Ulaznice za Ljubljanu danas u prodaji!

Danas (23.2.) počinje prodaja ulaznica u 12:00 za Madonnin koncert u Sloveniji, točnije u Ljubljani u sklopu turneje 'Sticky & Sweet'. Koncert će biti održan na hipodromu Stožice 20. kolovoza.

Madonna Blog je imala prve informacije o datumu prodaje ulaznica! Generalna prodaja počinje 23. veljače u 12:00 na svim prodajnim mjestima Eventima i na eventim.hr/eventim.si. Ako ulaznice ne možete kupiti preko kartice, možete ih kupiti osobno u Eventim Ticket Shopu u Berislavićevoj 13 u Zagrebu ili na jednom od njihovih prodajnih mjesta: http://www.eventim.hr/portal/hr/outlets/croatia/. Za one koji neće kupiti online, mislim da je najsigurnije kupiti u prostoriji Eventim u Zagrebu, jer moguće je da njihova druga prodajna mjesta nemaju ulaznice koje tražite.

60,000 ulaznica je pušteno u prodaju!

Kupite ulaznice: eventim.si, eventim.hr (ne zaboravite se registrirati!)

Cijene ulaznica
Golden Circle: 110 eura
Travnjak 1. kategorija: 90 eura
Travnjak 2. kategorija: 75 eura
Travnjak 3. kategorija: 60 eura
Sticky Experience*: 360 eura
VIP Sweet Experience**: 550 eura
VIP Stands: 300 eura

*Sticky Experience - 360 eura
- stajanje - golden ring
- poseban ulaz
- VIP ulaz za Sticky & Sweet party prije i nakon koncerta
- posebna pripremljena jela
- korištenje bara s raznovrsnim pićima prije i poslije koncerta
- DJ
- VIP Hard Candy poklon

**VIP Sweet Experience - 550 eura
- VIP ulaznica za VIP stajanje
- VIP ulaz za Sticky & Sweet party prije i nakon koncerta
- kokteli
- posebna pripremljena jela
- korištenje bara s raznovrsnim pićima prije i poslije koncerta
- DJ
- VIP Hard Candy poklon
- non-stop korištenje raznih stvar

eventim.si, eventim.hr

Ulaznice Golden Circle i 'Sticky Experience' su u istom prostoru, tj. ispred pozornice, samo što 'Sticky Experience' ima razne dodatke (party prije i nakon koncerta, posebna jela, piće, VIP Hard Candy poklon...). 'VIP Sweet Experience' uključuje ulaznicu samo za VIP tribinu, gdje će se sigurno smjestiti poznate ličnosti. Važna napomena za ulaznice 'Golden Circle' - ako kupite ili ste već naručili preko fan kluba ulaznicu 'Golden Circle', ako primjetite da vam piše 'Golden Circle - left (ili right)' nemojte misliti da je taj prostor podijeljen na lijevu i desnu stranu. Razlog što piše 'left' ili 'right' je zapravo samo radi lakšeg snalaženja i jednostavnijeg ulaska u Golden Circle! Golden Circle neće biti podijeljen! Nemojte se zbuniti ako na mapi vidite da Golden Circle i 'Sticky Experience' izgledaju odvojeno, tako neće biti, fanovi s tim ulaznicama će biti u istom prostoru, već sam gore naveo koja je razlika. Ulaz na mjesto održavanja koncerta se otvara u 17:30!

Photobucket

- 8,000 ulaznica za Golden Circle i 'Sticky Experience'
- 12,000 ulaznica za 1. travnjak
- 20,000 ulaznica za 2. travnjak
- 20,000 ulaznica za 3. travnjak
- 2,000 ulaznica za tribine 'VIP Sweet Experience' i tribine VIP Stands

Hrvatska koncertna agencija Urban Travel vam nudi aranžman prijevoz + ulaznica!

Narudžbe za koncertni aranžman 20.08.2009. u Ljubljani primamo na mail: prodaja@urban-travel.com. U narudžbi je potrebno navesti ime i prezime, kontakt br.tel/mob, željeni broj aranžmana, specifikaciju kategorije ulaznice (dolje navedene), te iz kojeg od dolje navedenih gradova žele polazak.

ULAZNICE SU DOSTUPNE ISKLJUČIVO U ARANŽMANU
(prijevoz + ulaznica)!

Cijena ulaznica:

1. Golden Circle: 825.00 kn
2. I. kat: 675.00 kn
3. II. kat: 563.00 kn
4. III. kat: 450.00 kn
5. Sticky Experience: 2.700 kn
6. VIP Sweet Experience: 4.125.00 kn
7. VIP Tribina: 2.250.00 kn

Narudžbom preko Urban Travela ostvarujete popust od 10 % na cijenu aranžmana! Polasci za Ljubljanu: Zagreb, Split, Šibenik, Zadar, Rijeka i Pula.

UPDATE: Eventim.hr izgleda još nije dobio ulaznice, ako ne možete čekati, kupite ulaznice na Eventim.si! Kupio sam svoju ulaznicu Golden Circle :)

Sada se teško registrirati na Eventim.si, ali nema frke, odaberite koje hoćete ulaznice i kada dođete do dijela kada trebate upisati korisničko ime, sa strane upišite email za registraciju i slijedite pravila...tako će te osigurati svoju ulaznicu.

Sretno!

23.02.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #