David Guetta o upoznavanju s Madonnom

Francuski DJ i producent David Guetta je priznao po tko zna koji put da se uplašio Madonne prilikom upoznavanja jer je čuo priče da je teška za suradnju. Kako prenosi Digital Spy, David Guetta je otkrio kako radi na Madonninom nadolazećem projektu, ali sve liči da se zapravo radi o remixu 'Revolver'.

Guetta govori kako je bio prestrašen pri ulasku u studiju s Madonnom, ali je ostao iznenađen njenom prirodnošću.

"Madonna je jako draga osoba. Bio sam paranoičan prije upoznavanja s njom zbog mnogih stvari koje sam čuo o njoj, ali ona je zaista normalna osoba. Razgovarali smo o životu, ljubavi i našoj djeci. Bio sam potpuno zaveden."

Jedan obožavatelj je imao priliku upoznati Davida Guettu na aerodromu u Ateni gdje je slavni DJ održao uspješan koncert. Upitao ga je o navodnom novom singlu koji je snimio s Madonnom, a David Guetta mu je odgovorio da pjesma neće izaći kao singl, te da je već dostupna na internetu i zove se - 'Revolver'! Obožavatelj tvrdi da je ova informacija istinita, stoga nam ništa drugo ne preostaje nego da čekamo prave informacije za novi album. Prema neslužbenim informacijama, Madonna naredna dva mjeseca neće započeti nikakvo planiranje za novi studijski album.

13.04.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #