:: Alison Goldfrapp o Madonni

Pjevačica grupe Goldfrapp, Alison Goldfrapp je u razgovoru sa belgijskim magazinom Humo po tko zna koji put negativno komentirala teme vezane za Madonnu.

- Da li si čula Madonninu pjesmu 'Like It Or Not' s albuma 'Confessions On A Dance Floor'? Tada je namjeravala snimiti album kako bi zvučao kao vaš 'Black Chery'.

Alison Goldfrapp: Nikada nisam čula tu pjesmu. Uopće me ne zanima što ona radi. Sve što mogu reći o Madonni i njenom konstantnom kopiranju drugih izvođača jeste da je to sranje.

- Vi imate pjesmu 'Ooh La La' koja je jako slična jednoj od hitova grupe T-Rex. Vaš singl 'Cologne Cerrone Houdini' podsjeća na bilo koju pjesmu Gainsbourga. Ovo su samo jedni od primjera.

Alison Goldfrapp: Imamo opravdani razlog za to. Tim pjesmama smo odali počast nekim glazbenicima. Krali smo kao svrake ali smo u svakoj prilici odavali počast našim najdražim izvođačima. Svatko do sada bi trebao znati da je Marc Bolan bio moj uzor tijekom odrastanja. Ali nikada nismo podlegli posljednjem trendu surađivanja sa poznatim producentima samo kako bi se njihova imena našli na našim albumima. To nije naš stil.

02.04.2010. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #