Prodaja ulaznica za Ušće

Danas je počela prodaja ulaznica za Madonnin koncert u Beogradu 24. kolovoza na Ušću! Prije je bilo objavljeno kako samo fanovi iz Srbije mogu naručiti ulaznice preko Gigstix.com, ali neki fanovi iz susjednih zemalja Srbije su uspjeli kupiti ulaznice preko te web stranice!

POTVRĐENO: Gigstix.com je potvrdio da fanovi iz drugih zemalja također danas mogu kupiti ulaznice za koncert u Beogradu!

Gigstix.com

BLIC: Prodaja karata za koncert koji će Madona održati 24. avgusta na Ušću počinje danas u 10 časova, a ulaznice po ceni od 2.990 (parter 2, mesta udaljena od bine), 3.990 (parter 1, mesta bliža bini), 6.990 (fan pit, prostor ispred bine) i 9.990 dinara (VIP) mogu se rezervisati preko sajta www.gigstix.com. Svaki kupac moći će da naruči maksimalno šest karata za koncert Madone, a rok za uplatu ulaznica je tri dana nakon naručivanja karata. Internet aplikaciji za kupovinu ulaznica pristupa se nakon registracije na sajtu www.gigstix.com. Za registraciju je potrebno uneti mejl adresu i lozinku po izboru, nakon čega automatski stiže mejl sa potvrdnim linkom.

Svi koji su već registrovani na sajtu gde su kupovali ulaznice za „Green fest”, „Egzit 09” ili neki drugi događaj aplikaciji pristupaju sa postojećom mejl adresom i lozinkom. U prodaju je pušteno 50.000 ulaznica, a u prvoj fazi ulaznice će se prodavati preko interneta kako bi fanovi iz svih krajeva Srbije mogli da dođu do njih. Prodaja na fizičkim mestima, kao i prodaja ulaznica van Srbije predviđena je uskoro. Da podsetimo, Madona u Beograd dolazi u okviru nastavka veoma uspešne turneje „Sticky & Sweet”, a koncert na Ušću organizuju „State of Exit” i kompanija „Live nation”.


Nova mapa koncerta: Slika


27.02.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #