Mladi suradnici o Madonni

Je li Chance The Rapper novi suradnik na Madonninom novom albumu? Kraljica popa dijelila je posljednjih mjeseci slike s glazbenicima tijekom procesa snimanja novih hitova. Chance The Rapper se sada pojavio na Madonninom Instagram profilu, poslije mnogih poznatih faca poput Nicki Minaj, Nas, Natalia Kills, Alicia Keys, Miley Cyrus i dr. I ne zaboravimo, Madonna mu je kupila Razor skuter!

"Madonna, hvala ti puno! Jako sam zahvalan na sjajnom poklonu! Ti si istinska prijateljica", objavio je Chance uz fotografiju s Madonnom. Madonna je sutradan uzvratila s novom njegovom fotografijom.



Američki producent i DJ, Blood Diamonds završavao je nove Madonnine stvari proteklih mjeseci. Za intervju The Fader-a, rekao je što očekuje od Madonnine 13. studijske ploče.

The Fader: Radite na Madonninom novom albumu?
Blood Diamonds: Radili smo na tome posljednjih mjesec dana. Bilo je zabave, ali to je i zasigurno veliki projekt. Dahi, Diplo, Ariel, Jimbo i ja smo u timu. Uvjeren sam da će to biti sjajan Madonnin album. Postoje momenti gdje sebi moraš ponoviti da radiš za Madonnu!

TF: Stvarate li neki suvremeni zvuk za nju?
BD: Ne bih rekao da želimo razvaliti 2014. godinu. Kod većine umjetnika, Dahi i ja pokušavamo pristupiti radu na pjesmama koje će trajati kroz duži period. Ovaj album će izaći naredne godine. To može biti stresno, ali poanta je da izdvajamo dovoljno vremena za pjesmu, jer je pjesma koja ostaje popularna dugi niz godina. Osjećam pritisak zbog snimanja singla i stvaranja plesnih prizvuka. To je vjerojatno i najbolja stvar o Madonni. Radila je razne ploče svih tih godina, stoga je nevažno pokušavati uklopiti se u sadašnju glazbu.

06.11.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #