Transica zagreb oglas - Datiranje za seks

ponedjeljak , 24.12.2018.

Transvestit Oglasi










Click here: Transica zagreb oglas






Transice Oglasi Transice Srbija - Trans oglasi Ako tražite transice u Srbiji, na ovom mestu ćete pronaći najveći broj kontakata sa telefonskim brojevima. Ovde možete upoznati na hiljade srpskih transvestita i, sa onima koji vam se posebno svide, upustiti se u muvanje, ali i seks.



transica zagreb oglas

Kada jednom okačite oglas na sajtu Transvestit Oglasi, hrlićete iz poznanstva u poznanstvo, i stalno ćete nam se vraćati! Ipak, mi smo tu samo da obezbedimo sigurno okruženje, prijateljsku atmosferu i virtuelni prostor za okupljanje. I zato smo tu, da nešto promenimo, da vas spojimo sa drugim transvestitima i olakšamo stupanje u kontakt. Kada jednom okačite oglas na sajtu Transvestit Oglasi, hrlićete iz poznanstva u poznanstvo, i stalno ćete nam se vraćati!



transica zagreb oglas

Transvestit Oglasi - Kada jednom okačite oglas na sajtu Transvestit Oglasi, hrlićete iz poznanstva u poznanstvo, i stalno ćete nam se vraćati! Do intimnog druženja deli vas samo jedan telefonski poziv ili poruka.



transica zagreb oglas

Upoznaj najlepše i najzgodnije srpske transvestite na sajtu Transvestit Oglasi Širom sveta, postoji na hiljade i hiljade klubova u koje mladi i lepi transvestiti mogu da odu, opuste se, upoznaju, druže i naprosto uživaju. U Srbiji ih je mnogo manje - i svi se, uglavnom, nalaze u prestonici naše lepe zemlje, te tako narod iz Vojvodine i sa juga Srbije ostaje uskraćen za mnoga nezaboravna iskustva. Kao pokušaj zadovoljenja potrebe da se transvestitska zajednica pretvori u jedinstvenu celinu, nastao je ovaj sajt, mesto izolovano od negativnih vibracija, na kom svaki transvestit iz Srbije i regiona može da ostavi oglas i nađe prijatelja, ljubavnika na jednu noć ili dugogodišnju vezu. Koliko ste se samo puta razočarali izašavši u stari, provaljeni klub, u kom poznajete svakoga jer ste stalan gost već godinama, i vrativši se kući sami, bez pratnje, bez novih poznanstava? Ne morate odgovarati na ovo pitanje - znamo odgovor. I zato smo tu, da nešto promenimo, da vas spojimo sa drugim transvestitima i olakšamo stupanje u kontakt. Ovde možete upoznati na hiljade srpskih transvestita i, sa onima koji vam se posebno svide, upustiti se u muvanje, ali i seks. Ipak, mi smo tu samo da obezbedimo sigurno okruženje, prijateljsku atmosferu i virtuelni prostor za okupljanje. Sve ostalo je na vama. Dakle, nemojte gubiti vreme, već se registrujte i pridružite uigranoj ekipi transvestita koji žele dopisivanje, neobavezno muvanje ili noć ispunjenu razuzdanim seksom. Otvorite vrata ka jednom novom, svežem svetu, koji će, sigurni smo, dodati veselije boje vašoj svakodnevici. Kada jednom okačite oglas na sajtu Transvestit Oglasi, hrlićete iz poznanstva u poznanstvo, i stalno ćete nam se vraćati!



susana trans crossdresser 3
Pročitajte sve oglase i pronađite trandžu čiji opis vam je najzanimljiviji. Razvojem inteneta i telefonije razvijen je novi vid komunikacije sa drugim osobama u cilju uspostavljanja prijateljskih i ljubavnih veza. Upoznaj najlepše i najzgodnije srpske transvestite na sajtu Transvestit Oglasi Širom sveta, postoji na hiljade i hiljade klubova u koje mladi i lepi transvestiti mogu da odu, opuste se, upoznaju, druže i naprosto uživaju. Do intimnog druženja deli vas samo jedan telefonski poziv ili poruka. Ovde možete upoznati na hiljade srpskih transvestita i, sa onima koji vam se posebno svide, upustiti se u muvanje, ali i seks. Ujedno vam skrećemo pažnju da ne tražite bilo kakve nadoknade ili novac, jer je to ilegalno i zabranjeno. Otvorite vrata ka jednom novom, svežem svetu, koji će, sigurni smo, dodati veselije boje vašoj svakodnevici. Dakle, nemojte gubiti vreme, već se registrujte i pridružite uigranoj ekipi transvestita koji žele dopisivanje, neobavezno muvanje ili noć ispunjenu razuzdanim seksom.

[7 načina vođenja ljubavi koje svaki par treba da praktikuje|Lubrikant za analni sex|Sexy Pickice]






Oznake: oglasnik

Nevina sam mogu li ostati trudna - Susret s djevojkom

PODIJELI NA










Click here: Nevina sam mogu li ostati trudna






Ovako ja pokazujem srednji prst ljudima koji su mi rekli da ne mogu imati dijete jer još nisam udana. U velikom sam šoku... Endokrinolog mi je odmah rekao da mogu zaboraviti, da moram naći donora i potrošiti tisuće i tisuće dolara na umjetnu oplodnju.



nevina sam mogu li ostati trudna

Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvecao a menstruacija mi kasni cetiri meseca. Ovo se desilo sve na poslednji dan mog menstrualnog ciklusa poceo je 3. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.



nevina sam mogu li ostati trudna

Trudna, a nevina !? - Jasno mi je da spermići ne mogu tako lako doći do ciljanog mjesta,ali kako je penis bio tu kod ulaza strah me zbog mogućnosti utjecaja prejakulata,iako je ejakulacija bila na leđima djevojke. Međutim, devojka može da zatrudni čak i bez penetrativnog seksa ako su oba partnera naga, jer su spermatozoidi veoma pokretljivi.



nevina sam mogu li ostati trudna

Foto: Profimedia Ona je pronašla odgovarajućeg donatora sperme i sada očekuje bebu. Loren kaže da je srećna sama sa sobom i da će ostati devica do kraja života. Loren, međutim, pati od hipopituitarizma, retkog poremećaja koji utiče na hormone. Ona ne šalje ispravnu hormonsku poruku drugim žlezdama u telu, poput žlezde koja luči adrenalin nadbubrežna ili jajnicima — objašnjava Loren. Zbog ovog poremećaja Loren je prošla kroz pubertet mnogo kasnije u životu i stalno je patila što je drugačija od svojih vršnjaka. Deca se kače za sve što je drugačije. Zbog takvih stvari sam postala anksiozna. Ali, moj život je počeo da se poboljšava kad sam počela da izgledam kao i ostali — kaže ona. Iako ne planira da upoznaje muškarce u budućnosti, Loren priznaje da je bila na nekoliko sastanaka u prošlosti, ali da je shvatila da joj se to ne dopada. Interesuje je kako izgleda imati seks s nekim i bila je na nekoliko sajtova za sastanke dok nije počela da prima šokantne poruke od muškaraca. Iako je imala poteškoća, Loren kaže da je trudnoća najveći izazov koji je ikad imala. Moj endokrinolog je rekao da se to neće dogoditi, da mi treba donator jajašca i hljade dolara za veštačku oplodnju. Osećala sam se stvarno potišteno — priča Loren.



Aca Lukas - Ista kao ja - (Audio 2001)
Međutim, šokantne i gnjusne poruke vrlo brzo su je odvratile od tog nauma. ;8,B@510;> 18 40 2>48H @0GC=0, X5@ ?5B8=3 X5 8707>2... Međutim, ne želite da se posle toga kajete — ne želite da dođe do neželjene trudnoće, a s detetom stvarno ne znate šta biste u ovim godinama. Uz pravilnu upotrebu, kondom štiti od trudnoće i polno prenosivih bolesti u devedeset-i-nešto odsto slučajeva. Moguce je I ja nisam mogla da verujem,ali je tako. Užasno se bojim trudnoće! Da li to znači da sam možda trudna? Metotrexat inekcijom mi je sklonjen plod, bez ikakve operacije. A ako on zaista jako zeli bebu, a verujem da je tako, neka odradi to, to je 2 minuta posla za njega...

[Matorke slovenija|Slike golih cura|Badoo tinder tagged]






Oznake: untitled

Kako pronaći curu preko interneta - Brzog datiranja

Kako pronaći prijatelja za seks?










Click here: Kako pronaći curu preko interneta






Jedinstven profil za upoznavanje preko Interneta Pokazalo se da je vrlo važno kod kreiranja profila za upoznavanje preko Interneta da bude jedinstven. Naravno inace je tesko naci pravu osobu sa kojom treba da se napravi porodicno gnezdo. Mnogi muškarci uopće ne primjećuju koketiranje. Često se može čuti o pričama koje su završile katastrofalno, a sve zbog osoba koje nisu bile iskrene pišući o sebi na svojim profilima.



Kako pronaći curu preko interneta

Romantični filmovi nas uče da bismo trebali pri samom susretu pogleda s pravom osobom znati da je to — to. Iako je inernet jedan od načina da upoznate osobu koja ima slična interesovanja, hobije ili razmišljanja kao vi, ovakav način komunikacije nije uvek pouzdan. USKLADITE OČEKIVANJA Najvažnija sličnost između vas i potencijalnog partnera je — očekivanje.



Kako pronaći curu preko interneta

Kako naći curu preko Facebooka - One najljepše i najzgodnije udavale su se oko 35.



Kako pronaći curu preko interneta

Iz razgovora sa ljudima vidim da je ovo jedna stvar koja je mnogima potrebna, pa evo kratkog blog posta. Sigurno ste više puta videli na Fejsbuku ili bilo gde na Internetu fotografiju neke osobe, nekog događaja ali niste znali ko je. Od pre šest meseci poseduje opciju za pretragu fotografija. Najlakši način je sledeći: Desni klik na sliku kojoj ispitujete poreklo i kopirate njen link, zatim odete na Google Images, kliknete na mali foto aparat u search polju i tu pejstujete link. Drugi način — ukoliko vam je slika snimljena na računaru — jednostavno je uploadujete. Google će vam naći sve lokacije na webu na kojima se ta slika pojavljuje, pa čak i kako se zove osoba na slici ako je poznata. U vrhu pretrage će najverovatnije biti sajtovi sa kojih je slika početno krenula da se širi, tako da se brzo utvrđuje poreklo. Ili, na primer ova fotka sa ovcama, koja kruži Fejsbukom. Sada to možete naći, na način koji sam napisao. Zanima vas iz kog grada je fotografija ovih devojaka na ulici? Google će vam vrlo precizno reći. Ovo ima višestruke primene: Pre svega, ukoliko neko postavi neku fotku na Fejsbuku, Vukajliji, gde god, možete odmah naći odakle je. Dalje, možete proveriti da li je nečiji profil pravi ili koristi tuđe fotografije. Možete pronaći ko su neke istorijske ličnosti, pisci, pevači, koje ljudi stavljaju na svoje profile, koja su neka umetnička dela koja vam se dopadnu i tako dalje. Još jedna dobra primena je nalaženje fotografija u višoj rezoluciji. Recimo da ste pronašli fenomenalnu fotografiju koja je premala. Ukoliko postoji veća rezolucija na netu, Google Images će je naći. Za dizajnere postoji odlična primena — ukoliko nađete dobru fotku sa vodenim žigom na nekom stock sajtu i hoćete da vidite kako će vam se uklopiti u dizajn, možete začas naći tu istu fotku bez vodenog žiga u višoj rezoluciji na nekom blogu-portalu-sajtu, jer ju je neko negde sigurno kupio i postavio. Ako vam fotka odgovara, onda je naravno kupite. Takođe, ako ste fotograf, možete videti ko je sve koristio vaše fotke bez dozvole. Inače, osim Google Images, već nekoliko godina postoji i sajt , koji pruža identičnu funkciju. Ova opcija mi je pomogla i u stvarnom životu, naime osoba X je bila uznemiravana nepristojnim porukama sa izvesnog lažnog zaključanog facebook profila i to je uticalo na brak osoba X i Y. Meni je bilo jasno da je u pitanju lažni profil koji koristi neko zlonameran ali je to bilo teško dokazati gospođi Y. Googlajući tu profil sliku preko google images search, uspeli smo da nađemo izvor te slike kao i ostale slike koje su nas odvele na neki manijački forum postuj svoju komšinicu bivšu i slično : Tijana on February 9th, 2012, 11:19 Ovo je super opcija za proveru fotki, ali ako vi hocete da koristite sliku za koju ne zelite da se zna poreklo uradite sledece: 1. Otvorite sliku u photoshopu 2. Zabelezite na papiru dimenzije originalne fotke 3. Otvorite u PS novi dokument koji ima identicne dimenzije kao i original 4. Vratite se na original CTRL+A, CTRL+C 5. Sad se vratite u novi dokument pa onda CTRL+V Sacuvajte novi dokument u formatu koji vama odgovara i poda nazivom koji zelite. Ovim smo obrisali metadata koje ima svaka fotografija, to su podaci o fotografiji koju google prati. Naravno ovim nismo obrisali autorska prava. Slaviša Popović on February 9th, 2012, 22:24 Samo da dodam da google image search nalazi i fotografije koje su donekle izmenjene u odnosu na original. Recimo ako je odsečen jedan deo ili je dodat okvir kao recimo na spomenute vukajlija postere ili čak kad se na samu fotografiju doda tekst ili neki dizajn elementi da se napravi poster, google is će nekada i na takvoj slici prepoznati traženu fotografiju. To je mislim i najbitnija razlika u odnosu na TinyEye, koji nema tu mogućnost nego nalazi samo identične kopije fotografije.. To se može iskoristiti za mnoge loše stvari, kao što je recimo pobeda Kanye Westa na izborima za predsednika 2020. Najsigurnije bi bilo da napustite ovaj sajt, jer ima tu još mnogo stvari koje mogu da vam se dese. Ukoliko odlučite da ostanete na sajtu i pored ovog upozorenja, činite to na sopstvenu odgovornost. Vlasnik ovog sajta se unapred ograđuje od posledica koje kretanje po ovom sajtu može imati po vas.



Kako se momci nabacuju curama u svijetu, a kako u Bosni
Sve super momci, uspesni iz dobrih porodica... Postoje knjige koje će vam omogućiti da svaku djevojku vrtite oko malog prsta. Kreirali su njegov profil i zajedno počeli pretraživati neke profile. Pre nego izgled važan je utisak koji će o vama neko steći. Pametni telefoni imaju na raspolaganju različite aplikacije koje je moguće instalirati i aktivirati kako bi se telefon moglo lakše pronaći kad 'nestane'. Imam visoko obrazovanje, video sam ceo svet, vredan sam, postujem ljude oko sebe, dobro izgledam... S druge strane, nekoliko krivih koraka na toj stranici može vam potpuno uništiti i ono malo šansi što ste imali da konačno prestanete biti samac. Prije svega, zainteresirani pojedinac ne treba ništa kako bi pronašao ove web stranice jer su lako dostupne uz pomoć računala i internetske veze. Za dizajnere postoji odlična primena — ukoliko nađete dobru fotku sa vodenim žigom na nekom stock sajtu i hoćete da vidite kako će vam se uklopiti u dizajn, možete začas naći tu istu fotku bez vodenog žiga u višoj rezoluciji na nekom blogu-portalu-sajtu, jer ju je neko negde sigurno kupio i postavio. Izvor i autorsko pravo teksta i fotografije: Gde pronaći devojku - momka, za ozbiljnu vezu, brak Pitate se kako i gde pronaći devojku ili momka! Ako izađete negdje van potrudite se pronaći bar jednog muškarca koji vam se sviđa.

[Pretraga zacuvanje|Sms dopisivanje|ISLAMSKE WEBSTRANICE ZA UPOZNAVANJE I SKLAPANJE BRAKA]






Oznake: kako, naši, curu, preko, Facebooka

Gole zene i muskarci video - Lijepe djevojke

Gole žene u njegovoj teretani! FOTO+VIDEO










Click here: Gole zene i muskarci video






Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Kaubojka Ovo je poza koju muškarci obožavaju jer žena radi sav posao, a oni leže i uživaju u pogledu. Iako se po medijima u poslednje vreme provlačila priča da bi želela još dece, ali da njen muž to odbija, Tanja kaže da u tome nema istine. Možda i ostane zauvek ovde.



gole zene i muskarci video

Iako se po medijima u poslednje vreme provlačila priča da bi želela još dece, ali da njen muž to odbija, Tanja kaže da u tome nema istine. Tvoji frendovi iz škole vjerojat­no su tako sramežljivi da bi ih trebalo malo pogurnuti štapom da se pokrenu i pozovu neku curu van i vide golu zenusku sliku... Eto, u ovoj haljini se osećam seksi, ne treba mi da se skinem - kaže Tanja i odlučno tvrdi da nikada ne bi, kao što su neke njene koleginice već radile, izbacila u javnost svoje privatne video- klipove. Naravno, bit seksa je međusobno zadovoljavanje, ali ova im poza nije među omiljenijima.



gole zene i muskarci video

Net.hr - Svakako da je za razliku od ranijih spotova i ovo mnogo!



gole zene i muskarci video

Ovog puta, u novom spotu, pokazala sam samo noge i grudi. Nisam, doduše, primetila da to nešto mnogo bode oči ljudima. Svakako da je za razliku od ranijih spotova i ovo mnogo! Svakako sam već jednom rekla, da ne mislim da bi mi nešto mnogo pomoglo u karijeri da sam se više skidala - priča Tanja i dodaje da, međutim, voli da gleda koleginice koje to rade. U većinskoj Srbiji ta scena izazvala je malu buru, ali Tanja kaže da nema ništa protiv gej populacije. Što se mene tiče, neka se ljudi vole i nek su srećni. Važno je samo da smo živi i zdravi - kaže Tanja, koja, doduše, ne zna kako bi reagovala kada bi joj sinovi Maksim i Đorđe jednog dana otkrili da vole isti pol. Ne razmišljam o tome - kaže Tanja. Volim da vidim zgodnu provokativnu ženu, ali sebe ne mogu tako da zamislim. Eto, u ovoj haljini se osećam seksi, ne treba mi da se skinem - kaže Tanja i odlučno tvrdi da nikada ne bi, kao što su neke njene koleginice već radile, izbacila u javnost svoje privatne video- klipove. Ona čak insistira na tome da to nikad nije radila i da ne osvežava na taj način brak sa suprugom Dušanom. Ne bih to sebi nikada dozvolila... Mi se ne snimamo. Eto, izbacila sam grudi u prvi plan u spotu i to je to što se seksi scena tiče - odlučna je Tanja. Iako se po medijima u poslednje vreme provlačila priča da bi želela još dece, ali da njen muž to odbija, Tanja kaže da u tome nema istine. Toliko me ljudi pita o tome, neki su pomislili da sam trudna! Tolika se frka digla oko toga - kaže Tanja i dodaje da povratak na scenu ne bi kočila novom trudnoćom. Dok je ranije na nastupima pevačicu uvek pratio suprug Dušan, sada je tu sestra. Tanja kaže da ni to nije ništa čudno. Kada on ima obaveze, ja sam kod kuće, tako da na smenu čuvamo decu, ali tako je valjda kod svih - kaže Tanja i dodaje da jednu stvar Duletu nikad ne bi oprostila. Evo, već nekoliko meseci mediji bruje o nasilju nad ženama. Mnoge od njih ispričale su svoje užasne priče... Nasilje u porodici je strašno, podržavam sve akcije protiv toga i uvek sam na strani žena. Ako vas muškarac udari jednom, udariće vas i drugi put. To niko ne sme i ne treba da trpi - rekla je Tanja. Ne čujem se sa Slavicom Ćukteraš Tanja je nakada bila vrlo bliska sa Slavicom Ćukteraš, ali onda su se posvađale i godinama nisu govorile. Iako su se u međuvremenu pomirile, Tanja kaže da se Slavicom više ne čuje. Samo sam joj čestitala kada je postala mama. Ne znam ni da li će da nastavi da peva ili će ubuduće biti samo mama i porodična žena. Ništa ne znam, ne čujemo se - kaže Tanja.



MARIJA POTPUNO GOLA U KUPATILU !
U svakom nešto novo ima i sva­kog čitatelja posebno zanima. Eto, u ovoj haljini se osećam seksi, ne treba mi da se skinem - kaže Tanja i odlučno tvrdi da nikada ne bi, kao što su neke njene koleginice već radile, izbacila u javnost svoje privatne video- klipove. Tvoji frendovi iz škole vjerojat­no su tako sramežljivi da bi ih trebalo malo pogurnuti štapom da se pokrenu i pozovu neku curu van i vide golu zenusku sliku... Naravno, bit seksa je međusobno zadovoljavanje, ali ova im poza nije među omiljenijima. Prema muškarcima, poredak izgleda ovako: 9. Naravno, to se odnosi samo na dečke koje već ionako I poznaješ i susrećeš u svakodnevnom ži­votu. Popularni su i odlasci na kuglanje, sa golim zenama slike klizanje ili neke druge aktivnosti koje vam također zaokupljaju pažnju i nude mnogo mogućnosti za zabavu Sjedenje u kafiću zapravo je najmanje popu larno jer podrazumijeva bar sat vremena brbljanja, što je za prvi spoj jednostavno previše! Nasilje u porodici je strašno, podržavam sve akcije protiv toga i uvek sam na strani žena. Ako se tamo ipak ne krije dečko tvojih snova, možeš poku­šati i na Fejsu: iako to možda na prvu ne zvuči uvjerljivo, preko Fejsa se zaista možeš lakše upustiti u razgovor s dečkom kojem možda uživo i vidjeti gole zene slike. Ša kaže da ne podnosi loše ljude, a za pozitivnu energiju zadužena je njegova devojka Ivana. Situacija je danas takva da čak i odlasci u kino, na klizanje ili u kafić mogu biti preskupi za džeparac tinejdžera. Obrnuta kaubojka U ovoj pozi žena sjedi na muškarcu okrenuta od njegovog lica.

[Liveseks|Prodaja putem interneta i fiskalizacija|Ženidba udaja slike]






Oznake: gole, žene, u, njegovoj, teretani, FOTO+VIDEO

ljubav preko interneta - Stranica za upoznavanje

Kaya - Ljubav preko interneta










Click here: ljubav preko interneta






Zapamtite da vam osoba s kojom ste započeli komunikaciju preko Interneta možda laže ili skriva istinu. Međutim nema praktičnih razloga zbog čega bi ovo trebali smatrati istinitim, osim što svaka stvar na svom početku ostavlja krivi dojam. Pozvale smo neke momke da ga odnesu, i to u neku kuću, ne znam gde, ali koja u svakom slučaju služi za smeštanje bolesnika, tačnije zavisnika.



 ljubav preko interneta

Rebecca nije oklijevala i sljedeće godine su se vjenčali. Svaka me podseća na nešto.



 ljubav preko interneta

Ljubav preko Wireless-a - Opasnosti cyber sexa Devojka nazovimo je Mira , završila je srednju školu i krenula na fakultet u drugi grad. Izoliranost bračne zajednice je sve veća, mreža obiteljske podrške slabija, a pritisci za paralelni uspjeh u sferi karijere sve veći.



