50,000 ulaznica za koncert u Beogradu

Kako srbijanski mediji pišu 24 Sata i Blic, organizatori Madonninog koncerta u Beogradu 24. kolovoza su najavili kako će 50,000 ulaznica biti pušteno u prodaju, te garantiraju kako neće biti gužve niti problema oko dolaska na ovaj spektakl. Prisjetimo se koncerta u Budvi, gdje su mnogi fanovi zbog velike gužve na plaži Jaz zakasnili na koncert, te je pušteno 60,000 ulaznica a rasprodano 45,000, a prema Billboard Boxscore, koncert se smatrao rasprodanim...

Photobucket

24 Sata (Srbija): Kraljica popa nastupiće 24. avgusta na Ušću, potvrdili su organizatori State of EXIT i Live Nation. Karte za beogradski koncert biće u prodaji od 27. februara na sajtovima Gigstix i EXIT, po ceni od 2.990 i 3.990 dinara za parter, 6.990 za fan pit, dok će za VIP ulaznice biti potrebno 9.990 dinara. "Verovatno će ponovo biti gužva pri ulasku na sajt, budite strpljivi", rekao je generalni menadžer EXIT-a Bojan Bošković. U prodaju će biti pušteno 50.000 karata. Pošto je većina Madoninih koncerata u Evropi rasprodata, organizatori očekuju ogromno interesovanje stranaca za beogradski nastup. Pošto zakazani koncert koincidira sa već tradicionalnim datumima održavanja beogradskog Beer Festa (pretposlednji vikend avgusta), omiljeni festival piva i muzike biće održan nedelju dana ranije - od 12. do 16. avgusta.
Madona (50) će "Sticky&Sweet" nastaviti 4. jula u londonskoj areni 02, obićiće Veliku Britaniju, Belgiju, Italiju, Španiju, Nemačku...
Kraljica popa ranije je najavila da će obići i mesta na kojima nikada nije pevala, "kao što su Rumunija, Mađarska, Srbija i Bugarska".
Prošlogodišnja "Sticky&Sweet" turneja proglašena je za najisplativiju u 2008, makar što se tiče Severne Amerike, gde je Madona inkasirala više od 105 miliona dolara.

BLIC: Svetska pop diva Madona nastupiće 24. avgusta na beogradskom Ušću, u okviru nastavka svoje megauspešne turneje "Sticky and Sweet" , najavili su danas organizatori koncerta producenstki tim "Stejt of Egzit". Prodaja karata za dugo očekivani veliki spektakl na Ušću počeće 27. februara putem internet sajtova Gigstix.com i Exitfest.com, a dogovoreni kapacitet koncerta je 50.000 ljudi. Cene ulaznica su 2.990 i 3.990 dinara za parter, 6.990 dinara za fan pit, dok je cena limitiranih VIP ulaznica 9.990 dinara.
Organizatori očekuju veliko interesovanje, naročito što su mnogi koncerti po Evropi već rasprodati, pa generalni menadžer Egzit tima Bojan Bošković smatra da će mnogi koji nisu uspeli da dođu do ulaznica u Londonu ili Parizu, to učiniti kog nas.
Na pitanja novinara da li će problemi, koji su pratili Madonin koncert u Budvi i koncert "Red hot čili pepersa" u Inđiji, biti izbegnuti, direktor marketinga Miloš Ignjatović je rekao da je Ušće odličan prostor za jedan ovakav spektakl, ima odličan pristup i neće biti problema oko dolaska na koncert. Očekuje se da Madonin nastup u Beogradu bude isti kao njeni dosadašnji nastupi u okviru turneje - koncert se sastoji iz četiri dela, tokom kojih Madona menja kostime, koreografiju, numere su prilagođene scenografiji, a prati je 16 plesača i 12 članova benda.
Specijalni gost koncerta biće britanski di-džej Pol Okenfol, a predstavnici Egzit tima su najavili "perfektno organizovanu, pravu pozorišnu predstavu u kojoj je muzika samo platforma, što i čini Madonu najprodavanijim ženskim izvođačem svih vremena". Zbog nastupa pop dive na beogradskom Ušću, muzički festival "Bir fest" biće pomeren za nedelju dana unazad, tako da će se održati od 12. do 16. avgusta.

U prošlim vijestima možete pročitati vijesti o ulaznicama za ovaj koncert!

19.02.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #