~Madame Butterfly~
Six billion souls in the world, and sometimes, all you need is one.
06.04.2011.
I tako ja došla doma sa faksa, a ono spremljen krevet. Svee na svom mjestu. Uredno složene patike, papuče. Beba spava. Suđe oprano. Divno!
Vjerovatno to samo moj dečko radi. Moguće zato što je Djevica po horoskopu. Nisam nikada obraćala pozornost na ponašanje individua vezano za horoskopske znakove. Ali ako proučite dovoljno Djevicu, znati ćete da Djevica uredno slaže svoju robu, voli kada je sve na svome mjestu, ako vidi nered počistiti će. Neće kukati i cviliti nad nezavršenim ručkom, napravit će si sam nešto. Neće srati što je prljavo posuđe u sudoperu, zasukati će rukave i oprati (čak i obrisati mrlje od vode). Kada dodje s posla i skine robu sa sebe, neće ju baciti neuredno, nego će sve to lijepo složiti na mjesto. Kao i kad se probudi neće baciti pidjamu gdje joj nije mjesto,lijepo će ju složiti. Ako ste prebrzo zaključili i izvukli iz konteksta da je picajlza,nije. Jednostavno je takav. Divan! :)
Kada se vraća s posla, obvezno navrati do neke trgovine meni flips jer zna da ja to volim. Ne udje u stan ko budala. Stavi patike gdje im je mjesto. Odloži stvari gdje im je mjesto. I poljubi madame jer zna da je njegovim usnama mjesto na mojima :)
Dok ja kad dodjem kući, bacim patike i sjednem za laptop :) Kad se probudim ostavim krevet da se zrači, kao da se baš mora zračiti. Spremiti ću ga kad se vratim s faksa, o bože. Ja bacim svoje stvari na krevet ne slažem ih. Ostavm sudje za bolje sutra, kome se da naveče prati. Usisati ću kad se bude prašina skupljala kao u starim old west filmovima kad se bala sjena vrti po ulici :)
Ali smeta mi kad netko stavi mokru čašu na divan drveni stol, dižu mi se dlake. Ne volim kad se ostavi pipa mokra nakon tuširanja. Ili dlake u umivaoniku. Mrzim kada neće otići papir u weceu.
Toliko toga, toliko nebitni stvari nas čini različitim osobama, ali toliko smo slični na puno načina da je divno.

sometimes Pictures, Images and Photos

Ponovila sam se jutros u DM-u. Nova boja za kosu, tri laka za nokte i Garnierovo labello, Toliko jeftinije od The Labello. Sretna!

Ljubim!


| 13:30 | Komentari (17) | On/Off | Print | # |



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.