Heather i otplesala s njom 'Unapologetic Bitch'. 'La Vie en Rose', 'Who's That Girl' i 'Music' su jedni od najbolje prihvaćenih nastupa od strane publike te večeri.



Videa: https://www.youtube.com/channel/UCYJn7lWrGk_xZli1pkpXo7A/videos

Nova videa s prošlih koncerata:
https://www.youtube.com/user/mymdna2/videos

13.09.2015. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #