Izvedba 'Vogue' ima svoju premijeru!

Poznato vam je da će u američkoj hit TV seriji 'Glee' glumci izvoditi Madonnine najveće hitove za epizodu 'The Power Of Madonna' čija je premijera 20.04. na FOX-u.

Večeras, 13.04. po američkom vremenu će biti prikazan ekskluzivni video 'Vogue' u izvedbi glumice Jane Lynch na televiziji FOX. Svjetska premijera videa 'Vogue' od tri minute će biti prikazan tjedan prije prikazivanja epizode 'The Power Of Madonna'. Jane Lynch, Chris Colfer i Amber Riley će potpuno oduševiti gledatelje u njihovoj verziji 'Vogue' koji je snimljen po uzoru na Madonnin video.

Otkriveni su i detalji iz epizode 'The Power Of Madonna'! Profesor Mr. Schuester je zabrinut zbog djevojaka u pjevačkom klubu jer su nepoštivane od strane muških članova. Profesor Schuester je za novi školski zadatak uzeo za primjer Madonnu, jer smatra da njena glazba može ujediniti ženske i muške članove tima. Stoga je odredio cijeloj skupini da izaberu Madonnine pjesme za idući zadatak u nadi da će djevojke pokazati Madonninu snagu, nezavinost i samopouzdanje kako bi dečki vidjeli greške u njihovom neprimjerenom ponašanju.

Imali ste priliku na ovom blogu pogledati lošiji snimak nove najave za 'Vogue'. Od sada pogledajte u boljoj kvaliteti...

Download nove najave: http://www.megaupload.com/?d=KBBSK54U

http://www.youtube.com/watch?v=WVviecu3Bd4


13.04.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #