Sud ipak ne dopušta Madonni posvajanje?

Daily Mail je objavio novost da je malawijski sud odbio posvajanje djevojčice Mercy. Moguće je da se radi o izmišljenoj priči britanskih medija, nadamo se da ovo nije istina, a također Daily Mail nije pouzdan izvor informacija. Prema službenim informacijama, sutra 4. svibnja malawijski sud će donijeti konačnu odluku oko posvajanja. Madonna blog kao i svi čitatelji žele Madonni svu sreću i držimo joj palčeve!

JAVNO HR: Madonnin zahtjev za usvajanje djeteta iz Malavija odbijen je nakon što se u čitav proces uključio muškarac koji tvrdi da je djetetov otac. Slavna pop-diva već je posvojila jedno dijete iz te zemlje. Maleni David Banda živi s pomajkom, no unatoč tomu, sud iz glavnog grada Lilongwea ne dopušta Madonni posvajanje novog djeteta. James Kambewa rekao je za američku televizijsku postaju CBS da je vidio slike svoje kćeri Chifundo 'Mercy' James u novinama i na televiziji, te da nosi njezino ime na lančiću oko vrata.

Madonna je uložila žalbu protiv suda jer joj je odbijena mogućnost posvajanja. Naime, prema zakonu, osobe koje mogu posvojiti dijete, a nisu iz Malavija, u toj državi moraju živjeti minimalno 18 mjeseci. Podsjetimo, Madonna već dugo pokušava maloj djevojčici omogućiti kvalitetan život, no sud iz te zemlje neprestano nalazi načine i uvjete koje Madonna ni otprilike ne ispunjava. Tako bi, primjerice, pjevačica trebala biti u braku, što nije već punih godinu dana, otkako se rastala od Guya Ritchieja. Slavna pop-diva već je posvojila jedno dijete iz te zemlje. Maleni David Banda živi s pomajkom, no unatoč tomu, sud iz glavnog grada Lilongwea ne dopušta Madonni posvajanje novog djeteta.

03.05.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #