Ekskluzivne vijesti za novi album!

Zastupnici izdavačka kuće Warner Bros. su poslušali tri Madonnine nove pjesme a za jednu od njih su rekli da će sigurno postati veliki hit ali ne radi se o 'Candy Store' o kojoj sada svi govore. Madonna i Warner Bros. namjeravaju izdati njen novi album 29. listopada ove godine! Madonna je trenutno u pregovorima sa režiserom Chris Applebaumom koji će vjerojatno režirati spot za prvi singl!

Dvije nove pjesme

Izašla su dva naziva pjesama a to su 'Tragedy' i 'L.S.D.'. Pjesma 'Tragedy' bi mogla biti prvi singl a producirali su je Timbaland, Stuart Price i Greg Cerrone, a za 'L.S.D.' su zaslužni Madonna i Stuart Price.

Do sada su ovi nazivi pjesama procurili na internet:

- It Hurts [Madonna/Justin Timberlake]
- Let Me Do It [Madonna/Pharell Willams]
- Entertainer [Madonna/Pharell Williams]
- Candy Store (feat. Pharell Williams) [Madonna/Pharell Williams]
- My Engine's On [Madonna/Timbaland/Guy Sigsworth]
- Partial [Madonna/Pharell Williams]
- Going Down [Madonna/Justin Timberlake/Timbaland]
- Tragedy [Timbaland/Stuart Price/Greg Cerrone]
- L.S.D. [Madonna/Stuart Price]

Nazivi pjesama nisu službeno potvrđeni.

Prema jednim informacijama, izgleda da Madonna surađuje za svoj novi album sa norveškim duom StarGate koji su producirali hitove za Rihannu, Beyonce, Shakiru i mnoge druge.

Web stranica Yahoo.com je potvrdila Madonninu suradnju sa britanskim pjevačem Mikom za njen novi album.

'Candy Store' službeno?

Madonnina izdavačka kuća Warner Bros. je ukinula sve video klipove pjesme 'Candy Store' sa video portala YouTube.com. "This video is no longer available due to a copyright claim by Warner Brothers Records"

Čestitajte Madonni rođendan

Johann, administrator Madonninog fan kluba ICON je objavio post u kojem govori kako svi članovi ICON-a mogu čestitati Madonni rođendan preko svog video zapisa. Ako ste član ICON-a sve što trebate uraditi jeste snimiti video najviše od 30 sekundi i poslati video sa nazivom emaila "Happy Birthday Madonna" na icon@moov-u-mail.com prije 10. kolovoza. Video treba biti uploadan na nekom besplatnom serveru (rapidshare, yousendit...). Johann će napraviti od tih video poruka kratki film i pokloniti Madonni za njen rođendan 16. kolovoza.

www.iconmadonna.com

+ Novo na blogu: Madonna Kalendar

28.07.2007. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #