Komentari

madonna.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • nobody

    Već????
    Opet joj se žuri čim prije izdat albuma. Jedino ako nije utrpala mnogo toga vezanog uz taj album, promocija, spotovi, singlovi, gostovanja, pa zato želi požuriti. Ali ovo mi je baš bilo dost brzo gotovo :P

    avatar

    21.04.2014. (13:58)    -   -   -   -  

  • nobody

    Čak dok sam si malo razmišljal, album bi mogao brzo i izaći na tržište, koda ga želi prije ljeta, jer sigurno je sklepala par klupskih pjesama na foru Avicia, pa očekuje da se našim jadranom, a i uzduž cijelog svijeta, po klubovima, diskotekama i tako dalje bude puštala njena glazba.
    Pokušala je to i zadnji put pa nije baš tak uspjelo, jer je izdala za singlove bezveze pjesme koje su sve u jednoj ravnoj crti i nema nekog štiha u zabavi, samo koncertne verzije su dobro dorađene.
    Pjesma koja bi osvojila klubove je sigurno gang bang, i znam da sam već dosadan sa tom pjesmom, ali to je po meni njen najbolji rad pjesme u zadnjih par godina, pokušaj sličan je bio 4 Minutes, koji je kasnije bio ogroman hit koji je na radiu bio jedno 50 puta dnevno, iako po meni je to onak, prosječna pjesma sa dobrom eksperimentacijom, ali fanovi ju baš nisu tak jako zavoljeli, a ostatak ljudi koji poznaju Madonnu samo po imenu, i pjesmama poput Like A Virgin, Erotica, Express Yourself, Hunp Up, Die Another Day, su tu pjesmu obožavali....
    Nadam se da nije previše Avici imao utjecaj u novom albumu, i da joj je samo davao ideje kako bi to mogli izgledati, ne želim ponovo slušati Hard Candy no.2 gdje je previše mješavina stila drugih izvođača, poput Pharela i pjesme Heartbeat, koji mi je koma pjesma sa HC-a
    Nadam se da neće odmah ići na turneju poslje objave albuma, i da će uzeti malo pauzu te polagano raditi na turneji, dobivati nove ideje, malo pitati fanove da koje pjesme žele, jer MDNA nije loša turneja, da pače, predobra je turneja, ali je previše posvetila turneju MDNA pjesmama, donekle dobrim Medleyma, poput novog Hung Up-a koji je previše dosadan dok se presluša malo bolje, čim manje playbacka koji je praktički bio od samog otvaranja koncerta, tj skoro u cijelom Transgression segmentu, te samo zadnja pjesma I Dont Give A je njen čisti vokal. ne kužim zašto izvoditi revolvera u 100% playbacku, sam pozdrav koji je u robotskom vokalu je mogao bit vokal cijele pjesme, bar da se malo uživi publika, ggw je aj mješala playback i njen glas, al ipak, previše zvuči kao sa albuma, gang bang je koliko sam skužil, u pojedinim datumima bil čisti playback (više u Azijskom dijelu), te se njen vokal razlikoval po datumima, negdje je baš čisti glas, a negdje opet mješan playbac sa glasom uživo, koma ugl.
    Hung up je skroz playback, al od onolikog nabacivanja s Madonnom, brijem da bi samo krčala dok bi pjevala, pjesmi Hung Up nije mjesto bilo na MDNA Turneji, mogla ga je zamjeniti sa BK pjesmom.
    Isto imam za reč i za GMAYL i Celebration...

    Neka ne trči ponovo na turneju, malo vremena neka se odmori, i neka pomalo smišlja. Neka uzme sve svoje DVD sa koncerata i pogleda ih, i iskombinira nešto, npr Re-Invention i CT, bilo bi fenomenalno, ali neka se ne ponovio Sticky And Sweet Tour -,-""""

    Jedva čekam da čujem novi album, imam več svoje vizije za pjesme neke, mislim više samo zbog imena, Trust No Bitch, nadam se da je novi Gang bang still, tj neka bude u mračnom electru stilu.
    Rebel Heart, hmmm, mješavina Love Spent, Milles Away, te Hey Brother (od Avicia naravno, pošto je on sudjeloval u izradi RH pjesme)
    Holy Water, hmm nešto kao Nothing Fails sa AL, Like A Prayer :P
    Body Shop, neznam, samo ime me vuče na Hard Candy still :/

    Aj malo sam se raspisao, pa me zanima šta vi mislite kakav album ćemo slušati, kada bi mogao doći i kakav bu njegov komercijalni uspjeh, i šta bi mogla sadržavati nova turneja.

    I da, imam par pitanjca. Šta je sa Re-Invention Tour DVD-om??? Mislim da je vrijeme da se to več objavi jednom, nemože zanemariti tako dobru turneju.
    Gdje je dosad već taj Studio Verzija MDNA turneje? Fan verzije su mi dobre, ali želim čuti kako je to osmišljeno u studiu.

    avatar

    21.04.2014. (17:20)    -   -   -   -  

  • luckystar

    Oh, Bože.

    Njezina aktivnost na Instagramu je postala kao Edipova sfinga. Volio bih da joj Rocco i Lourdes nikad nisu pokazali kako se Instagram koristi.

    Ako je album gotov, onda je to super, ali nadam se da je savršen.

    Ako je album prosječan kao MDNA, onda joj neko treba reći neka prodaje svoj novi album na TORRENTU. I svi sretni.

    avatar

    21.04.2014. (18:13)    -   -   -   -  

  • madfromistra

    dakle, krenulo je: glasine, na glasine, nade na nade i tko zna sto sve slijedi!! je se nadam da ce kao prvo bit dobra promocija albuma, a ne ono pustanje po dvadesetak sekundi svake pjesme na dan on line!! to mi je bilo ocajno! dakle: odabir dobrog singla kojeg prati dobar spot!! ako je beyonce' mogla uradit sve u totalnoj tajnosti... mogla je i ona... to s tim slikama na istagramu stavrno malo soli pamet drugima previse!!!
    a sta bude bude.... mozda je zena ima jasne ideje kako i sta pa je to sve nekako brze islo, ali... vise sam je voloi kad je vecim djelom bila prisutna i u tekstu i glazbi. tako imam osjecaj da je njeno ime kao co autor pjesme samo reda radi! a gang bang... valjda samo meni vulgarna i bezvezna pjesma! bas kao i revolver!

    avatar

    21.04.2014. (22:28)    -   -   -   -  

  • sinnerica

    Sad kad procuri album, ako je gotov već. Haha!

    avatar

    22.04.2014. (15:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...