 ljubav preko interneta

ONLINE AVANTURE, CHATOVI I ISKRICA. UPOZNAVANJE I LJUBAV PREKO INTERNETA TOP TEME: Ljubav preko Interneta - postoji li to uopće? Povezane vijesti: Upoznavanje preko Interneta može vam omogućiti da u kratkom vremenu upoznate veći broj zanimljivih osoba, a onda na miru, u tom izobilju, odaberete onog najboljeg ili najbolju za vas. Ili tako barem tvrde u svojim reklamama svi oni silni servisi za upoznavanje! Ali — uvijek ima neki ali - tražite li istinsku bliskost i ljubav, čini se da onda razne iskrice i smokve nisu za vas! Internetske istine i laži O čemu se tu radi? U zanimljivom komentaru autorice kritiziraju neutemeljena i suviše optimistična obećanja koja daju online servisi. Svi znamo kakva obećanja - sigurno ste i vi barem jednom pročitali primamljiv oglas koji vas poziva da na toj-i-toj stranici pronađete ljubav svojeg života! Rezultati ove studije daju ipak ponešto drugačiju sliku. Tada nastupa razočaranje, i razbiju se sve iluzije! A što mi mislimo o tome? Pa, uvjetno podržavamo takav zaključak. Svi koji su preko Interneta upoznali nekog sigurno su barem jednom doživjeli razočaranje kad su vidjeli da im je osoba s druge strane lagala, nadajući se valjda da će se takva laž održati i nakon stvarnog upoznavanja. Ali naravno da to ne ide tako: ne kaže se uzalud da su u laži kratke noge! Nije baš sve tako crno Evo ipak utjehe za one koji se nadaju i vjeruju u ljubav preko Interneta! Kao prvo, navedeno istraživanje nije provedeno na osobito reprezentativnom uzorku. Sveukupno je bilo uključeno 546 ljudi 159 muškaraca i 387 žena , ali od tog broja samo 83 je upoznalo nekog online. To je tek 15% od ukupnog broja ispitanika i ne može služiti kao stvarno čvrst dokaz! Jednako tako, budimo realni: statistika je jedno, a život ipak nešto drugo! I zato ne možemo ne spomenuti sve one doista sretne veze koje su započele preko Interneta - i koje su se nakon toga prenijele i nastavile u ovom našem trodimenzionalnom svijetu. Ne zatvarajte sva vrata Izvucite stoga iz ove priče pravu pouku. Zapamtite da vam osoba s kojom ste započeli komunikaciju preko Interneta možda laže ili skriva istinu. Sve što vam netko kaže uzmite s rezervom — barem dok se i sami ne uvjerite u njezine riječi osobnim kontaktom. Ali to ne znači da su internetski servisi za upoznavanje okupljališta samih lažljivaca. Ne znači ni da je nemoguće upoznati pravu ljubav preko Interneta. Pravila su zapravo ista, s Internetom ili bez njega! Budite otvoreni i spremni upoznati svakog tko vam se učini vrijedan povjerenja i vaše ljubavi — ali jednako tako budite spremni prekinuti svaki kontakt i pobjeći glavom bez obzira jednom kad shvatite da vas lažu i pokušavaju prevariti. Copyright 2007, - All rights reserved.



Mix - KAYA - LJUBAV PREKO INTERNETA (OFFICIAL VIDEO)
Tako se može desiti da u isto vreme imate više potencijalnih partnera preko ovih sajtova, što možda nije u redu, ali dok je vaša komunikacija uglavnom površna i u fazi upoznavanja, ovo ne bi trebalo da predstavlja problem. Jedino svaki dan da ih menjam, ali kada ustanem u brzini, i ne gledam koji sam losion uzela. U boljem slučaju, ako nađete osobu s kojom ćete imati ugodnu komunikaciju, neka ona ide svojim tijekom, polako i već kako to osjećate. Nakon toga domaćin vam pomogne da se izvrši razmena e-maila i telefonskih brojeva, a dalje je put u nepoznato, pa kako se snađete, uostalom ni pre nikada niste mogli znati kako će se neko poznanstvo završiti. Moje iskustvo kaže da ipak treba malo sačekati. Jezik čet majstora je sveden, bez suvišnih reči. Veza preko Interneta može biti samo prvi korak, c. Moje iskustvo sa upoznavanjem partnera preko Interneta Obično važi mišljenje da komunikativnim devojkama nije teško da pronađu partnera, dok one stidljivije imaju manje sreće , pa možda više koriste Interent za upoznavanje partnera.

[Internet stranice za sklapanje poznanstva|Tri Nevjerojatne Stvari o Tebi|Žene traže muškarce za avanturu: žene traže muškarce za avanturu]






Oznake: Katarina, Sotirović:, ljubav, preko, interneta

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.