Na snimanju filma 'Filth And Wisdom'

Madonnin obožavatelj Ian je jučer vidio Madonnu sa filmskom ekipom za film 'Filth And Wisdom', kojeg ona režira, u jednom dijelu Oxford Street-a. Kamere su bile posvuda, na setu je bilo nekoliko glumaca. Ian i njegov prijatelj su se htjeli približiti snimanju ali zaštitari i kamermani im nisu dozvolili. Madonna je poslije izašla iz zgrade i pozdravila glumca Richarda E Granta. Kada je Ian vidio Madonnu vrisnuo je "Hi Madonna!". Madonna mu je uzvratila "Oh, hi!", što nije očekivao. Kasnije je vidio Madonnu kako stoji ispred kamere dok se jedna scena snimala. Bila je jako sretna što je sve dobro ispalo. Nosila je plave jeans farmerke, crnu top majicu i crnu kožnu jaknu.

Live Earth glasanje

Glasajte za Madonnu na http://liveearth.msn.com/green/top10femaleperformances kao za najbolji nastup ženskog izvođača na Live Earthu.

Madonnine zastrašujuće ruke

Večernji list: Nakon što su se ozbiljno zabrinuli za zdravlje Angeline Jolie, paparazzi su ovaj put u brizi zbog kraljice popa - Madonne. Na nekoliko slika, naime, vidljive su njene pretjerano mišićave ruke.
Osim što je izrazito mršava i što na rukama nema ni grama masnog tkiva, njeni su mišići ne samo uočljivi nego i zabrinjavaju. Dok neki nagađaju kako je sve to rezultat njenog veganskog načina života, drugi tvrde da je nemoguće takve mišiće postići samo prehranom, pa tvrde da je u pitanju pretjerano vježbanje.

Treći pak kažu kako je sve to rezultat postignut uz pomoć "čarobnog stroja" - The Power Plate. Ova naprava postala je nedavno veliki hit, a proizvođači tvrde da njena vibrirajuća platforma korisnicima pruža rezultate jednake jednom satu znojenja u teretani, i to u samo 15 minuta. Ovaj stroj jednostavno topi kalorije unesene u tijelo.

Za popularnost sprave zaslužna je upravo Madonna, jer nakon što se pročulo da ju je ona kupila, prodaja je vrtoglavo porasla. Čarobni stroj koji koriste i Claudia Schiffer i Natalia Imbruglia nije nimalo jeftin, a stoji 6.995 funti, što je daleko više nego godišnja članarina u teretani.

Kako god, Madonnin izgled uistinu zabrinjava. Barem one koji oko takvih stvari svakodnevno brinu. Ako se ovakav izgled sviđa njoj - tko smo mi da joj sudimo?

23.07.2007. · Ostavi komentar (13) · Isprintaj · #