Madonna za Comic Relief

Fotografija Madonne kao Mimi Mouse, djelo fotografa Herb Ritts je korištena za majice koje je dizajnirala kreatorica Stella McCartney, Madonnina bliska prijateljica. Linija majica s likom Madonne, The Beatlesa i drugih je dizajnirana za humanitarnu akciju Comic Relief koja sakuplja novac u dobrotvorne svrhe.

Story Hr: Ne događa se često da dobijete komadić modne magije velikih dizajnera za vrlo nisku cijenu, a time i pomažete u humanitarnoj akciji. No, zahvaljujući angažiranoj Stelli McCartney, to je sada moguće. Za Comic relief koji sakuplja novac u plemenite svrhe, Stella je dizajnirala liniju majica. Ne samo da su super chic, nego koštaju 9.99 funti.

Cijeli profit od prodaje majica odlazi u Comic relief koji sudjeluje u pomoći djeci u Africi. Još je nekoliko slavnih imena podržalo akciju. Tako se u kampanji pojavljuju Gwyneth Paltrow, Claudia Schiffer i Keira Knightley koja nosi otkačenu majicu sa starom fotografijom The Beatlesa. Na T-shirt je printom apliciran crveni krug, koji podsjeća na nos klauna.

Photobucket

Photobucket

06.02.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #