Impresivna uvertira u Madonin spektakl

VIJESTI CG: Velika uvertira u koncert pop zvijezde Madone na plaži Jaz biće ”Mirax Beach Pre and After Party”, čiji će se prvi dio održati 24. septembra, a drugi odmah nakon Madoninog nastupa. Žurka će biti održana na samoj plaži Jaz uz more, lijevo od bine na kojoj će pjevati “kraljica popa”. Kako su najavili organizatori, kompanija “Mirax” i “Skymusic” produkcija, “Mirax Beach Pre and After Party” otvoriće bend “Van Gogh” 24. septembra u 21 čas i 30 minuta, a dva sata kasnije će se na scenu popeti ruski pjevač Gari Sokačov i pokazati posjetiocima uz kakav ritam pleše publika u Moskvi, Sankt Peterburgu i tom dijelu Evrope uopšte. Kraj večeri rezervisan je za jednog od najpoznatijih svjetskih DJ-eva Dejvida Moralesa, koji će svoj nastup započeti oko jedan čas nakon ponoći. Iste večeri, u diskoteci “Trokadero” biće organizovana velika žurka na kojoj će muziku puštati Rodžer Sančez. Dan kasnije, neposredno nakon Madoninog koncerta, na Jazu će žurku nastaviti DJ-evi Junior Jack i Ura.
- Žurka koja će prethoditi Madoninom koncertu biće nešto zaista fenomenalno. Prije “Van Gogha” na Jazu će svirati gosti iznenađenja, čije ime neću otkriti, ali koji će zaista na pravi način zagrijati publiku za sve što slijedi. Za potrebe partija, “Skymusic” produkcija će koristiti najsavremeniju audio, svjetlosnu i video opremu koja je uporediva sa najvećim i najeminentnijim svjetskim produkcijama i kakvu ste imali priliku da vidite na skoro održanom Eurosongu. Pomoću najasvremenije svjetlosne tehnike, za svaki koncert i DJ nastup biće napravljena različita atmosfera - najavila je Jelena Kovačević iz “Skymusic” produkcije, ističući da su i izvođači, koji će nastupiti na “Mirax Beach Pre and After Partiju”, impresivni.
- “Van Gogh” će izvesti nove stvari sa izuzetno uspješnog posljednjeg albuma “Kolo”, ali i stare hitove koje ovdašnja publika voli. Biće to fenomenalan nastup kojim će se obilježiti kraj, za njih veoma uspješne ljetnje sezone, s obzirom da su u julu proglašeni za grupu godine na festivalu u Herceg Novom. Dejvid Morales i Junior Jack, najpoznatiji DJ-evi današnjice, obećavaju dašak svjetskog duha na ovim prostorima, a tu je i Gari Sokačov, koji je veoma popularan u Rusiji - dodaje Kovačević, objašnjavajući da će specifičnu prirodnu atmosferu plaže Jaz upotpuniti moćno ozvučenje i džinovski LED ekrani.
Cijena karte za 24. septembar iznosi 30 eura, dok ulaznice za 25. septembar koštaju 25 eura. Uz kupljenu kartu za bilo koje veče, ulaz je slobodan i za veliku dnevnu žurku, koja će početi 25. septembra u 12 časova u diskoteci “Mirax”. PR Madoninog koncerta, Aleksandar Radoš, rekao je za “Vijesti” da će uskoro sve biti spremno za veliki spektakl na Jazu. On je istakao da će šleperi i avioni sa opremom i binom u Crnu Goru stići 20. septembra i da tada počinju prave pripreme za koncert.
- Kada stignu šleperi sa binom i opremom Madone i njenog tima, počeće i postavka same bine. Trenutno se na Jazu formira back stage i on je skoro gotov. Što se tiče dolaska same Madone, ona će u Crnu Goru, za razliku od drugih gradova u kojima nastupa, a u koje dolazi na sam dan konceta, stići dan ranije, dakle 24. septembra, a zemlju će napustiti tri dana kasnije u ranim jutarnjim časovima - otkrio je Radoš. Madona će na plaži Jaz u Budvi nastupiti 25. septembra u okviru svjetske turneje “Sticky & Sweet”.

Najsrećnijima ulaznice
Produkcija “Live nation global turing” i “Komuna” u saradnji sa dnevnim listom “Vijesti” našim čitaocima pruža mogućnost da osvoje ulaznice za veliki spektakl koji će se 25. septembra održati na Jazu. Sve što treba da uradite, ukoliko želite da osvojite kartu za Madonin koncert, je da nam pošaljete mail na adresu zabava@vijesti.cg.yu i da nas ubijedite da ste baš vi prava osoba koja treba da ide na ovaj veliki događaj. Po jednu ulaznicu osvojiće sedmoro najkreativnijih čitalaca, a imena dobitnika biće objavljena na stranama Zabave u utorak, 23. septembra. Istog dana karte će moći da podignu u prostorijama «Vijesti». Madonin koncert na Jazu biće održan 25. septembra i to u okviru turneje “Sticky and sweet tour”.

18.09.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #