Službeno priopćenje za epizodu 'The Power Of Madonna'

Službeno priopćenje s web stranice Madonna.com:

'Glee', američka hit serija u nadolazećoj epizodi ove sezone će odati čast Madonni i snazi njene glazbe s cijelom epizodom koja će pratiti hitove najveće pop ikone. 'The Power Of Madonna' će biti prikazana 20.4. u 9:00 do 10:00 (po američkom vremenu) na televiziji FOX.

Kao što vam je poznato, u epizodi 'The Power Of Madonna', Mr. Schiester je zabrinut zbog djevojaka u zboru jer ih dečki u potpunosti ne poštuju i nasilno se ponašaju prema njima. Mr. Schuester, vjerujući u Madonninu glazbu koja daje poruku jednakosti, daje zadatak cijelom pjevačkom timu da izaberu Madonnine pjesme za novi zadatak u nadi da će djevojke pokazati Madonninu snagu, nezavisnost i samopouzdanje da bi dečki svoje greške u ponašanju. Pjevački klub za školski zadatak će izvoditi nekoliko najvećih Madonninih hitova uključujući i 'Express Yourself' i 'Like A Prayer'. U međuvremenu, Kurt i Mercedes vode Jane Lynch u potpuno novi svijet glamura - 'Vogue'!

Madonna je dala komentar na epizodu: "Mislim da je Mr. Schuester jako sladak i drago mi je da radi tako dobar posao kojim će ohrabriti sve djevojke." "Epizoda je naše ljubavno pismo Madonni, umjetnici koja me inspirira cijeli moj život. Najteži dio ovoga je bilo izabrati koje pjesme ćemo uzeti iz njene kolekcije hitova, a bilo ih je mnogo koje smo htjeli. Svi smo joj se zahvalili što nam je omogućila korištenje pjesama", izjavio je izvršni producent serije 'Glee', Ryan Murphy.

Soundtrack 'The Power Of Madonna' će izaći istog datuma kada će biti prikazana istoimena epizoda (20.4.). Album uključuje hitove poput 'Like A Virgin', 'Vogue', '4 Minutes' i druge.

Prošlotjedna premijerna epizoda proljetne sezone ima gledanost 5.6 među publikom od 18 - 49 godina i postala je najgledanija epizoda tv serije 'Glee' u ovoj sezoni.

TV serija 'Glee' je osvojila mnogobrojne nagrade uključujući i Zlatni Globus, Peabody Award, Screen Actors Guild Awards i dr. Iza sebe ima dva uspješna albuma 'Glee: The Music, Volume 1' i 'Glee: The Music, Volume 2' koji su zauzeli vrhove ljestvica u Australiji, Velikoj Britaniji, Novom Zelandu, Irskoj i Kanadi. U SAD-u je skinuto preko 4,5 milijuna pjesama, a albumi su certificirani zlatnom nakladom zbog tiraža od 500,000 primjeraka.

Glavne face pjevačkog tima su Dianna Agron, Chris Colfer, Jessalyn Gilsig, Jane Lynch, Jayma Mays, Kevin McHale, Lea Michele, Cory Monteith, Matthew Morrison, Amber Riley, Mark Salling i Jenna Ushkowitz.

18.04.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #