Kupite ulaznice za koncert u Mađarskoj!

Od danas (20.2. od 10:00 po lokalnom vremenu) možete kupiti ulaznice za koncert u Mađarskoj 22. kolovoza, točnije u Budimpešti na hipodromu Kincsem Park. To je prvi put da se neki glazbeni događaj održava na hipodromu, a ukupno može primiti 70,000 ljudi.

22.8. - Budimpešta, Mađarska, Kincsem Park
http://www.ticketpro.hu/



Za koncert u Poljskoj, prodaja ulaznica počinje danas, također će još ulaznica biti dodano 27. veljače.
15.8. - Varšava, Poljska, zračna luka
http://www.eventim.pl/portal/en/?

Prema ruskim medijima, tamošnje koncertne organizacije su potvrdile da će Madonna nastupiti u St. Petersburgu u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet'. Prema neslužbenim informacijama, koncert bi se trebao održati 2. kolovoza ispred glavnog trga Dvortsovaya Ploshchad (Palace Square). "Organizatori su s Madonninim menadžerskim timom dogovorili da će St. Petersburg ugostiti kraljicu popa" - izjavili su organizatori.

Prvi dodani koncert u Švedskoj 8. kolovoza je rasprodan u tri sata, dok je drugi koncert rasprodan za manje od sedam sati! Ovog puta web stranica Ticnet nije imala problema s prodajom ulaznica. Drugi koncert u Gothenburgu nije bio planiran, dodan je zbog velikog tamošnjeg interesovanja za ovaj spektakl. Za oba koncerta je rasprodano oko 112,000 ulaznica! Pored koncerata u Švedskoj, na području Skandinavije je rasprodan i koncert u Oslu, a ostalo je još malo ulaznica za Kopenhagen.

*Napomena za ulaznice za koncert u Ljubljani - Ako ulaznice ne možete kupiti preko kartice, možete ih kupiti osobno u Eventim Ticket Shopu u Berislavićevoj 13 u Zagrebu ili na jednom od njihovih prodajnih mjesta: http://www.eventim.hr/portal/hr/outlets/croatia/. Za one koji ne kupuju online, mislim da je najsigurnije kupiti u prostoriji Eventim u Zagrebu, jer moguće je da njihova druga prodajna mjesta nemaju ulaznice koje tražite.

20.02.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #