Zečica Madonna na modnoj večeri Costume Institute Gala



Madonna je sinoć prisustvovala velikoj svečanosti Costume Institute Gala u New Yorku. Jedna od zasigurno najglamuroznijih godišnjih događanja je održana u njujorškom muzeju Metropolitan, a cjelokupna gala večer je inspirirana proljetnom izložbom u muzeju na temu The Model as Muse: Embodying Fashion. Marc Jacobs je bio domaćin ove godine, ugostio je broje zvijezde na ovaj modni događaj.

Glamurozna večer je privukla mnoge poznate ličnosti kao što su Claudia Schiffer, Liv Tyler, Kate Hudson, Kate Moss, Jessica Alba, Justin Timberlake, Kanye West, Heidi Klum, Eva Mendes, Eva Longoria, Renee Zellweger, Kirsten Dunst i dr. Madonna je nosila plavu haljinicu Louis Vuittona, a stigla je u društvu svog menadžera. Na pitanje novinara ima li nekih tajni oko modnog stila, Madonna je odgovorila: "Uvucite trbuh!"



Tportal: Maštovim kreacijama nimalo nisu zaostajale ni ostale zvijezde. Madonna je odjenula smjelu kreaciju Louisa Vuittona, kratku plavu haljinicu, a pozornost su privlačile i visoke čizme koje su sezale sve do ruba haljine i neobičan šešir u stilu zečjih ušiju koji neodoljivo podsjeća na slično pokrivalo za glavu koje je svojedobno prošetala Sarah Jessica Parker.

Net: Najbizarnije 'ukazanje' priredila je zekoslava Madonna izbrisavši iz kolektivne svijesti i prošlogodišnje spuštanje na Zemlju superjunakinje s Marsa Anne Wintour.

Madonna nije mogla provesti večer bez svoje igračke Jesus Luza.



Kako vam se sviđa Madonnin look?

05.05.2009. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #