Madonna razočarana u svog brata

Madonnin brat Christopher Ciccone će izdati knjigu o kraljici popa u 350,000 primjeraka 15. srpnja za izdavača Simon & Schuster pod nazivom 'Life With My Sister'. Ta vijest je razočarala Madonnu jer jedna osoba s kojom je imala jako blisku vezu objavljuje intimne priče o njoj, što se Madonni nikako nije svidjelo. Američki mediji govore kako je Madonna prekinula sve odnose s bratom, te je navodno njena glasnogovornica to potvrdila. Obje strane nisu htjele komentirati, a Liz Rosenberg je za Associated Press izjavila samo: "Madonna nije nikada surađivala ni na jednoj biografiji o njoj."

"Madonna je Christopheru bila najveća podrška u njegovom radu. Potpuno je razočarana u Christophera, teško da će se pomiriti." - izjavio je jedan izvor blizak Madonni. Drugi izvori govore kako se Christopher već neko vrijeme bori s alkoholom i drogom, te da je odbio pomoć sestre Madonne, pa sada traži novac koji će zaraditi prodajom svoje knjige.

Kupite karte putem Eventima

Ne zaboravite kupiti karte za Madonnin koncert u Frankfurt, Dusseldorfu i Berlinu u zagrebačkom ticket shopu Eventimu u Berislavićevoj 13! Cijena karata se kreće oko 100 eura, a Eventim vam može osigurati karte za travnjak i više vrsta tribina. Eventim preporučuje da odmah osigurate sebi karte jer ne znaju koliko točno imaju karata.

Pharrell priznao da je rasplakao Madonnu

Pharrell Williams je za The Shortlist otkrio kako je rasplakao kraljicu popa Madonnu za vrijeme snimanja albuma. Producent Madonninog albuma 'Hard Candy' se u nekim situacijama ponašao jako bezobrazno prema Madonni, ali je ostao iznenaden što je Madonna to izjavila u javnosti.

"Rasplakao sam je kao malu bebu, trebao sam joj donijeti peškir. Bili smo sami u studiju i neprestano je govorila besmislice, iznervirao sam se i izderao na nju, na što je odmah zaplakala. Valjda sam joj rekao neke ružne stvari, plakala je jako dugo. Iskreno, ne mogu vjerovati da je to nekome rekla. Cijela situacija je bila intenzivna. Totalno je čudno pokušati rasplakati Madonnu, a još čudnije da je svakome rekla - Pharrell me rasplakao."




Najmoćnije američke slavne osobe

Forbes je i ove godine napravio listu najmoćnijih američkih slavnih ličnosti. Madonna se ove godine nije našla u top 20, ali je zauzela 21. mjesto. Oprah Winfrey se drži na 1. mjestu već dugi niz godina.

1 - Oprah Winfrey
2 - Tiger Woods
3 - Angelina Jolie
4 - Beyonce Knowles
5 - David Beckham
6 - Johnny Depp
7 - Jay-Z
8 - The Police
9 - J.K. Rowling
10 - Brad Pitt
11 - Will Smith
12 - Justin Timberlake
13 - Steven Spielberg
14 - Cameron Diaz
15 - David Letterman
16 - LeBron James
17 - Jennifer Aniston
18 - Michael Jordan
19 - Kobe Bryant
20 - Phil Mickelson
21 - Madonna

Beč zaista oduzeo Zagrebu Madonnu

Prema najslušanijoj austrijskoj radio stanici OE3, Madonna će posjetiti Bec 23. rujna u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet'! Očekuje se 50,000 austrijskih fanova na ovakvom spektaklu.

Glasajte za spot 'Give It 2 Me'

Glasajte za spot 'Give It 2 Me' na MTV-evoj emisiji TRL: http://www.mtv.com/ontv/dyn/trl/.

12.06.2008. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #