Madonna plagirala Victoriu Beckham?

Postoji velika sličnost melodije u refrenu pjesme 'Midnight Fantasy' od Victorie Beckham i Madonnine 'Miles Away', možete se uvjeriti na ovom linku - Midnight Fantasy: http://www.youtube.com/watch?v=cq0iCKRIJVc&eurl, Miles Away: http://www.youtube.com/watch?v=rxg0raEd8ss.

Izgleda da će se producent pjesme Timbaland ponovo naći u novom skandalu nakon što se ista stvar desila s pjesmom 'Do It' koju pjeva Nelly Furtado. Iako Victoria Beckham ima propalu glazbenu karijeru, Beyonce i Jennifer Lopez su također bile otpuživane za uzimanje melodija od njenih pjesama.

'Sticky & Sweet' - mix 80-ih i hip hopa

Bend i plesači s promo turneje albuma 'Hard Candy' će se također pridružiti Madonni na turneji 'Sticky & Sweet'. Madonnin dugogodišnji prateći vokal Donna De Lory neće prisustvovati u Madonnin bendom, navodno zbog bolesti. Madonna je pronašla drugu djevojku za pratećeg vokala uz Nicki Richards, koja je surađivala s Britney Spears. Jamie King je i dalje ima ulogu režisera turneja i koreografa, drugi koreografi su Talauega Brothers i RJ Durell.

Turneja je, govoreći muzički, jedan mix 80-ih i hip hopa, te jedan od izvora je naveo kako će Madonna izenaditi fanove s pjesmama za koje nikada ne bi pomislili da će ih izvesti!

Nove slike za Tour Book

Fotograf Tom Munro će ponovo uraditi photoshoot za Madonnu a ovog puta za knjigu turneje 'Sticky & Sweet'! Photoshoot bi trebao započeti krajem ovog mjeseca u New Yorku. Tom Munro je surađivao s Madonnom za časopis 'ELLE' i njezin spot 'Give It 2 Me'.

Prava setlista?

Izašla je setlista za koju se govori da je službena. Također je izašao zapis set liste - http://i288.photobucket.com/albums/ll200/maximus-jamesatunes/DSC00006-1.jpg.

1. "Heartbeat"
2. "Candy Shop / I Want Candy"
3. "Open Your Heart"
4. "Express Yourself"

5. "Voices" Interlude
6. "Miles Away"
7. "Dance 2night"
8. "Everybody"
9. "Vogue"
10. "Beat Goes On"

11. "Who's That Girl" Interlude
12. "Spanish Lesson"
13. "You'll See"
14. "Who's That Girl"
15. "Dress You Up"

16. "Rescue Me" Interlude
17. "Rain"
18. "Devil Wouldn't Recognise You"
19. "She's Not Me"

20. "4 Minutes" Interlude
21. "Hung Up"
22. "Music"
23. "4 Minutes"
24. "Holiday"
25. "Give It 2 Me"

17.06.2008. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #