Kratke vijesti

Madonna dolazi na MET galu?

Modni dizajner Riccardo Tisci je objavio dvije slike Madonne s prošlogodišnje MET Gale na Instagramu i napisao "Madonna Givenchy uskoro".

Najvjerojatnije će Madonna ponovo posjetiti MET Galu u kreaciji Givenchy ili pak rade na modnoj kampanji...

Met Gala, godišnji bal Instituta kostima će se održati ove godine 5.5. u Metropolitan muzeju u New Yorku.








Poznati o Madonni

Američki reper Wiz Khalifa je izjavio za Pop Candies da je Madonna trenutno jedini izvođač s kojim bi surađivao. Hoćemo li čuti Khalifu na Madonninom novom albumu?

Američka pjevačica Mariah Carey je u razgovoru za Papel Pop komentirala što misli o raznim pjevačicama. Za Madonnu je izjavila: "Madonna je inovativni vođa u igri, jako je pomogla glazbenoj industriji na razne načine."





Balet na novoj turneji?

Madonna u zadnje vrijeme često posjećuje baletne predstave. Tako je i sinoć došla na premijeru "Les bosquets" u New Yorku. Sigurno možemo očekivati baletne izvedbe u novim spotovima ili na turneji.

29.04.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Kratke vijesti

Informacije o L’Uomo Vogue

Posljednjih nekoliko mjeseci Madonna je objavljivala slike na Instagramu sa snimanja editorijala za magazin L’Uomo Vogue.

Fotograf Tom Munro je kreirao editorijal, a stilistica je Arianne Phillips.

Prvi plan je bio da se ove slike iskoriste za #ArtForFreedom projekt, ali najvjerojatnije će biti korištene i za promociju nadolazećeg albuma.




Otkriven stih pjesme Holy Water?

Madonnin prijatelj Timor Steffens je ostavio poruku na Instagramu u kojoj spominje naziv nove Madonnine pjesme, a moguće i stih: "Holy Water...Bless me father for I have sinned." Također je dodao da boravi u Los Angelesu gdje je i Madonna.

Slika s privatne zabave preslušavanja albuma.



Koju Madonninu pjesmu voli Lily Allen

Britanska pjevačica Lily Allen je odgovarala na pitanja fanova preko Twittera, te jedan obožavatelj upitao koja joj je najdraža pjesma od Madonne. Lily Allen je odgovorila da je to "Frozen", te kako planira surađivati sa Stuart Priceom u budućnosti.

24.04.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Billboard: Madonna još uvijek radi na albumu!

Madonnini suradnici Mert Atlas i Giovanni Bianco su napisali ovog tjedna na Instagramu kako slušaju novi album i obožavaju sve nove pjesme. Glazbeni portal Billboard je povodom toga kontaktirao Madonninu glasnogovornicu, ali nisu dobili odgovor. Međutim, njihovi izvori govore kako Madonnin album nije završen, te kako još uvijek piše i snima pjesme u Los Angelesu.

Za sada nam je poznato:
- Avicii (Vincent Pontare, Magnus Lidehäll, Lars Salem Al Fakir, Carl Falk, Rami Yacoub i Savan Kotecha)
- Natalia Kills (Martin Kierszenbaum)
- MoZella, Toby Gad, Symbolic One aka S1

- Jean Baptiste Kouame (prema njegovom postu na Facebooku)
- Fred Ball (glasine)

Prema oznakama na njenom Instagram profilu možemo zaključiti koje pjesme su snimljene:
- Rebel Heart (moguć i naziv albuma)
- Trust No Bitch (?)
- Body Shop (?)
- Holy Water (?)
- Iconic (?)
- Love You From The Inside Out (?)

23.04.2014. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonnin novi album je već gotov?!

Slavni fotograf Mert Atlas je objavio na Instagramu sliku Madonne s porukom: "U svojoj hotelskoj sobi slušam Madonnin novi album! Umirem", te je dodao rečenicu koja bi mogla biti stih nove pjesme - Let me love you from inside out.

Fotografski duo Mert & Marcus trenutno boravi u Los Angelesu u društvu kreativnog direktora Giovannia Bianca. Giovanni Bianco je uređivao naslovne strane za posljednje Madonnine albume.
Prema Instagram profilima, Bianco, Mert & Marcus i Madonnina trenerica Nicole Winhoffer su išli skupa na uskršnji ručak. Moguće je da će ekipa ovih dana raditi na photoshootu za novi album!

Bianco je također prisustvovao intimnom preslušavanju novog albuma! Komentirao je na Instagramu: "Volim sve pjesme! Hvala na sjajnoj večeri!"



Madonna je na dan Uskrsa nazdravila s producentima u studiju zbog uspješne suradnje i novih sjajnih pjesama.

21.04.2014. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Madonna snimila 11 demo snimki u sedam dana!

Švedski producent Carl Falk je dao intervju za DN Kultur u kojem je pričao o suradnji s Madonnom za njen novi studijski album!

"Sjedili smo s akustičnim gitarama i uz klavir, kao da smo se okupili oko logorske vatre. Snimili smo ukupno 11 demo snimki", izjavio je Carl Flak o sedmnodnevnom snimanju u studiju Henson Recording Studios u Los Angelesu.

Tekstopisce za Madonnin album je odabrao Aviciijev menadžer, Arash "Ash" Pournouri, dok je Avicii radio produkciju. Autori su bili podijeljeni u dvije grupe, Carl Falk, Rami Yacoub i Savan Kotecha u jednom, a Salem Al Fakir, Vincent Pontare i Magnus Lidehäll u drugom studiju. Madonna je podjednako provodila vrijeme s dvije grupe autora, pisala tesktove, uređivala melodije i stihove, govorila "ovo mi se sviđa", "ovo ne", "to želim u ovoj pjesmi". Sudjelovala je u pisanju pjesama, što je bilo od glavnog značaja za stvaranje teksta.

Carl Falk je opisao Madonnu kao umjetnicu koja ima jako uho za glazbu, ima potpunu kontrolu svog izražavanja i vizije. "Znala je točno što traži. Također, bila je otvorena za prijedloge i naše načine pisanja melodija i riječi. Jednostavna i dražesna žena. Bila je inspirirajuća suradnja."

17.04.2014. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Madonnine reakcije na sudjelovanje fanova za ArtForFreedom

Madonna je posjetila uredništvo web portala BuzzFeed kako bi pogledala radove fanova koji su učitani na BuzzFeedovoj stranici.

Pogledajte: http://www.buzzfeed.com/madonna/activity

17.04.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna ne izlazi iz studija!

Madonna je ostavila novu sliku iz studija na Instagramu s porukom: "Jedinstveni trenutak u studiju - Toby, Mozill i S1! Grlo me boli zbog pjevanja, smijeha i plakanja."

Još nije poznato kada možemo očekivati izlazak Madonninog novog albuma.



Za sada nam je poznato:
- Avicii (Vincent Pontare, Magnus Lidehäll, Lars Salem Al Fakir)
- Pjesma Rebel Heart (moguć i naziv albuma), Trust No Bitch (?), Body Shop (?), Holy Water (?)
- Natalia Kills (Martin Kierszenbaum)
- MoZella
- Toby Gad
- Symbolic One aka S1

- Jean Baptiste Kouame (prema njegovom postu na Facebooku)
- Fred Ball (glasine)

17.04.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nova lica u ekipi za snimanje albuma!

Danas smo saznali tko još surađuje s Madonnom za njen novi studijski album! Radi se o producentima MoZella, Toby Gad i Symbolic One aka S1!

MoZella je američka pjevačica i koaturoica velikog hita "Wrecking Ball" od Miley Cyrus. Također je surađivala s Fergie na pjesmi "A Little Party Never Killed Nobody". Ona je jedna od kolicine izvođača koji su ostali u Warneru kad je Madonna napustila Maverick 2004.

Toby Gad je njemački producent koji je koautor pjesama "Big Girls Don't Cry" od Fergie i producirao je hit od Beyonce "If I Were a Boy". Radio je s raznim izvođačima poput One Direction, Alicia Keys, John Legend, Ricky Martin, Jessie J, Kelly Clarkson, Miley Cyrus, Selena Gomez i Robin Thicke.

Symbolyc One aka S1, njegova produkcija obuhvata žanrove R&B, Soul, Underground i Urban/Crossover Pop. Beyoncé, Eminem, Kanye West, Jay-Z, Babyface su surađivali s njim.




Madonna naporno radi na snimanju novog albuma, a to nam i pokazuje nova slika iz studija s britanskom pjevačicom Nataliom Kills. Kraljica popa često na Instagramu objavljuje poruke za koje fanovi smatraju da su nazivi novih pjesama: "Trust No Bitch", "Holy Water", "Rebel Heart" i "Body Shop".



Na Instagramu je također otkrila kakav editorijal možemo očekivati za magazin L’Uomo Vogue.



Za sada nam je poznato:
- Avicii (Vincent Pontare, Magnus Lidehäll, Lars Salem Al Fakir)
- Pjesma Rebel Heart (moguć i naziv albuma), Trust No Bitch (?), Body Shop (?), Holy Water (?)
- Natalia Kills (Martin Kierszenbaum)
- MoZella
- Toby Gad
- Symbolic One aka S1

13.04.2014. · Ostavi komentar (14) · Isprintaj · #

Natalia Kills radi na Madonninom novom albumu!

Madonna je postavila novu sliku na Instagramu i otkrila detalje o novom albumu! Nakon snimanja sa Aviciijem, odlučila je raditi na pjesmama s britanskom pjevačicom - Nataliom Kills! Madonnina poruka glasi: "Noćna smjena sa Nataliom Kills. Dvije cure na kauču... zar nema okus svete vode (Holy Water)?"

Natalia KIlls je zatim napisala gotovo sličnu poruku, sigurno su obje izvukle tekst iz nove pjesme (naslova Holy Water?). "Ja, moja olovka i Madonna cijeli tjedan. Don't it taste like Holy Water?"

Na slici možemo primjetiti dva mikrofona, stoga će vjerojatno Natalia pratiti Madonnu u pjesmi.

S njima na slici je i producent Martin Kierszenbaum, surađivao je s mnogim licima kao što su Lady Gaga, t.A.T.u., Flipsyde, Tokio Hotel, Ai, Frankmusik, Colette Carr, Alexandra Burke i Colby O'Donis.

Za sada nam je poznato:
- Avicii (Vincent Pontare, Magnus Lidehäll, Lars Salem Al Fakir)
- Pjesma Rebel Heart (moguć i naziv albuma)
- Natalia Kills (Martin Kierszenbaum)








10.04.2014. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Poznati o Madonni

In Bed With Madonna

Američki glumac Rob Lowe je nedavno održao intervju za "Oprah Prime" te otkrio kako je htio spavati s Madonnom čim su se upoznali. "Madonna je bila glavna cura na svijetu. Znao sam da je slatka i solo."

Ispričao je kako su se upoznali u klubu koji je priredio zabavu u njenu čast, te se nadao kako će se naći u krevetu s njom iste večeri. Međutim, jedino što je Madonna tražila od njega jeste da plešu skupa među fanovima. "Čekao sam je. Otišla je plesati i naravno više se nije vratila. Prije nego što je otišla, okrenula se i rekla - Neću dopustiti da mi slava sjebe zabavu. To neću nikad zaboraviti. To je vrlo važna lekcija."

Pogledajte intervju: ovdje.


Boy George: Ne mrzim Madonnu!

Američki glazbenik Boy George se u nedavnom razgovoru za Huffington Post izjasnio da nema ništa protiv Madonne niti je ikad imao. Fanovi se dobro prisjećaju konstantnih negativnih izjava o Madonni tijekom karijere. Kako su mediji prije pisali, Madonna se igrala s njim time što ga je pozvala jednom prilikom na privatnu zabavu, te kad je stigao, obavjestila je osiguranje da ga ne puštaju unutra.

- Kada sam rekao svojim urednicima da ću imati intervju s tobom, rekli su mi nemoj ga pitati za Madonnu, on je mrzi.

Boy George: Ne mrzim Madonnu! To je glupost. Rekao sam prije grozne stvari o Madonni i žalim zbog toga, nisam na to ponosan jer je ne poznajem. Kao i svi ostali, potajno sam slušao njenu glazbu. Imam neke njene albume i mislim da je to pokazatelj što mislim o nekome. Volim par njenih pjesama, može se reći da me to čini obožavateljem. Imam Madonninu sliku u gostinjskoj sobi koju sam kupio 80ih na Broadwayu. Bilo je vrijeme kada je Madonna bila na svakom koraku gdje se okreneš i jednostavno ne možeš ne komentirati. Madonna je bila posvuda. Kad si toliko popularan ljudi će komentirati svaki tvoj potez, pogotovo oni iz tvog svijeta.

09.04.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Krađa na Madonninom snimanju

Na nedavnom setu snimanja fotografija za L'uomo Vogue ukradeno je nekoliko komada odjeće, između ostaloga i Madonnin grudnjak vrijedan 2.545 dolara, javlja Billboard.

Skupocjeni komad donjeg rublja dizajnirala je njujorška dizajnerica Deborah Marquit, a osim tog grudnjaka 20. ožujka oko ponoći nestalo je još nekoliko vrijednih komada rublja: tange vrijedne 345 dolara, i gaćice vrijedne 515 dolara, priopćeno je njujorškoj policiji.

Zastupnik dizajnerice je izjavio: "vraćeno nam je samo 13 komada rublja, od ukupno 34 koja smo posudili za snimanje. Ostatak je izgubljen ili ukraden, ali nama nije vraćen. Deborah bi voljela kada bi se ti komadi pronašli i vratili.
Rublje koje je dizajnirala Marquit nosile su brojne zvijezde kao što su Rihanna, Britney Spears i Paris Hilton, a Madonna je ranije nosila njezin vinilni grudnjak, u kojem se između ostaloga pojavljuje i na naslovnici časopisa Esquire.
Iz Madonninog tabora zasad nisu komentirali ovaj incident.

Izvor: MTV

08.04.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Na Instagramu...

Madonna je pucala od ponosa na svoju prekrasnu kćer Lourdes Leon. Lijepa Lourdes nastupala je u školskoj predstavi 'A Flea In Her Ear'. Zgodna srednjoškolka glumila je francusku sobaricu, a njena ponosna mama objavila je fotografiju na Instagramu.

- Posljednja predstava u LaGuardiji! Nevjerojatan talent! Jako sam ponosna, napisala je Madonna. 17-godišnja Lourdes nevjerojatno podsjeća na svoju majku, što su komentirali i mnogi prijatelji legendarne Madonne.

Izvor: Večernji




Pop diva Madonna pokazala je koliko je fleksibilna na fotografiji s treninga koju je stavila na svoj Instagram. Na njoj je Madonna napravila špagu. Ovakvu formu Madonna nije stekla preko noći, nego treba biti svjestan da je na vrhu njezinih prioriteta slijepo prakticiranje točno određenog fitnes režima.

Izvor: Tportal

2014./1982.


Madonna je s fanovima podijelila sretnu vijest na Instagramu o izgradnji škole u Pakistanu. Škola za djevojčice u Krachiju je gotovo završena, zahvaljujući borcima za slobodu Humairi i Sharmeeeni.

Također su osigurali mobitele s programima za razvijanje pismenosti za 250 djevočica!


08.04.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Art For Freedom na Buzzfeed-u

Borci za slobodu, pridružite se Madonni na BuzzFeedu 14.4. kada će uživo birati najbolje radove na temu slobode govora i ljudskih prava.

Dalja uputstva pročitajte na: http://www.buzzfeed.com/madonna/are-you-with-me

Madonna je također sastavila listu 11 boraca za slobodu koji je inspiriraju. Pogledajte na: http://www.buzzfeed.com/madonna/11-freedom-fighters-who-have-inspired-me.

06.04.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna na koncertu Miley Cyrus

Madonna je sinoć posjetila koncert Miley Cyrus u New Yorku i pohvalila njen nestašni performans.





Klikni na sliku za veći prikaz

06.04.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Miley Cyrus kustosica za Art For Freedom

Madonna je odabrala da Miley Cyrus bude kustosica za Art For Freedom u ovom mjesecu. Madonna i Miley će svakodnevno birati najbolje umjetničke radove, pjesme, slike čija su tema osobne i međunarodne slobode.

Svakog mjeseca se bira po jedan pobjednik, a 10,000 dolara dobiva dobrotvorna organizacija prema njegovom izboru. Madonna je prošlog rujna lansirala umetničko-dobrotvorni projekt "Art for Freedom" u suradnji s časopisom Vice, u kojem je pozvala ljude da podijele svoje umjetničko izražavanje na temu slobode i ljudskih prava.

"Nikad prije toliko nije bilo izuzetno važno da se sudjeluje i pomaže u stvaranju boljeg mjesta za život. Inspirirana sam porukama ljudi na Art For Freedom od samog početka i sada želim dobrodošlicu Miley Cyrus koja će pozvati svoje fanove da podijele svoje kreativne ideje na temu ljudskih prava i slobode govora. Miley i ja se radujemo što ćemo gledati vaše pošiljke kroz ovaj mjesec", komentirala je Madonna.

"Umjetnost govori toliko mnogo. Drago mi je što ću se pridružiti Madonni u ohrabrivanju ljudi da podignu svoj glas na Art For Freedom. To je idealni dom gdje možemo vidjeti kako svatko od nas može sudjelovati u mijenjanju svijeta na bolje", izjavila je Miley.

03.04.2014. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #