"Rekla je cijelom svijetu da sam gay!"

Madonnin brat Christopher Ciccone je dao intervju za emisiju Red Carpet na Novoj TV kojeg ste mogli pogledati sinoć u 22:45.

Dnevnik Hr: Pod naslovom 'Moj život s Madonnom', brat pop kraljice Christopher Ciccone objavio je šokantni bestseller prepun sočnih detalja iz Madonninog privatnog života. Dovoljan razlog da Ivana Nanut rezervira kartu do Amerike i napravi intervju.

Pogledajte intervju: https://dnevnik.hr/showbizz/red-carpet/christopherciccone

Posrnuli Christopher ugostio je Ivanu Nanut u svom domu veličine kutije šibica u Los Angelesu, te joj otvorio srce i dotaknuo se raznih tema, kao i onu s kim se od od slavnih drogirao, navodeći da je u 'igricama' s drogom Courtney Love prava šampionka. Inače brat i sestra su na ratnoj nozi otkada je ona upoznala Guya Ritchieja. Već nekoliko godina ne razgovaraju, a vjerojatno i neće, jer knjiga kraljicu popa opisuje kao hladnu kučku koja misli samo na sebe.

'Često smo razočaravali jedno drugo, ali me najviše pogodilo kad je u jednom intervjuu obznanila da sam homoseksualac. Mislim da je to osobna stvar svakog čovjeka kao i odluka hoće li s tim izaći u javnost.', izjavio je Chris koji Madonni zamjera što ga je konstantno u životu zanemarivala. 'Gledala je samo sebe, ali tako se valjda postaje zvijezda.', bio je njegov zaključak.

16.02.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #