Sve informacije o Madonninom koncertu u Beogradu!

Koncertna organizacija Exit je na svojoj web stranici objavila sve informacije vezane za Madonnin prvi koncert u Beogradu 24. kolovoza! U nastavku pročitajte cijeli sadržaj sa službene stranice Exita...

EXIT: Najveća svetska pop diva Madonna održaće koncert 24. avgusta na beogradskom Ušću u organizaciji The State of Exit i Live Nation.

Zvanična prodaja ulaznica za koncert Madonne u Beogradu počinje u petak 27. februara u 10 časova prepodne. Ulaznice mogu da se kupe isključivo putem internet sajtova Gigstix.com i Exitfest.org. Koncert će se održati u okviru velike svetske turneje „Sticky & Sweet“, tokom koje je već održala 58 koncerata za preko 2,3 miliona posetilaca. Madonna će u nastavku jedne od najvećih turneja svih vremena održati još 25 novih koncerata, među kojima će i po prvi put nastupiti u Srbiji.

Pretprodaja ulaznica za članove zvaničnog Madonna Fan Kluba koji su se registrovali na sajtu Madonna.com počinje 23. februara u 10 časova prepodne i završava se 25. februara u 3 časa posle ponoći *(ovdje je došlo do njihove pravopisne greške, prodaja se završava u 15:00, podne).

Vrsta ulaznice
Cena ulaznice

VIP ulaznica
9.990 dinara (oko 105 eura)

Gold (Fan pit)
6.990 dinara (oko 75 eura)

Silver (Parter 1)
3.990 dinara (oko 42 eura)

Bronze (Parter 2)
2.990 dinara (oko 32 eura)


Sve dodatne informacije u vezi sa prodajom biće objavljene na sajtu gigstix.com, zvaničnog prodavca i distributera ulaznica, kao i na exitfest.org.

19.02.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #