Informacije o koncertu u Beogradu

Srbijanski časopis Blic je objavio u jednom članku da u petak 27.2. počinje prodaja ulaznica na gigstix.com za Srbiju, a kasnije će biti objavljene informacije za druga prodajna mjesta van Srbije.

BLIC: Ulaznice za koncert svetske pop zvezde Madone 24. avgusta na beogradskom Ušću biće puštene u prodaju od 27. februara, ali za početak isključivo preko interneta, saopštili su danas organizatori „Stejt of Egzit” i „Lajv nejšn”. Kako se navodi, 50.000 ulaznica u prodaju idu u petak od 10.00 preko www.gigstix.com.
Cene su 2.990 dinara za Parter 1, 3.990 za Parter 2, dok one za Fan pit odnosno prostor najbliži bini koštaju 6.990 dinara, a za VIP tribinu 9.990 dinara.
U prvoj fazi ulaznice će se prodavati preko interneta kako bi fanovi iz svih krajeva Srbije mogli da dođu do njih.
Prodaja na fizičkim mestima, kao i prodaja ulaznica van Srbije predviđena je za sledeću fazu, a tačne informacije o terminu i prodajnim mestima biće blagovremeno objavljene
”, saopštili su promoteri. Ističe se da svaki kupac može naručiti maksimalno šest ulaznica za koncert u Beogradu, u okviru nastavka Madonine uspešne prošlogodišnje turneje.

25.02.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #