Madonna još uvijek nije odabrala pjesme za album

Producent i DJ Martin Kierzsenbaum u razgovoru za američki radio Sirius otkrio je kako je bilo raditi na Madonninom novom albumu. Kierzsenbaum i Natalia KIlls su napisali nekoliko pjesama, ali kraljica popa se još uvijek nije odlučila koje će staviti na album. Madonni se očito ne žuri. Iako najavljuje nove pjesme na Instagramu, Madonna pažljivo bira nove hitove za trinaesti studijski album.

"Bila je velika čast. Madonna nas je pozvala da pišemo pjesme. Sjajno smo se provodili u studiju. Zatim nas je pozvala ponovo da uradimo još par stvari. Ne znam što će završiti na albumu. Kao obožavatelja, bilo je divno čuti Madonnu u istoj sobi. Zna što hoće, zna kako će otpjevati, jako je dobar tekstopisac. Natalia i Madonna se sjajno slažu od prvog trenutka. Ne znam koje će uzeti pjesme, ali svakako je bila čast sudjelovati u tome."

Fanovi su primjetili kako je Madonna kreirala sliku preko aplikacije Studio, ali ju je ubrzo izbrisala. Objavila je sliku s imenom "Unapologetic Girl" umjesto "...Bitch". Razmišlja li Madonna da ipak promjeni ime navodnog prvog singla? Obično pjesme s takvim naslovima dobivaju cenzuriranu radijsku verziju poslije nekog vremena, stoga pjesma u orginalnoj verziji dobije slabije emitiranje na radiju. Ni cenzurirane ne privlače radio, a fanove još manje. Prisjetimo se kako "Work Bitch" od Britney Spears nije privukla radio postaje, a spot je bio zabranjen u Velikoj Britaniji i Francuskoj zbog riječi "Bitch". Televizije su tražile cenzuru "Work Work" u spotu, ali dok je izašla takva verzija, bilo je već kasno očekivati nekakav uspjeh.

29.05.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #