Nevina sam mogu li ostati trudna - Susret s djevojkom

ponedjeljak , 24.12.2018.

PODIJELI NA










Click here: Nevina sam mogu li ostati trudna






Ovako ja pokazujem srednji prst ljudima koji su mi rekli da ne mogu imati dijete jer još nisam udana. U velikom sam šoku... Endokrinolog mi je odmah rekao da mogu zaboraviti, da moram naći donora i potrošiti tisuće i tisuće dolara na umjetnu oplodnju.



nevina sam mogu li ostati trudna

Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvecao a menstruacija mi kasni cetiri meseca. Ovo se desilo sve na poslednji dan mog menstrualnog ciklusa poceo je 3. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.



nevina sam mogu li ostati trudna

Trudna, a nevina !? - Jasno mi je da spermići ne mogu tako lako doći do ciljanog mjesta,ali kako je penis bio tu kod ulaza strah me zbog mogućnosti utjecaja prejakulata,iako je ejakulacija bila na leđima djevojke. Međutim, devojka može da zatrudni čak i bez penetrativnog seksa ako su oba partnera naga, jer su spermatozoidi veoma pokretljivi.



nevina sam mogu li ostati trudna

Foto: Profimedia Ona je pronašla odgovarajućeg donatora sperme i sada očekuje bebu. Loren kaže da je srećna sama sa sobom i da će ostati devica do kraja života. Loren, međutim, pati od hipopituitarizma, retkog poremećaja koji utiče na hormone. Ona ne šalje ispravnu hormonsku poruku drugim žlezdama u telu, poput žlezde koja luči adrenalin nadbubrežna ili jajnicima — objašnjava Loren. Zbog ovog poremećaja Loren je prošla kroz pubertet mnogo kasnije u životu i stalno je patila što je drugačija od svojih vršnjaka. Deca se kače za sve što je drugačije. Zbog takvih stvari sam postala anksiozna. Ali, moj život je počeo da se poboljšava kad sam počela da izgledam kao i ostali — kaže ona. Iako ne planira da upoznaje muškarce u budućnosti, Loren priznaje da je bila na nekoliko sastanaka u prošlosti, ali da je shvatila da joj se to ne dopada. Interesuje je kako izgleda imati seks s nekim i bila je na nekoliko sajtova za sastanke dok nije počela da prima šokantne poruke od muškaraca. Iako je imala poteškoća, Loren kaže da je trudnoća najveći izazov koji je ikad imala. Moj endokrinolog je rekao da se to neće dogoditi, da mi treba donator jajašca i hljade dolara za veštačku oplodnju. Osećala sam se stvarno potišteno — priča Loren.



Aca Lukas - Ista kao ja - (Audio 2001)
Međutim, šokantne i gnjusne poruke vrlo brzo su je odvratile od tog nauma. ;8,B@510;> 18 40 2>48H @0GC=0, X5@ ?5B8=3 X5 8707>2... Međutim, ne želite da se posle toga kajete — ne želite da dođe do neželjene trudnoće, a s detetom stvarno ne znate šta biste u ovim godinama. Uz pravilnu upotrebu, kondom štiti od trudnoće i polno prenosivih bolesti u devedeset-i-nešto odsto slučajeva. Moguce je I ja nisam mogla da verujem,ali je tako. Užasno se bojim trudnoće! Da li to znači da sam možda trudna? Metotrexat inekcijom mi je sklonjen plod, bez ikakve operacije. A ako on zaista jako zeli bebu, a verujem da je tako, neka odradi to, to je 2 minuta posla za njega...

[Matorke slovenija|Slike golih cura|Badoo tinder tagged]






Oznake: untitled

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.